muž se drogira i laže mi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Nisrin

#51 Re: muž se drogira i laže mi

Post by Nisrin »

Ko laze taj i krade! Sto ga se prije rijesis, ma koliko ti tesko bilo, poslije ces blagosiljati taj dan kad si ga ostavila!!!

Sto ti u zivotu treba lazna sigurnost i covjek koji je spreman na sve sitne i krupne lazi?! KADA covjeku das prst-on uzme ruku! U tvojoj situaciji moze biti sve gore i gore!!

Sad uzima joint, sutra ce heroin, a ti i djeca cete ispastati!
I jasno mi je da ga volis, ali ZAR NE BI TREBALA MISLITI NA VLASTITU DJECU? Nije zdravo niti za jedno dijete zivjeti u tako nezdravom okruzenju, dajete im los primjer u svakom smislu!!

Neces biti jedina majka koja je samohrana dok/ako ne naidje novi i bolji! Ne gubi vrijeme, moj savjet, ali svejedno ces uraditi ONAKO KAKO TIII MISLIS DA JE NAJBOLJE! Meni je uvijek bilo glupo i nezrelo traziti savjete na forumu o stvarima koji se ticu ozbiljnih problema u zivotu! Sjedi sama i razmisli, na papir iznesi dobre i lose strane svog braka, koja prevagne za nju se odluci! Sretno ili se pocni drogirati i ti- i lagati! Ne mogu ti dati bolji savjet, niti to ocekuj od drugih kad ni sama ne znas sta ces! Nisi tinejdzerka koja ne razmislja glavom, nego srcem!

KAKO DA TI NEKO POMOGNE KAD OCITO NE ZELIS SAMA SEBI POMOCI NITI ZELIS PRIZNATI PROBLEM?! :run:
Last edited by Nisrin on 27/09/2011 11:40, edited 1 time in total.
Korisnicko ime

#52 Re: muž se drogira i laže mi

Post by Korisnicko ime »

zagrebacka cura wrote:...a ja ga onda natjeram da prizna da je lagao
Inkvizicija ti nije ravna...

Metode?
Sir Jack Daniels

#53 Re: muž se drogira i laže mi

Post by Sir Jack Daniels »

ja mislim da bi se ti trebala postarat da on ne pusi svasta, nego da zajedno nadjete kvalitetnu vutru 8-)
HomeSweetHome

#54 Re: muž se drogira i laže mi

Post by HomeSweetHome »

dječak sa šibicama wrote:Sto jest jest, ja znam bruku raje sto su poceli sa cigaretama a zavrsili sa rakom pluca, mozdanim udarom ili infarktom.
Ali nisu nikog povukli sa sobom u pravaliju, nisu nikoga raskucili, bezocno lagali, tukli, nisu ih nalazili po jarcima, nisu spavali po napustenim garazama danima a da se ne zna jesu li zivi ili mrtvi... Naskodili su jedino sebi.
Locked