Toozla wrote:Skljoco, ne znam sta je tvoj problem ali u svoje posljednje dvije teme dolazis sa stavom "ja sam vidoviti mudrac koji je sposoban uociti apsolutnu istinu, a vi ste slijepa stoka koja i ne zasluzuje nista bolje od onoga sto imate danas jer niste cak ni toliko pametni da me saslusate i uvidite genijalnost mojih stavova".
...malo ne kulturan i egoisticki odnos prema ostalim'....
Znam ja Sta je vas problem pa da ovako ili slicno reagujete na moje posljednje dvije teme .
" Kuzni " ,
Autor: Angela Poslano: 31. mar. 2005. 14:26
Ja budali objasnjavat
Angela: poruka modifikovana dana: 31. mar. 2005. 14:26; prepravljeno ukupno 1 puta
-------------------------
A "pametnica" ustvrdila da je ispravno i da je moguce da neko nekom poklanja nacionalni identitet pa zakljuci da je normalno sto su juznoslavenski komunisti darivali muslimane u BiH nacionalnim identitetom pod nazivom Musliman .
A katolike i pravoslavce u BiH su ti isti juzoslavenski komunisti darivali nacionalnim identitetima Republike Srbije i Republike Hrvatske .
Muslimane muslimanskim nacionalnim identitetom
I kad ja sve to sto se desavalo u komunistickom vaktu stavim u ovaj vakat reaguje se na ovaj nacin kako je reagovala "pametnica" ili ovako kako si ti reagovao .
A ja sve to iznosim u granicama svog kulturnog i tolerantnog "naslijedja" ali sagovornici u nedostatku argumenata za potvrdjivanje ispravnosti svih tih komunistickih nakaradnosti potezu rijeci i toleranciju koje su dio njihovog kulturnog " naslidja " .
-----------------------------------
Toozla wrote:Skljoco, ne znam sta je tvoj problem ali u svoje posljednje dvije teme dolazis sa stavom "ja sam vidoviti mudrac koji je sposoban uociti apsolutnu istinu, a vi ste slijepa stoka koja i ne zasluzuje nista bolje od onoga sto imate danas jer niste cak ni toliko pametni da me saslusate i uvidite genijalnost mojih stavova".
...malo ne kulturan i egoisticki odnos prema ostalim'....
------------------------------------
Svjestan sam da ja nisam uopce bitan u svemu ovom vec je bitna jznoslavenska komunisticka" teorija relavititeta 2+2= 5" na kojoj pociva danasnja okupacija drzave Bosne i Hercegovine !
Braneci komunisticku moc o stvaranju etnickih i nacionalnih identiteta brani se i danasnja okupatorska "logika" da je BiH drzava I naroda drzave Srbije I naroda drzave Hrvatske I naroda drzave koja jos ne postoji ( mozda naroda drzave Turske ) !
" Branioci" tih izmisljotina i lazi susrecu se u mojim temama sa argumentima koji te lazi i izmisljotine izvrcu ruglu pa je zbog toga i doslo do situacije gdje "branioci" nacionalnog identiteta Musliman mene koji tu "teoriju" isvrcem ruglu nazivaju Budalom .
Uvjek sam cjenio i volio Budale a zbog svoje skromnosti nikad sebe nisam svrstavao u tu kategoriju ali od sada cu da se i ja ponosim i kurcim sto me neki smatraju Budalom makar taj kompliment dolazio i od komunistickih "fanova" !
Od neceg se mora poci ...