muž se drogira i laže mi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

zagrebacka cura

#1 muž se drogira i laže mi

Post by zagrebacka cura »

ne znam s kime bi ovo podijelila...nitko mi ne zna pomoći...ili se ne želi mješati u moj brak..ukratko..u braku smo 9 mjeseci...ispočetka je sve bilo ok dok nisam saznala da se počeo družiti s ovisnicima i kojekakvim čudnim tipovima...nakon nekog vremena uhvatila sam ga drogiranoga odnosno napušenog...da ne bi bilo zabune,jer neki joint ne smatraju drogom...ja smatram...posvadjali smo se..i on je obečao da se to više neće ponoviti...ne mogu reći da on svaki dan konzumira drogu...ali u zadnje vrijeme ga često uhvatim u takvom stanju(prepoznajem ga bez ikakvih testova)i naravno uz to idu i laži...tipa da govori da je bio na nekim mjestima...a ja ga onda natjeram da prizna da je lagao i našao se sa ljudima koji mu daju ili prodaju drogu navodnim njegovim"prijateljima...danas je bio zadnji slučaj....kada sam pukla i rekla mu da želim razvod...s druge strane stalo mi je do njega...jer nije loš čovjek...nije zločest prema meni...udovoljava mi gotovo u svemu...kao i mojoj djeci koju imam iz prvoga braka...puno bi mi značilo mišljenje ljudi sa strane...jer se bojim da ne pogriješim...
Topla voda

#2 Re: muž se drogira i laže mi

Post by Topla voda »

joint nije droga,urazumi se zeno draga ako hoces da sacuvas brak :D
Skream

#3 Re: muž se drogira i laže mi

Post by Skream »

popričaj i zapali sa njim jedan džox, opustite se :)
spree

#4 Re: muž se drogira i laže mi

Post by spree »

:wink:
simpozijum delirijum

#5 Re: muž se drogira i laže mi

Post by simpozijum delirijum »

Topla voda wrote:joint nije droga,urazumi se zeno draga ako hoces da sacuvas brak :D
ej fakat , od alkohola imas i nasilje i saobracajne nesrece i gomile belaja
a od dzointa ?
nisam cuo da se neko pobio i izvuko noz ili pistolj ili se slupao sa autom i ubio gomilu ljudi ???
Mariuhana se preporucuje kao najbolji lijek za oboljele od raka , ( manje stetan od pilula za smanjenje bolova )
i upamti da je Mariuahana biljka
kao paradajz ili cvekla , :lol: ili paprika
znaci potpuno prirodna supstanca koje generacije i generacije koriste bez posljedica
preko 5000 godina tradicije !
a ti sada vidi i razgovaraj sa svojim frajerom , prijateljski ti kazem mozda treba smanjiti dozu , samo vikendom ako te voli i ako se to tebi ne svidja
ni u cemu ne treba pretjerivati
ako te voli ?
neka uspori
Mariuhana nije zlo i nije droga teska , srecna si ako nije alkoholicar
zagrebacka cura

#6 Re: muž se drogira i laže mi

Post by zagrebacka cura »

uf...i mislila sam si da ću dobiti ovakve odgovore...ali problem je u tome što usput laže i druži se sa kojekakvim tipovima sam zatvorskom prošlošću....a to me smeta više od jointa...i kad se napuši ide mi na onu stvar...zgleda ko budala i ponaša se ko budala...iritantno :D
Jack Be Nimble

#7 Re: muž se drogira i laže mi

Post by Jack Be Nimble »

Zenska glavo koji ti je? Srolaj i ti jedan pa zapali pa ce ti biti mnogo lakse. Reci mu fino da te zabrinjava njegovo druzenje sa tim tipovima ali pokusaj to sve na fin nacin, samo mu nemoj soliti pamet o "drogi".
slobodni armirach

#8 Re: muž se drogira i laže mi

Post by slobodni armirach »

oho jos jedna od vecina zena koja misli da ima misiju da mijenja covjeka kad se uda za istog.
Pa nadji nekog drugog, odnosno treceg, koji voli rakiju, Marka Perkovica Tudjmana, Kosorku i hrvatsku do Drine.

Napusti kretena koji toliko glup da je tebe ozenio i primio tvoju djecu u svoj dom,..a ti otvori dobro oci kad bude trazila treceg idealnog
HAVANA

#9 Re: muž se drogira i laže mi

Post by HAVANA »

Ja teske zene.
atko

#10 Re: muž se drogira i laže mi

Post by atko »

Mora da mu je neko stavio droge u travuuu !!!!

Kako vam vise ne dosadi trolanje po forumu ...
:roll:
shin

#11 Re: muž se drogira i laže mi

Post by shin »

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#12 Re: muž se drogira i laže mi

Post by Truba »

drito s foruma hr podforum život u dvoje
kopirano
GAU8

#13 Re: muž se drogira i laže mi

Post by GAU8 »

zagrebacka cura wrote:ne znam s kime bi ovo podijelila...nitko mi ne zna pomoći...ili se ne želi mješati u moj brak..ukratko..u braku smo 9 mjeseci...ispočetka je sve bilo ok dok nisam saznala da se počeo družiti s ovisnicima i kojekakvim čudnim tipovima...nakon nekog vremena uhvatila sam ga drogiranoga odnosno napušenog...da ne bi bilo zabune,jer neki joint ne smatraju drogom...ja smatram...posvadjali smo se..i on je obečao da se to više neće ponoviti...ne mogu reći da on svaki dan konzumira drogu...ali u zadnje vrijeme ga često uhvatim u takvom stanju(prepoznajem ga bez ikakvih testova)i naravno uz to idu i laži...tipa da govori da je bio na nekim mjestima...a ja ga onda natjeram da prizna da je lagao i našao se sa ljudima koji mu daju ili prodaju drogu navodnim njegovim"prijateljima...danas je bio zadnji slučaj....kada sam pukla i rekla mu da želim razvod...s druge strane stalo mi je do njega...jer nije loš čovjek...nije zločest prema meni...udovoljava mi gotovo u svemu...kao i mojoj djeci koju imam iz prvoga braka...puno bi mi značilo mišljenje ljudi sa strane...jer se bojim da ne pogriješim...
Bi li radije da je alkoholicar?
Sitijevac2011

#14 Re: muž se drogira i laže mi

Post by Sitijevac2011 »

8-)
malaplavooka

#15 Re: muž se drogira i laže mi

Post by malaplavooka »

zagrebacka cura wrote:ne znam s kime bi ovo podijelila...nitko mi ne zna pomoći...ili se ne želi mješati u moj brak..ukratko..u braku smo 9 mjeseci...ispočetka je sve bilo ok dok nisam saznala da se počeo družiti s ovisnicima i kojekakvim čudnim tipovima...nakon nekog vremena uhvatila sam ga drogiranoga odnosno napušenog...da ne bi bilo zabune,jer neki joint ne smatraju drogom...ja smatram...posvadjali smo se..i on je obečao da se to više neće ponoviti...ne mogu reći da on svaki dan konzumira drogu...ali u zadnje vrijeme ga često uhvatim u takvom stanju(prepoznajem ga bez ikakvih testova)i naravno uz to idu i laži...tipa da govori da je bio na nekim mjestima...a ja ga onda natjeram da prizna da je lagao i našao se sa ljudima koji mu daju ili prodaju drogu navodnim njegovim"prijateljima...danas je bio zadnji slučaj....kada sam pukla i rekla mu da želim razvod...s druge strane stalo mi je do njega...jer nije loš čovjek...nije zločest prema meni...udovoljava mi gotovo u svemu...kao i mojoj djeci koju imam iz prvoga braka...puno bi mi značilo mišljenje ljudi sa strane...jer se bojim da ne pogriješim...
To ti je bar lako! Obrati se Centru za socijalni rad, postoji u svakom gradu-hvala bogu.Oni imaju educirane uposlenike koji će ti dati ptavi savjet.Pusti nas koji smo na forumu,neko se zeza, neko je zloban...obrati se stručnjacima! Sretno!
HAVANA

#16 Re: muž se drogira i laže mi

Post by HAVANA »

atko wrote:Mora da mu je neko stavio droge u travuuu !!!!

Kako vam vise ne dosadi trolanje po forumu ...
:roll:

Nije ba,ovo ozbiljno vako.Nego,kakav ti je to vucko na avataru? :twisted: :D

Image
HAVANA

#17 Re: muž se drogira i laže mi

Post by HAVANA »

Meni zena duva sintelan.Šta da radim?
♥ Julianna ♥

#18 Re: muž se drogira i laže mi

Post by ♥ Julianna ♥ »

HAVANA wrote:Meni zena duva sintelan.Šta da radim?
Istisni i ti OHO :-D
Sitijevac2011

#19 Re: muž se drogira i laže mi

Post by Sitijevac2011 »

malaplavooka wrote:
To ti je bar lako! Obrati se Centru za socijalni rad, postoji u svakom gradu-hvala bogu.Oni imaju educirane uposlenike koji će ti dati ptavi savjet.Pusti nas koji smo na forumu,neko se zeza, neko je zloban...obrati se stručnjacima! Sretno!
Centar za socijalni rad ? ajde sto pravi slona od muhe, vec sto centar nije prava adresa
malaplavooka

#20 Re: muž se drogira i laže mi

Post by malaplavooka »

Sitijevac2011 wrote:
malaplavooka wrote:
Centar za socijalni rad ? ajde sto pravi slona od muhe, vec sto centar nije prava adresa

Imam prijateljicu koja je radila pri Centru za soc. rad i to na poslovima savjetovanja bračnih parova koji su bili ili jesu ovisnici.(alkohol, droga i sl).U svakom slučaju ako takvih nema u tvom gradu, oni će ti sigurno dati pravu informaciju gdje i kako da tražiš pomoć.
Ghost_Rider_XXX

#21 Re: muž se drogira i laže mi

Post by Ghost_Rider_XXX »

Daj ba, čovjek ponekad zapali džoks koji je manje štetan od duhana, nije alkos, pazi te mazi te, prihvatio tvoju djecu.
Ne pije što je vrlo bitno, ne zahebavaj nego pusti čoeka da zdimi koji put i sve ok.
Cholina_Lokica

#22 Re: muž se drogira i laže mi

Post by Cholina_Lokica »

Hajd sto trolaju, ali zar ne mogu biti originalni nego kopiraju :lol:
Ken_M

#23 Re: muž se drogira i laže mi

Post by Ken_M »

zagrebacka cura wrote:...kao i mojoj djeci koju imam iz prvoga braka...puno bi mi značilo mišljenje ljudi sa strane...jer se bojim da ne pogriješim...
OMG! Mora da je bio drogiran kada je potpisao bracni ugovor.
madner

#24 Re: muž se drogira i laže mi

Post by madner »

Pa skontao sa kakvom je azdajom i umjesto da se razvede trazi spas u drogi. Sasvim logicno.
Jerry(anonimo)

#25 Re: muž se drogira i laže mi

Post by Jerry(anonimo) »

Haj što duva, ali LAŽ, ja ne bih oprostila... :D
Locked