Sto ti u zivotu treba lazna sigurnost i covjek koji je spreman na sve sitne i krupne lazi?! KADA covjeku das prst-on uzme ruku! U tvojoj situaciji moze biti sve gore i gore!!
Sad uzima joint, sutra ce heroin, a ti i djeca cete ispastati!
I jasno mi je da ga volis, ali ZAR NE BI TREBALA MISLITI NA VLASTITU DJECU? Nije zdravo niti za jedno dijete zivjeti u tako nezdravom okruzenju, dajete im los primjer u svakom smislu!!
Neces biti jedina majka koja je samohrana dok/ako ne naidje novi i bolji! Ne gubi vrijeme, moj savjet, ali svejedno ces uraditi ONAKO KAKO TIII MISLIS DA JE NAJBOLJE! Meni je uvijek bilo glupo i nezrelo traziti savjete na forumu o stvarima koji se ticu ozbiljnih problema u zivotu! Sjedi sama i razmisli, na papir iznesi dobre i lose strane svog braka, koja prevagne za nju se odluci! Sretno ili se pocni drogirati i ti- i lagati! Ne mogu ti dati bolji savjet, niti to ocekuj od drugih kad ni sama ne znas sta ces! Nisi tinejdzerka koja ne razmislja glavom, nego srcem!
KAKO DA TI NEKO POMOGNE KAD OCITO NE ZELIS SAMA SEBI POMOCI NITI ZELIS PRIZNATI PROBLEM?!