http://sport.cile.at/index.php?subactio ... om=&ucat=4&
ovo nie prvi put da nam najbolje igrace drugi uzmu
dokle vise
Mustafa kucukovic, bosanac, najveca nada Bundeslige
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
violentjack
Gotovo je to..taj ce za Njemacku igrati...slicno Ibrahimovicu
Onaj Davala Turcin kazu da je Bosanskog porijekla..a Hakan Sukur njegovi su sa Kosova dosli u Tursku
Tako i mi Siljak najbolji Slovenacki strijelac
Zahovic
Ibrahimovic
Turkoglu
Turkcan-Jahovic
Asim Pras..nekada Prasevic
Svi nas kradu

Onaj Davala Turcin kazu da je Bosanskog porijekla..a Hakan Sukur njegovi su sa Kosova dosli u Tursku
Tako i mi Siljak najbolji Slovenacki strijelac
Zahovic
Ibrahimovic
Turkoglu
Turkcan-Jahovic
Asim Pras..nekada Prasevic
Svi nas kradu
-
blackbrother
Sergej Barbarez mu najvise pomaze. Najzasluz niji je za njegov dolazak u HSV.
- Sergej mi je bio idol i prije nego sto sam dosao u Hamburg. On je ovdje najveci autoritet, ljudska i sportska velic ina. Najpopularniji je i najbolji igrac HSV. On mi pomaze, druzimo se i privatno. Ispunio mi se san da igram sa njim u timu. Sad mi je velika zelja da igram sa Barbarezom u bh. reprezentaciji. Nije nemoguce.
- Sergej mi je bio idol i prije nego sto sam dosao u Hamburg. On je ovdje najveci autoritet, ljudska i sportska velic ina. Najpopularniji je i najbolji igrac HSV. On mi pomaze, druzimo se i privatno. Ispunio mi se san da igram sa njim u timu. Sad mi je velika zelja da igram sa Barbarezom u bh. reprezentaciji. Nije nemoguce.
-
sport billy
Ono sto ostade nespomenuto je da je tip najmladji fudbaler Bundeslige (17 god.) i da se Bajern Minhen za njeg raspituje 
Najugledniji politicki magazin u Njemackoj, "Der Spiegel" je objavio intervju s njim...
Najugledniji politicki magazin u Njemackoj, "Der Spiegel" je objavio intervju s njim...