Must See: Shiptare Boyz (Norwegian style)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Aorta

#1 Must See: Shiptare Boyz (Norwegian style)

Post by Aorta »

Hah! Pogledajte kako zive norveski vojnici na Kosovu:

http://www.big-boys.com/articles/kosovo.html

Cao.
mostarac

#2 Re: Must See: Shiptare Boyz (Norwegian style)

Post by mostarac »

Aorta wrote:Hah! Pogledajte kako zive norveski vojnici na Kosovu:

http://www.big-boys.com/articles/kosovo.html

Cao.
bila fora :sad: Cekaj dat cu ti i link
aris_angel1s

Post by aris_angel1s »

Sto nece 30 milja svaki mjesec u padze :D
Slobi haskom hvala :D
winetou

Post by winetou »

Dobar video, dobar :D. Ovaj put nešto pristojniji od onog urnebesnog snimka kad ubijaju pse lutalice rafalnom paljbom :-)
Aorta

Post by Aorta »

Umro je Mostar: my bad...nisam znala za raniju temu. Nisi se treb'o zahmetit za link, al' kad vec jesi, hvala. Cao.

L8r!
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Meni spot nije nimalo simpatičan. S obzirom kakva je situacija za ne albance na Kosovu više nego je uvredljiv.
MBA

Post by MBA »

Nenadv24 wrote:Meni spot nije nimalo simpatičan. S obzirom kakva je situacija za ne albance na Kosovu više nego je uvredljiv.

Ne, Darth Vader, nije ti simpatican jer si Serb.
aris_angel1s

Post by aris_angel1s »

Nenadv24 wrote:Meni spot nije nimalo simpatičan. S obzirom kakva je situacija za ne albance na Kosovu više nego je uvredljiv.
Eh da si tako govorio kad je Slobina milicija dole trenirala strogocu na Albancima krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih... sada bih te razumio a ovako... :oops:
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Je li misliš na događaje iz 1981. godine?
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

Image

Deckima je bilo dosadno pa su napravili spotic... ne znam kakve veze ima to sa nealbancima, obzirom da text pjesme predstavlja zasicenost KFORovaca petljanjem u balkanske probleme (ako me usi ne varaju, jedan dio pjesme glasi ne znam zasto smo morali doci ovamo )
:oops:
daredevil

Post by daredevil »

Pa dobro, s obzirom da si dobro glup to nas ni ne cudi.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Daj glupane razguli!
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

papak_eliminator wrote:Image

Deckima je bilo dosadno pa su napravili spotic... ne znam kakve veze ima to sa nealbancima, obzirom da text pjesme predstavlja zasicenost KFORovaca petljanjem u balkanske probleme (ako me usi ne varaju, jedan dio pjesme glasi ne znam zasto smo morali doci ovamo )
:oops:
S obzirom u kakvim getoima žive ne albanci na Kosovu ovo im nije trebalo. Posebno što su u pitanju Norvežani da su bili Ameri ne bi me nimalo iznenadilo ali ovo.
daredevil

Post by daredevil »

Nenadv24 wrote:Daj glupane razguli!

Ma jao vidi ti glupka sto se zesti :D :D :D :D
papak_eliminator

S obzirom u kakvim getoima žive ne albanci na Kosovu ovo im nije trebalo. Posebno što su u pitanju Norvežani da su bili Ameri ne bi me nimalo iznenadilo ali ovo.
kao sto rekoh, obrati paznju na text pjesme....
kome sta nije trebalo? i zasto mislis da su Amerikanci najgori S/I/Kfor koji postoji?
Nenade, ne zivi u stereotipima... sta onda reci za holandski UNPROFOR i Srebrenicu?

Ne znam da li si bio na Kosovu lately, i ne znam kakva je situacija tamo...a cisto sumnjam da i ti znas...stoga RELAX...
nije sve zavjera protiv jednog naroda (A ovo se odnosi i na ostale forumashe koji se vrlo cesto nadju prozvani i "ugrozeni")..
meni se cini da su jedini stvarno ugrozeni oni ljudi koji smatraju BOSNU I HERCEGOVINU svojom domovinom i koji odzvizde svoju himnu, koliko god stupidna bila....
iskreno da ti kazem nenade, boli mene koljeno za Kosovo...
ja zelim da se rijese problemi koje imamo u Tuzli, Zenici, Banjaluci, Mostaru, Sarajevu, Bihacu i ostalim gradovima BiH...
Sjecas se emisije "Tragom ptice Dodo"???

Razmisljaj globalno, djeluj lokalno :D
lijep pozdrav
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

papak_eliminator wrote:
kao sto rekoh, obrati paznju na text pjesme....
kome sta nije trebalo? i zasto mislis da su Amerikanci najgori S/I/Kfor koji postoji?
Nenade, ne zivi u stereotipima... sta onda reci za holandski UNPROFOR i Srebrenicu?

Ne znam da li si bio na Kosovu lately, i ne znam kakva je situacija tamo...a cisto sumnjam da i ti znas...stoga RELAX...
nije sve zavjera protiv jednog naroda (A ovo se odnosi i na ostale forumashe koji se vrlo cesto nadju prozvani i "ugrozeni")..
meni se cini da su jedini stvarno ugrozeni oni ljudi koji smatraju BOSNU I HERCEGOVINU svojom domovinom i koji odzvizde svoju himnu, koliko god stupidna bila....
iskreno da ti kazem nenade, boli mene koljeno za Kosovo...
ja zelim da se rijese problemi koje imamo u Tuzli, Zenici, Banjaluci, Mostaru, Sarajevu, Bihacu i ostalim gradovima BiH...
Sjecas se emisije "Tragom ptice Dodo"???

Razmisljaj globalno, djeluj lokalno :D
lijep pozdrav

Da se malo informišeš vidio bi da ne albanci se kreću na Kosovu samo uz pratnju KFOR-a čak i na groblje idu uz njihovu pratnju. Hajde pokušaj ti na Bosanskom progovoriti u Prištini. Bi ostao živ aha. Moj dobar prijatelj iz MKD radio je u Prištini 2001 i sve ono što mi je ispičao što je vidio upravo tako opisuju situaciju i Srbi. Usput rekao mi je da su nekoliko dana prije nego što je došao tamo nekog bosanca ubili na pijaci jer je zatražio nešto na "Srpskom". Preko Kosova sam prolazio dok se moglo sada nisam ni ti imam namjeru ako nekad odem možda do sjeverne Kosovske Mitrovice dalje ne bih. Prošle godine su ubili jednog Bugarina u sred Prištine jer im se učinilo da priča Srpski. Toliko o situaciji na Kosovu. To je isto kao da sada neko napravi song o situaciji u Iraku i šegaći se na nečiji račun s obzirom na situaciju u zemlji.

Neukusno je.
papak_eliminator

Da se malo informišeš vidio bi da ne albanci se kreću na Kosovu samo uz pratnju KFOR-a čak i na groblje idu uz njihovu pratnju. Hajde pokušaj ti na Bosanskom progovoriti u Prištini. Bi ostao živ aha. Moj dobar prijatelj iz MKD radio je u Prištini 2001 i sve ono što mi je ispičao što je vidio upravo tako opisuju situaciju i Srbi. Usput rekao mi je da su nekoliko dana prije nego što je došao tamo nekog bosanca ubili na pijaci jer je zatražio nešto na "Srpskom". Preko Kosova sam prolazio dok se moglo sada nisam ni ti imam namjeru ako nekad odem možda do sjeverne Kosovske Mitrovice dalje ne bih. Prošle godine su ubili jednog Bugarina u sred Prištine jer im se učinilo da priča Srpski. Toliko o situaciji na Kosovu. To je isto kao da sada neko napravi song o situaciji u Iraku i šegaći se na nečiji račun s obzirom na situaciju u zemlji.

Neukusno je.
Sto se informisanja tice, dobijam novosti svakodnevno iz prve ruke...imam druga koji dole radi vec 8 mjeseci...
i situacija nije nimalo dramaticna kakvom je predstavljas...
imas Srpske i Albanske kvartove....
nealbanci (jedna rijec) rijetko zalaze u albanske kvartove bas zbog nemilih dogadjaja koje ne poricem ...ali nemoj da kakis previsoko, jer isto tako nije ugodno izjasniti se Bosnjakom na Zapadnoj obali Mostara (jos malo pa kao Gaza ) ili Banja Luci, kao sto u nekim gradovima Federacije nije lijepo biti Marko ili Mirko....
stoga, drzi se svoje avlije, a Kosovo prepusti KFORu....
Vulgar Pigeon

Post by Vulgar Pigeon »

Video je zakon, ja sam ga pogledo barem nekih 25 puta, u jednom danu, mjuza je zakon.tako nešto napravit od Bitch Boyza, to je već vrijedno pohvale.ljudima bilo dosadno, jebe ih situacija domaćih tamo, jebe ih što nisu guzili nikakvo žensko mjesecima neg samo jedni druge, i onda ih nepuste kući za jedno duuuugo vrijeme; i šta onda očekivat od njih, i oni su samo idioti, ljudi, od mesai malo krvi, kojima je stalo da se izdrkaju na i nad nečim.pa čemu služi taj KuracFor ako ne za ovakve šprdačine?! :-D

mislim da je ovo preraslo nekako u neki sukob, ali se raztumije politička rasprava jer se time to i želi postići, očigledno je.

Samo ako neko ima sav text pjesme pa ako može postavit link il ga izbacit ođe, bilo bi fino,ako ne i norveški :lol: :lol:
Post Reply