Pozz..
Već par mjeseci imam osjećaj jake odsutnosti, kao da nisam u realnosti. Svjestan sam svega što radim, ali jednostavno kao da dio mene nije tu. Koncentracija mi je nikakva, i ponekad kad mi se neko obraća, jednostavno ne pohvatam sve, što mi otežava u radu i svakodnevnom životu...
Da li je neko imao slično iskustvo?
Hvala.
Mutnost, odustnost ???
Moderator: anex
-
Smiley27
#1 Mutnost, odustnost ???
Last edited by Smiley27 on 13/11/2012 13:27, edited 1 time in total.
-
GaRGa
#2 Re: Mutnost, odustnost ???
kad je bas dobra trava zna mi se desit 
- illuminated
#3 Re: Mutnost, odustnost ???
Mrzis to cime se bavis. Mrzis sve oko sebe. Pronadji smisao... radi ono sta volis a ne ono sta moras (bar ti mislis da moras)...Smiley27 wrote:Pozz..
Već par imam osjećaj jake odsutnosti, kao da nisam u realnosti. Svjestan sam svega što radim, ali jednostavno kao da dio mene nije tu. Koncentracija mi je nikakva, i ponekad kad mi se neko obraća, jednostavno ne pohvatam sve, što mi otežava u radu i svakodnevnom životu...
Hvala.
-
sredoje
#4 Re: Mutnost, odustnost ???
Smiley27 wrote:Pozz..
Već par imam osjećaj jake odsutnosti, kao da nisam u realnosti. Svjestan sam svega što radim, ali jednostavno kao da dio mene nije tu. Koncentracija mi je nikakva, i ponekad kad mi se neko obraća, jednostavno ne pohvatam sve, što mi otežava u radu i svakodnevnom životu...
Hvala.
http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%94%D0 ... 1%98%D0%B0
- AlienBiH
#5 Re: Mutnost, odustnost ???
GaRGa wrote:kad je bas dobra trava zna mi se desit
robija, prva ruka...
-
Smiley27
#6 Re: Mutnost, odustnost ???
''Mrzis to cime se bavis. Mrzis sve oko sebe. Pronadji smisao... radi ono sta volis a ne ono sta moras (bar ti mislis da moras)...''
Nije da nisi u pravu... Ali nedovoljno za ovakvo stanje..
Ništa, psihologu, pa budemo vidjeli :Đ
Nije da nisi u pravu... Ali nedovoljno za ovakvo stanje..
Ništa, psihologu, pa budemo vidjeli :Đ
- pirpa
#7 Re: Mutnost, odustnost ???
nedostaje ti kisika mozgu , uhvati se planine i cistog vazduha.Smiley27 wrote:Pozz..
Hvala.
-
Smiley27
#8 Re: Mutnost, odustnost ???
Meni se više čini da mi nedostaje mozgapirpa wrote:nedostaje ti kisika mozgu , uhvati se planine i cistog vazduha.Smiley27 wrote:Pozz..
Hvala.
-
amircak
#9 Re: Mutnost, odustnost ???
imam brate isti problem nezzz ni ja sta nam je