mustafa kucukovic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Murat Sabanovic
#1 mustafa kucukovic
evo jos jednog bosanca koji ode poput ibrahimovica iz bh-repke
momak ima 18 godina i eksperti mu predvidjaju sjajnu karijeru .
neki cak tvrde da ce biti poput ibrahimovica
momak igra u hamburgu sa barbarozom, a i za njemcku reprezentaciju U20.
navodno da ga je pasalic odbio, sto me uopste i ne cudi.
sta ovi ljudi u savezu rade,majku im!!!!!!
- manijak1
Ono što su i radili .............samo da reprezentacija završi ove kvalifikacije uspješno i onda im jednom zauvijek treba počistiti osinje gnijezdo .
- Murat Sabanovic
zavrsili mi uspijesno ili ne uspjesno njih treba poslati na goli otokmanijak1 wrote:Ono što su i radili .............samo da reprezentacija završi ove kvalifikacije uspješno i onda im jednom zauvijek treba počistiti osinje gnijezdo .
-
No_Comment
Taki smo mi...drazi nam je tudji dres nego onaj svoje domovine...
nije Kucukovic ni prvi ...a nazalost ni poslednji sportash iz BIH...koji ce nastupati ili nastupa u dresu strane zemlje...podugacak je tu spisak...nije tu samo Pashalic i com. kriv...mada ni krivicu foteljasha koji vode nashe sportske saveze ne treba skroz iskljuciti...
nije Kucukovic ni prvi ...a nazalost ni poslednji sportash iz BIH...koji ce nastupati ili nastupa u dresu strane zemlje...podugacak je tu spisak...nije tu samo Pashalic i com. kriv...mada ni krivicu foteljasha koji vode nashe sportske saveze ne treba skroz iskljuciti...
-
callmethebreeeze
danas, petak, najtirazniji svedski dnevnik aftonbladet, najavljuje veliku reportazu u svom sportskom magazinu o zlatanu i tome kako je malo falilo da zaigra za bosansku repku. kada je zlatanov babo "nudio" svog, tada 17-godisnjeg sina, celnicima saveza ovi su ga odbili. dvije godine poslije su ga sami zvali, ali da nastupa za neku vrstu b-reprezentacije, sto je ovaj naravno odbio. tako je malo falilo 
- Murat Sabanovic
100 posto je savez kriv
igrac mu dodje na tanjir jos ga moli a seronje ga jos ismijavaju
pa pitaju..... gdje si igro ? joj pa meni taj klub nepoznat i sl...
igrac mu dodje na tanjir jos ga moli a seronje ga jos ismijavaju
pa pitaju..... gdje si igro ? joj pa meni taj klub nepoznat i sl...
-
callmethebreeeze
zanima me kako se ti likovi u savezu osjecaju kada vide, recimo, zlatanov go protiv madjarske reprezentacije. zamislite da igra za nas
ja ni zamisliti ne mogu 
-
No_Comment
Mislish da oni to gledaju...njih samo zanima shushtanje novcanica...i plave koverte...callmethebreeeze wrote:zanima me kako se ti likovi u savezu osjecaju kada vide, recimo, zlatanov go protiv madjarske reprezentacije. zamislite da igra za nasja ni zamisliti ne mogu
- Murat Sabanovic
hajvani su to nemaju nikavog postovanja prema drugom..callmethebreeeze wrote:zanima me kako se ti likovi u savezu osjecaju kada vide, recimo, zlatanov go protiv madjarske reprezentacije. zamislite da igra za nasja ni zamisliti ne mogu
tako da im je svejedno.njima je vazno da ime je plata dobra i to je sve
-
El-bosniaco
a sta mislite ovo ovaj scenario
bosna ode u baraz i svedska ode u baraz , pasalic trlja ruke sa ostalim iz savez kako ce dobit silne pare ako dodju do Sp. a ibrahimovic rijesi utamicu u 90 minuti izdribla cijlu zadnju bosnasku liniju i zakuca pod raslje
i na kraju mu kaze ovo ti je kazna zato sto si me odbijo
da vam ja posaljem neke filmove zlatana sta on radi sa loptom , ima pet filmova po 10 do 15 minuta svi njegovi driblinzi i golovi, hvatali bi se za glavu i proklinjali Pasalica i majku koja ga je rodila
bosna ode u baraz i svedska ode u baraz , pasalic trlja ruke sa ostalim iz savez kako ce dobit silne pare ako dodju do Sp. a ibrahimovic rijesi utamicu u 90 minuti izdribla cijlu zadnju bosnasku liniju i zakuca pod raslje
da vam ja posaljem neke filmove zlatana sta on radi sa loptom , ima pet filmova po 10 do 15 minuta svi njegovi driblinzi i golovi, hvatali bi se za glavu i proklinjali Pasalica i majku koja ga je rodila
-
SD-6
...za kučukovića još nije kasno...ima pravo do 21 god. da se odluci za koga ce igrat(cuo sa da je bio na tekmi protiv belgije u zenici)...ako bude zelje i mudrosti u savezu...ako nam i on propadne ja im to fakat necu i ne mogu halalit...nego cu mrtav-hladan uzet babinu zolju iz podruma,pa laganini sačekuša

- Murat Sabanovic
Dobojlija-YU wrote:ko to kaze da je njega savez odbijo
Muhamed Sakić
Prije tri godine sam nudio Kučukovića NS-u BiH
Muhamed Sakić, bivši skaut Schalkea 04, Zeničanin koji od 1979. živi u Njemačkoj - trenutno radi kao menadžer - među prvima je otkrio Mustafu Kučukovića: "Još prije nekoliko godina sam ljudima u NS-u BiH govorio za Kučukovića. Konkretno, direktoru Ahmetu Pašaliću, Josipu Katalinskom nakon utakmice sa SR Jugoslavijom 2002. na Koševu, a razgovarao sam jedne prilike sa Predragom Pašićem. Iako on nije u Savezu, rekao je da će se pobrinuti da Muki dobije poziv. Ipak, nikad nisam dobio konkretan odgovor. Pašalić mi je rekao da dođem drugi put, a Katalinski mi je kazao da ima u BiH i talentovanijih igrača od Kučukovića. Mislim da je sramota da Kučuković igra za Njemačku, a ne za BiH. Da sam na njegovom mjestu, nikad se ne bi odazvao na poziv iz Sarajeva. Ništa novo kad je naš Savez u pitanju... Ako izgubimo i Kučukovića, bit će to neviđeni skandal. Preporučivao sam reprezentaciji i Marijana Kovačevića, te Slavoljuba Salatića iz Švicarske, međutim ne može se doći do ljudi iz Saveza i reprezentacije."
SAVEZ GA JE ODBIO DOK JE KADET BIO, MOMAK NAJTELENTOVANIJI U NJEMACKOJ A PO KATALINSKOM U BOSNI IM VECIH TALENATA .
DODUSE KAD SU GA ODBILI BIO JE KADET ,ALI ZA KADETSKU REPKU bi ZLATA VRIJEDIO
DOBOJLIJA SAVEZ GA JE ODBIO!!!!!
-
Dobojlija-YU
ako ovo bude dalje ovako islo onda cemo sve talente izgubiti samo pogledaj Ibru i mustafu . trebalo bi se stvarno nesto da uradi protiv ovog glupog saveza
- Murat Sabanovic
svi smo mi pomalo krivi sto smo ih pustili da nam to rade .svi ,pocev od samih igraca pa do navijaca.Dobojlija-YU wrote:ako ovo bude dalje ovako islo onda cemo sve talente izgubiti samo pogledaj Ibru i mustafu . trebalo bi se stvarno nesto da uradi protiv ovog glupog saveza
-
manjifiko
#16 Re: mustafa kucukovic
ja sam procitao izjavu kucukovicevog oca (ne sjecam se sad gdje) da ce malii igrati za BiH ali tek nakon sto odradi posao za njemacku U-20 reprezentaciju jer osjeca ljudsku obavezu da se oduzi tom treneru.....Murat Sabanovic wrote:evo jos jednog bosanca koji ode poput ibrahimovica iz bh-repke
e sad....
nadajmo se da je to istina
mada sumnjam
-
IlijaLadin
ma ja, savez je kriv i za prethodni rat. jeeeste jeste.
za sve je savez kriv. dijete je pozivano i šta sad? hoce mali da igra za njemacku i? ako bude prilike prebacit ce se, ako ne bude opet njegova volja. ne naturujte savezu na grbaču nešto za što nisu krivi.
kadet dok je bio? pa samo zađi u sokak pa vidi djecu od 10-12 godina i šta rade s loptom!!! prepoznaj ko će od njih biti fudbaler i ja ti glavu skinem, ko će uspjeti u karijeri, ko će nastaviti razvijati i tehniku i fudbalsko umijeće. Isto to vaći i kad odeš na trening Slobode. Nema šanse da skontaš.
Uostalom, i Ibrahimović i Kučuković i sada Jakupović, svi su oni imali ili imaju šansu da birraju. Na njima je šta će izabrati!!!
za sve je savez kriv. dijete je pozivano i šta sad? hoce mali da igra za njemacku i? ako bude prilike prebacit ce se, ako ne bude opet njegova volja. ne naturujte savezu na grbaču nešto za što nisu krivi.
kadet dok je bio? pa samo zađi u sokak pa vidi djecu od 10-12 godina i šta rade s loptom!!! prepoznaj ko će od njih biti fudbaler i ja ti glavu skinem, ko će uspjeti u karijeri, ko će nastaviti razvijati i tehniku i fudbalsko umijeće. Isto to vaći i kad odeš na trening Slobode. Nema šanse da skontaš.
Uostalom, i Ibrahimović i Kučuković i sada Jakupović, svi su oni imali ili imaju šansu da birraju. Na njima je šta će izabrati!!!
-
dugi
Nemoj Ilija zahebavati! Mi umjesto da polako pravimo igrace hocemo da dobijemo gotove zvijezde. Pa tu djecu koja su telentovana sa 15-ak godina lijepo pozoves u neki klub pa popricas sa roditeljima i das mu dobre uslove za trening pa ako sta dude od njega dobro je.IlijaLadin wrote:ma ja, savez je kriv i za prethodni rat. jeeeste jeste.
Ali neee mi hocemo da imamo gotove igrace, da nam neko napravi igraca da mu izgradi karijeru i da onda mi kazemo" e on je Bosanac on treba da igra za nas" e qurac, ne moze.
Da mene neko par puta odbije sa 17-18 godina i neda mi sansu a znam da je zasluzujem, i kad se dokazem za 2-3 godine onda me zovu da bi sta zaradili na meni, ja bih ih glatko odbio. Plus sto je Zlatan odrastao u Svedskoj i za BH ga veze samo prezime i ime.
Mislis da su oni ganjali Zlatana da dodje sto im je interes uspjeh BH fudbala ili sto bi oni rastalili vecinu miliona sto dobije savez uspjesima reprezentacije.
- jazzer
Ako se neki igraci i dvoume za koga igrati, drugacije bi bilo da ih
u reprezentaciju BiH pozivaju jedan Hadzibegic, Osim,
Susic kojima je aspolutno mjesto u savezu, a ne tamo neki
(p)usanovici, pasalici koji sa fudbalom imaju veze koliko i
ja sa karlingom. I dok god su oni tu bice nam ovako kako jeste.
u reprezentaciju BiH pozivaju jedan Hadzibegic, Osim,
Susic kojima je aspolutno mjesto u savezu, a ne tamo neki
(p)usanovici, pasalici koji sa fudbalom imaju veze koliko i
ja sa karlingom. I dok god su oni tu bice nam ovako kako jeste.
-
BECHO
Muki je jos uvijek dijamant kojeg treba slifovati. Jucer sam ga gled'o na tekmi HSV-Kopenhagen-bio je prgav, dinamican i pokretan u napadu ali ipak mu jos fali shlifa da bude drugi Ibrahimovic (s obzirom na fizionomsku gradju i tehniku baratanja s loptom). Ali ne zamjerim mu, malom je tek 19 godina i samim tim mu je veliki uspjeh da uopste igra za tim koji se tradicinalno uvrstava u sami vrh njemackog fudbala. 
-
Satriani
momka se treba docepat ustvari bio bi grijeh izgubiti ga al to nece biti sigurno samo greska saveza nego vec i njegova licna odluka a to da ga nisu pozivali ..pa nece ga pozvat sa 14-15 godina ni u kadetsku jer tu igraju ipak 2-3 godine stariji .....bio je pramlad za to ipak..