Jel ovo imamo neke povratnike ovdje?
znas da znam da jeste ocamRaščupana wrote:tebem nije....Omerovim_Koracima wrote:@Raščupana
koja gluma svijum -.-
Hi 5
Ok, aj bilivit ću ti....Omerovim_Koracima wrote:znas da znam da jeste ocamRaščupana wrote:tebem nije....Omerovim_Koracima wrote:@Raščupana
koja gluma svijum -.-
Hi 5im good
Jel' to ono, gdje ljudoni imaju nekakve profile? Ne znam, nisam sa ovog svijeta....Omerovim_Koracima wrote:@Raščupana
pa anravski dash mi bilivat,al si zaboravila hi 5
Raščupana wrote:Jel' to ono, gdje ljudoni imaju nekakve profile? Ne znam, nisam sa ovog svijeta....Omerovim_Koracima wrote:@Raščupana
pa anravski dash mi bilivat,al si zaboravila hi 5![]()
![]()
![]()
![]()
Aj i ti s nama. Nismo čeljad bijesna....HAVANA wrote:Nešta mi se vas dvoje puno odnosite.
Ako dođe do ovoga konflitnog što si napisala, RAZVOD je čarobna posljedica.....RosaSpinosa wrote:Dok su žene bile samo kućanice bilo je normalno da se posvete kući i djeci.
Ko će danas stići sve. Hajd prvo na posao, pa poslije toga treba spremiti jelo, pa brinuti oko djece, pa onda je tu neizbježno čišćenje. I na kraju svega ovoga postavlja se pitanje zašto muškarci ne bi pomogli?! Samo tu treba odmah definisati koji dio posla bi muškarac (povremeno ili stalno) radio da ne bi ženska očekivanja došla do te mjere da dolazi do konfliktnih situacija tipa, zašto nisi uradio ovo, zašto nisi uradio ono...
Dogovor - čarobna riječ savremenog života![]()
a koliko dugo, već, traje taj dogovor?RosaSpinosa wrote:Nije nužno!Raščupana wrote:Ako dođe do ovoga konflitnog što si napisala, RAZVOD je čarobna posljedica.....RosaSpinosa wrote:Dok su žene bile samo kućanice bilo je normalno da se posvete kući i djeci.
Ko će danas stići sve. Hajd prvo na posao, pa poslije toga treba spremiti jelo, pa brinuti oko djece, pa onda je tu neizbježno čišćenje. I na kraju svega ovoga postavlja se pitanje zašto muškarci ne bi pomogli?! Samo tu treba odmah definisati koji dio posla bi muškarac (povremeno ili stalno) radio da ne bi ženska očekivanja došla do te mjere da dolazi do konfliktnih situacija tipa, zašto nisi uradio ovo, zašto nisi uradio ono...
Dogovor - čarobna riječ savremenog života![]()
Iz svog iskustva govorim. Čim je pao dogovor, ma ljepota božija od života![]()
Nema problema, samo ako će nam TV služiti da gledamo sport, ako ćeš mi gledati sapunice, doviđenjaaaaaaaaaaaaaaaVragolan wrote:@rascupana
udaj se za mene cekat cu te
samo da znas ja kad dodjem s posla hocu rucak na stolu, pa poslje da mi dodas daljinski i doneses pivu
a sta ceRaščupana wrote:Sve otišlo u k...., nisu ni muškarci ono što su bili.... Sve postale p.čk. sa nešto malo muda. Čuj da muško, pegla, pere, usisava, kud ide ovaj svijet....? Cccccccccc.....
Ja sam matere mi, kont'o da hoce onu moju izjavu da ukrade, pa da pred zhenu dodje i zahtijeva ultimativno josh jedno dijete.seka wrote:![]()
ajme, ja mislila ho´s burekovo dijete ukrast
daj link, da pročitam i to, jel' i tamo treba prašinu skidati?burek_in_space wrote:Ja sam matere mi, kont'o da hoce onu moju izjavu da ukrade, pa da pred zhenu dodje i zahtijeva ultimativno josh jedno dijete.seka wrote:![]()
ajme, ja mislila ho´s burekovo dijete ukrast