Imas i pravo...sto je trudimbez_ideje wrote:Ja tema majko mila....
Najbolje da odma umremo .......da se ne patimo sa ovim prikladno,neprilkadno
Muško ženska prijateljstva
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Michun
#51 Re: Muško ženska prijateljstva
-
*mima*
#52 Re: Muško ženska prijateljstva
Michun wrote:Imas i pravo...sto je trudimbez_ideje wrote:Ja tema majko mila....
Ja sve gledam kad ces prestat.
- Michun
#53 Re: Muško ženska prijateljstva
Joj mimo ja nekad ko sivonja. Al izgleda da je nekom lakse ekser u glavu zabiti nego misao ili ideju.*mima* wrote:Michun wrote:Imas i pravo...sto je trudimbez_ideje wrote:Ja tema majko mila....
- burek_in_space
#54 Re: Muško ženska prijateljstva
Evo ozbiljan odgovor - iako sam po prirodi skeptik po pitanju ovih odnosa, demantujem sam sebe time shto su mi dva perioda u zhivotu obiljezhile dvije prijateljice. Iako su i jedna i druga jako privlachne po svim svojim osobinama mushkom rodu, meni nikada nije palo na pamet da bilo shta probam sa njima, a shto je jednako vazhno, nije ni njima dvjema. Ne znam kako smo doshli do tog stepena razumijevanja, mozhda od samog pochetka nismo imali nikakvih pretenzija i zhelja da to pretvorimo u neshto vishe od samog prijateljstva. I da, kada mi je jedna od njih javila da je trudna a kasnije da je i rodila, mislim da sam bio sretan i pijan skoro isto koliko cu biti kada ja dobijem dijete. 
- inspektorica javert
#55 Re: Muško ženska prijateljstva
Pa nisam rekla samo da mi prijatelji sluze da slusaju mene - nisam ja egocentrik (mada se ovo planete vrte oko mene, jbga
)
Doboro za tebe, imaj uvijek prijatelje.
Svako nek pravi pravila u svojoj vezi kako zeli...ono sto mi se ne dopada u nas jeste stav: ne moze biti M/Z prijateljstvo, neko nekog tu zeli povaliti, zaljubljen je, tajno pati. Pa ako je tako, reci brate kud puklo da puklo. Ako treba da se desi, desice se.[/quote]
apsolutno se slažem.. vjerujem da su tu posrijedi predrasude ljudi koji su imali slična iskustva (zaljube se u prijatelja ili prijatelj u njih ) pa kontaju da svi moraju tako,što naravno nije tačno. Naravno da ima i 'prijateljstava' te vrste ( on bi nju povalio, ona njega voli i sl.) ali ne treba sve generalizovati na osnovu par slučajeva.. ali da se znaju granice,to uvijek ..
Doboro za tebe, imaj uvijek prijatelje.
Svako nek pravi pravila u svojoj vezi kako zeli...ono sto mi se ne dopada u nas jeste stav: ne moze biti M/Z prijateljstvo, neko nekog tu zeli povaliti, zaljubljen je, tajno pati. Pa ako je tako, reci brate kud puklo da puklo. Ako treba da se desi, desice se.[/quote]
apsolutno se slažem.. vjerujem da su tu posrijedi predrasude ljudi koji su imali slična iskustva (zaljube se u prijatelja ili prijatelj u njih ) pa kontaju da svi moraju tako,što naravno nije tačno. Naravno da ima i 'prijateljstava' te vrste ( on bi nju povalio, ona njega voli i sl.) ali ne treba sve generalizovati na osnovu par slučajeva.. ali da se znaju granice,to uvijek ..
- fatality
#56 Re: Muško ženska prijateljstva
Michun wrote:Pa miSSim tema sazvakana 100 X.![]()
Ali evo sta mislimo mi odrasli. Naravno da moze...neko rece ne mozes imati puno prijatelja, tacno. Covjek moze imati odredjen broj prijatelja i to veoma mali...kojeg su spola, nebitno. Poznanika, raje, jarana...mali milJon.
I naravno da ti vidis ako je tvoj prijatelj/prijateljica zgodan i privlacan, nisi slijep jbte. I nije to malo si zaljubiska nego si svjestan kad neko izgleda dobro. Moj najbolji prijatelj izgleda 9.5, na skali od 1 do 10. Ja ne bi snjim bila nikad, jer znam kakav je ters. A druzimo se 12-13 god. (kucam u drvo). Imali smo ups and downs kao i svaka relacija, ali bi skocila za njega u vatru.
Ali po tome se razlikujemo od zivotinja, ne pari se ko s kim stigne (sad dobro, vremena se mjenjaju). Tako da da, moguce je itekako.
Hana bona, nije DEEN 9,5 na skali do 10Michun wrote:
Ne daj ti boze da te taj ufati![]()
Ne, nije gej... Imam i takvih prijatelja, ali ovaj nije.
I da, kruzila je prica po gradu smo u vezi. Onda kad smo to porekli, onda se pricalo da smo u semi ili ti fuck buddies kao neko rece. Sad su raja koja nas dugo znaju skontala da smo the bestest friends.
Ja sam uvijek govorio da niste u vezi iako su ostali drugo tvrdili
Anonimni obozavatelj
-
*mima*
#57 Re: Muško ženska prijateljstva
Michun wrote:Joj mimo ja nekad ko sivonja. Al izgleda da je nekom lakse ekser u glavu zabiti nego misao ili ideju.*mima* wrote:
Ma vidim ja ...ti ko sivonja
- Cyber-harambashica
#58 Re: Muško ženska prijateljstva
Muskarci se (skoro) uvek zaljube...tako da tesko..ja pokusavam
- psydelija
#59 Re: Muško ženska prijateljstva
moguce je takvo prijateljstvo pod uslovom da jedno od njih derpe ili lezbaca... drugi uslov je do skolskog uzrasta 5-6 razred osnovne, treci uslov m-z prijateljstva je da je jedno od njih extremno neprivlacno (ali pod alkoholom ili gudrom...?
), cetvrti, da su oboje zesce patrijarhalno odgojeni i peti uslov da su oboje smotani kao sajle (ono, zele ali neznaju kako
)....u biti mz prijateljstvo je kao komunizam, neprirodno!
- Suti i trpi
#60 Re: Muško ženska prijateljstva
Da li ti makar malo imponuje sto je tvoj prijatelj toliko dobar, sto te druge djevojke vide pored njega i sto su tvoji partneri ljubomorni na njega? Hajde, probaj biti iskrenaMichun wrote:Jesu, imali su. Imala je i njegova djevojka problem sa mnom. Al' zato u startu navedes XY osobu kao best friend i upoznas doticnog. Sta's, mora se. Ponudis nekad i da se izadje zajedno![]()
Znaci, ima limit na vrstu izlazaka sa najboljim priajteljem. Kao mozes po danu na kafu kad te svi vide. Po mogucnosti da tapses i da zvizdis cijelo vrijeme. Ne mozes u kino jer te tamo moze za ruku uFatiti ili ne mozes u klub tamo se plese pa se mozete ocesati jedno o drugo.Zanimljivo.
Ne vjerujes ti, ne vjerujes ni sebi ni njoj.
Ne dajem nikakve limite i upute. Moja djevojka mora biti dovoljno inteligentna da primjeti sta mi je prihvatljivo a sta ne. Mora imati takve karakterne osobine da zna dokle moze ici i da u svemu ima mjeru. Ako to nema, onda ta veza nema dugorocnu perspektivu. Ona je sa prijateljima izlazila koliko je htjela, a to je za mene bilo sasvim prihvatljivo. Uvijek je imala mjeru, izlazila na prikladna mjesta i u prikladno vrijeme. Vjerujem da postoje musko - zenska prijateljstva, ali je to prijateljstvo jako tesko postici. Zbog toga mora postojati neka mjera, jer ne zelim da neko pravi vola od mene. Ako ce doci do prevare neka se to uradi sa stilom na prikladnom mjestu, a ne da se prevara kreira u kinu i na koncertu pred toliko ocevidaca. Ne mogu podnjeti da siroke narodne mase posmatraju kako neko pravi vola od mene
Da li si ti SASVIM sigurna da nikada ne bi profurala sa svojim prijateljem?
-
Gospoda Ministarka
#61 Re: Muško ženska prijateljstva
Suti i trpi wrote:Moja djevojka mora biti dovoljno inteligentna da primjeti sta mi je prihvatljivo a sta ne. Mora imati takve karakterne osobine da zna dokle moze ici i da u svemu ima mjeru.
Znam da je van teme o kojoj trenutno raspravljate ali nemogu procitat a da nekazem svaka cast.
- Ghost_Rider_XXX
#62 Re: Muško ženska prijateljstva
A hebi ga, mislim da je totalno nemoguce, ako postoji i najmanji mogući dašak hemije, čak i u fragmentima. Tako sam ja završio sa par svojih prijateljica.
Ali ima situacija, da se može bit raja sa ženom ako se medjusobno apsolutno i nikako ne privlače.
Ali ima situacija, da se može bit raja sa ženom ako se medjusobno apsolutno i nikako ne privlače.
- DemiMoore
#63 Re: Muško ženska prijateljstva
musko zensko prijateljstvo da al sve ima svoje granice ne treba pretjerivati a nije to nikakva bolest jer kad jedno nadje partnera ti prijatelji ako su iskreni ce da shvate da pretjerano druzenje kao nekad nece dobro donijeti vezi ,sve je to ok al treba se sad slobodno vrijeme rasporediti i imati postovanja za partnera ako je to nesto sto vrijedi a ako je prolazno nista onda , covjek kroz zivot shvati da to nije to kako se cinilo kad nadje srodnu dusu jer nema niko da kaze kako god da dozivljava prijateljstvo da moze da funkcionise i veza i prijateljstvo kao nekad ma koliko tolerantan bio uvijek neko zeli vise paznje e sad valjda je logicno da se odlucis za partnera i onda prijatelji svaljuju ljubomora ovo ono a pogotovo zene ne mogu podnijeti da sad ima i druga strana a kad te "prijateljice" sutra nadju vezu i to bude ok i nece priznati da im smeta isto tako da njihov partner ima prijateljicu sve je to normalno jer ljudi smo i imamo osjecaje i hvala Bogu da je tako.... 
- Suti i trpi
#64 Re: Muško ženska prijateljstva
Postoje osobe koje svjesno svoga partnera cine ljubomornim da bi se ljubav povecala i razbuktala. To za rezultat ima patolosku ljubav koja u konacnici moze samo zagorcati zivot i jednom i drugom. Mnogi ljudi uzivaju u boli svoga partnera. Nisam tolika budala da dopustim da me neko pravi ljubomornim preko svoga prijatelja koji dobro izgleda. Ne zelim da mi ljubav izgradi patoloska ljubomora. Takva ljubav moze biti jaka, ali na covjeka djeluje unistavajuce i pricinjava vrlo malo istinskog zadovoljstva. Sve sto vazi za mene, vazi i za drugu stranu. E sad, druga je stvar sto se moja djeovjka frustrira kada me vrbuju neke cure. Takav joj je karakter, po prirodi je ljubomorna. Ona ipak ima neuporedivo vise udvaraca, ali to meni ni najmanje ne smeta (naaprotiv, imponuje), sve dok ona prema njima zauzima odgovarajuci stav.Gospoda Ministarka wrote:Suti i trpi wrote:Moja djevojka mora biti dovoljno inteligentna da primjeti sta mi je prihvatljivo a sta ne. Mora imati takve karakterne osobine da zna dokle moze ici i da u svemu ima mjeru.![]()
Znam da je van teme o kojoj trenutno raspravljate ali nemogu procitat a da nekazem svaka cast.
- Jed1217
#65 Re: Muško ženska prijateljstva
Na prijateljskim utakmicama pada najviše golova 
- DemiMoore
#66 Re: Muško ženska prijateljstva
e ovdje ja da kazem svaka castSuti i trpi wrote:Postoje osobe koje svjesno svoga partnera cine ljubomornim da bi se ljubav povecala i razbuktala. To za rezultat ima patolosku ljubav koja u konacnici moze samo zagorcati zivot i jednom i drugom. Mnogi ljudi uzivaju u boli svoga partnera. Nisam tolika budala da dopustim da me neko pravi ljubomornim preko svoga prijatelja koji dobro izgleda. Ne zelim da mi ljubav izgradi patoloska ljubomora. Takva ljubav moze biti jaka, ali na covjeka djeluje unistavajuce i pricinjava vrlo malo istinskog zadovoljstva. Sve sto vazi za mene, vazi i za drugu stranu. E sad, druga je stvar sto se moja djeovjka frustrira kada me vrbuju neke cure. Takav joj je karakter, po prirodi je ljubomorna. Ona ipak ima neuporedivo vise udvaraca, ali to meni ni najmanje ne smeta (naaprotiv, imponuje), sve dok ona prema njima zauzima odgovarajuci stav.Gospoda Ministarka wrote:Suti i trpi wrote:Moja djevojka mora biti dovoljno inteligentna da primjeti sta mi je prihvatljivo a sta ne. Mora imati takve karakterne osobine da zna dokle moze ici i da u svemu ima mjeru.![]()
- Michun
#67 Re: Muško ženska prijateljstva
Ihhh, I wanna be Hanna.fatality wrote:Michun wrote:Pa miSSim tema sazvakana 100 X.![]()
Ali evo sta mislimo mi odrasli. Naravno da moze...neko rece ne mozes imati puno prijatelja, tacno. Covjek moze imati odredjen broj prijatelja i to veoma mali...kojeg su spola, nebitno. Poznanika, raje, jarana...mali milJon.
I naravno da ti vidis ako je tvoj prijatelj/prijateljica zgodan i privlacan, nisi slijep jbte. I nije to malo si zaljubiska nego si svjestan kad neko izgleda dobro. Moj najbolji prijatelj izgleda 9.5, na skali od 1 do 10. Ja ne bi snjim bila nikad, jer znam kakav je ters. A druzimo se 12-13 god. (kucam u drvo). Imali smo ups and downs kao i svaka relacija, ali bi skocila za njega u vatru.
Ali po tome se razlikujemo od zivotinja, ne pari se ko s kim stigne (sad dobro, vremena se mjenjaju). Tako da da, moguce je itekako.
Hana bona, nije DEEN 9,5 na skali do 10Michun wrote:
Ne daj ti boze da te taj ufati![]()
Ne, nije gej... Imam i takvih prijatelja, ali ovaj nije.
I da, kruzila je prica po gradu smo u vezi. Onda kad smo to porekli, onda se pricalo da smo u semi ili ti fuck buddies kao neko rece. Sad su raja koja nas dugo znaju skontala da smo the bestest friends.
Ja sam uvijek govorio da niste u vezi iako su ostali drugo tvrdili
Anonimni obozavatelj
Daleko sam ja od dike i ponosa naseg grada a i sire.
- Michun
#68 Re: Muško ženska prijateljstva
Imponuje mi sto je moj prijatelj dobar covjek, posten, vrijedan. Kad ga spomenem komentari: kako je to fin momak. Nakon 12-13 godina prijateljstva bi bilo jako povrsno da mi bude drago sto je on HOT a ja izasla s njim na kafu ili u kino. Nemam 18 pa da mi bude drago sto je moj momak ljubomoran. Postoji momenat u zivotu kad osobu dozivis kao dusu/insana a ne kao komad. Jbga, i on mene dozivljava isto.Suti i trpi wrote:Da li ti makar malo imponuje sto je tvoj prijatelj toliko dobar, sto te druge djevojke vide pored njega i sto su tvoji partneri ljubomorni na njega? Hajde, probaj biti iskrenaMichun wrote:Jesu, imali su. Imala je i njegova djevojka problem sa mnom. Al' zato u startu navedes XY osobu kao best friend i upoznas doticnog. Sta's, mora se. Ponudis nekad i da se izadje zajedno![]()
Znaci, ima limit na vrstu izlazaka sa najboljim priajteljem. Kao mozes po danu na kafu kad te svi vide. Po mogucnosti da tapses i da zvizdis cijelo vrijeme. Ne mozes u kino jer te tamo moze za ruku uFatiti ili ne mozes u klub tamo se plese pa se mozete ocesati jedno o drugo.Zanimljivo.
Ne vjerujes ti, ne vjerujes ni sebi ni njoj..
Ne dajem nikakve limite i upute. Moja djevojka mora biti dovoljno inteligentna da primjeti sta mi je prihvatljivo a sta ne. Mora imati takve karakterne osobine da zna dokle moze ici i da u svemu ima mjeru. Ako to nema, onda ta veza nema dugorocnu perspektivu. Ona je sa prijateljima izlazila koliko je htjela, a to je za mene bilo sasvim prihvatljivo. Uvijek je imala mjeru, izlazila na prikladna mjesta i u prikladno vrijeme. Vjerujem da postoje musko - zenska prijateljstva, ali je to prijateljstvo jako tesko postici. Zbog toga mora postojati neka mjera, jer ne zelim da neko pravi vola od mene. Ako ce doci do prevare neka se to uradi sa stilom na prikladnom mjestu, a ne da se prevara kreira u kinu i na koncertu pred toliko ocevidaca. Ne mogu podnjeti da siroke narodne mase posmatraju kako neko pravi vola od mene. Dakle, nikome se ne moze u potpunosti vjerovati. Slijepo vjerovanje granici sa gluposti. To ne znaci da sam sumnjicav i paranoican, naprotiv...
Da li si ti SASVIM sigurna da nikada ne bi profurala sa svojim prijateljem?
Ipak, drago mi je da mislis da moze biti takav odnos.
SASVIM sigurna...sa ovim priajteljem kojeg pominjem. Za nova poznastva naravno ne mogu nista reci...ali to je sad druga stvar, jer ni ne mogu u ovim godinama ostvariti prijateljstvo kao sto imam s njim.
- Suti i trpi
#69 Re: Muško ženska prijateljstva
Ovisnost (ljubav) o partneru se stvara tako sto o njemu razmisljate duze vrijeme. Sto vise mislite, to je veca sansa da se zaljubite. U prvih 7-8 mjeseci skoro da nisam razmisljo o sovoj djevojci kada sam sam sa sobom. Inace, nemam obicaj da mozgam i da vracam film unazad. Rekonstrukcija dogadjaja traje par minuta. Mnogi su me radi toga proglasili santom leda i smatrali da sam nesposoban za ljubav. Sa djevojkom mi je bilo super u tih 7-8 mjeseci, sati su prolazili ko minute, odusevila me u svakom znacenju te rijeci... Onda se desilo da sam prekino iz nekog razloga, jer me satjerala u cosak, a ja ne podnosim situciju u kojoj nemam manevarskog prostora. Osjeco sam se sasvim normalno, jer sam bio ubjedjen da nisam zaljubljen. Kada sam prespavo, sutradan sam osjetio jebeno gusenje. ONDA su mi se pocele vracati slike, a ja nisam imo kontrolu nad svojim razumom kao sto je to u proslosti bio slucaj. Nije pomoglo ni sto sam si u ogledalo reko 'halo budalo, sta ti je, izbi to iz glave'... Nista nije pomoglo, misli su postajale sve intezivnije i ja to vise nisam mogo podnjeti (posebno jer je osjecaj krivice bio sveprisutan... Prekino sam na okrutan nacin iskljucivo svojom krivicom)... Mislim da je to prava ljubav, ta ljubav je izgradjena na istinskim vrijednostima, a ni najmanje na patoloskoj ljubomori. Kod nje je i ljubomora vjerovatno odradila svoje, ali se nadam da nije od presudnog znacaja...DemiMoore wrote: e ovdje ja da kazem svaka cast
Mozda mislite da nema veze sa temom, ali je itekako povezano. Svakome ko prijatelje koristi da bi partnera napravio ljubomornim, savjetujem mu da to prestane raditi.
Ako je ovako kako pises, onda svaka cast. Nemam zamjerkiImponuje mi sto je moj prijatelj dobar covjek, posten, vrijedan. Kad ga spomenem komentari: kako je to fin momak. Nakon 12-13 godina prijateljstva bi bilo jako povrsno da mi bude drago sto je on HOT a ja izasla s njim na kafu ili u kino. Nemam 18 pa da mi bude drago sto je moj momak ljubomoran. Postoji momenat u zivotu kad osobu dozivis kao dusu/insana a ne kao komad. Jbga, i on mene dozivljava isto.
Ipak, drago mi je da mislis da moze biti takav odnos.
SASVIM sigurna...sa ovim priajteljem kojeg pominjem. Za nova poznastva naravno ne mogu nista reci...ali to je sad druga stvar, jer ni ne mogu u ovim godinama ostvariti prijateljstvo kao sto imam s njim.
- Komšinica
#70 Re: Muško ženska prijateljstva
Navela sam svoj primjer da zaista postoje muško-ženska prijateljstva, iako i sama mislim da su zaista rijetka, ali eto postoje. Nijedno od nas apsolutno nije homo, ne bih rekla ni da smo ružniMajcinaDusica wrote:Izvinite što se miješam (vama sigurno treba Softly - nema više te reklame - oprostite na digresiji), ne kažem da je to u ovom slučaju sigurno tako, ali meni to liči na scenarij u kojem ste vi najbolji prijatelji, ali je on zapravo oduvijek malo zaljubiškan u tebe. Cura/žena to osjeti (jer žena zna; uvijek zna, samo nekad neće sebi da prizna pa se pravi - opet digresija) i kaže "e neš više vako", i razjb potencijalni problem. On je svjestan da je ona u pravu, i zbog grižnje savjesti pristane da prekine prijateljestvo (da nema grižnje savjesti, na to sigurno ne bi pristao).ljubav_aha wrote: djevojka tvog prijatelja nije njegov prijatlelj,ona je defitivno bolesnica
Što se nje tiče ne znam... nas dvije se čak nismo ni upoznale, nedugo nakon početka njihove veze nas dvoje smo prekinuli svaki kontakt. Ja sam se ružno osjećala kada ga po milion puta nazove ako je sa mnom na kafi, a onda se čak dešavalo da prešuti da je sa mnom, a ja sam se počela osjećati kao da onda radimo nešto loše, kao da nešto krijemo. Tako da je vrlo brzo nakon početka njegove veze to prijateljstvo puklo. Nekako mi je i on sa nekim postupcima pao u očima, odjednom kao da je postao druga osoba.
I ne krivim djevojku... mislim možda bih i ja sutra isto to radila, mada ne vjerujem, ali vjerovatno je ona smatrala da to tako treba. Ja sam se povukla iz svega toga i smatram da je to bilo najbolje i najispravnije što sam mogla uraditi. Samo se ponekad pitam, s obzirom kako se u principu lako i brzo raspalo to naše prijateljstvo, je li to zaista bilo pravo prijateljstvo s njegove strane, jer ja njega ne bih tako lako pustila iz svog života da je bila obrnuta situacija.
-
MajcinaDusica
#71 Re: Muško ženska prijateljstva
Vjerovatno i on, to je ta grižnja savjesti (i kad nismo stvarno krivi) koja može "ogaditi" takvo druženjeKomšinica wrote:a ja sam se počela osjećati kao da onda radimo nešto loše, kao da nešto krijemo
To je upravo to što govorim. Možda nije ni bio svjestan da ga privlačiš dok mu njeni eventualni ljubomorni ispadi nisu otvorili oči. A onda je skontao il dža il bu, i "raskinuo" s tobom.Komšinica wrote:Samo se ponekad pitam, s obzirom kako se u principu lako i brzo raspalo to naše prijateljstvo, je li to zaista bilo pravo prijateljstvo s njegove strane, jer ja njega ne bih tako lako pustila iz svog života da je bila obrnuta situacija.
-
PalaSa Marsa
#72 Re: Muško ženska prijateljstva
Jah, jos je nauci odma u startu, ono - sto se mora nije ni tesko.Gospoda Ministarka wrote:Suti i trpi wrote:Moja djevojka mora biti dovoljno inteligentna da primjeti sta mi je prihvatljivo a sta ne. Mora imati takve karakterne osobine da zna dokle moze ici i da u svemu ima mjeru.![]()
-
djana h
#73 Re: Muško ženska prijateljstva
Sta cu misliti o ljudima koji imaju prijtelje drugog spola?Karolina_ina wrote:I šta mislite o ljudima koji ih imaju? dakle, dečku koji ima puno ženskih prijateljica i curi koja ima muške prijatelje...nije li to malo bolesno? Da li bi tako što tolerirali partneru/ ici?
Nista,normalni ljudi,normalnih shvatanja, kao i ja sama.
Oduvijek,od malena,pa do dana danasnjeg sam imala muske prijatelje,drugare,podrsku i sl.Zrela sam osoba i sa svoje strane mogu u muskarcu gledati samo prijatelja,bez ikakve zadnje misli.
Ako bi mi se nekad u zivotu i desilo da me prijatelj seksualno privuce,ne bih to vise smatrala prijateljstvom i nastavila bih bez tog prijateljstva jer ne bi bilo iskreno sa moje strane,isto tako da osjetim da moj prijatelj mijenja ponasanje prema meni dala bih mu do znanja sta mislim o tome.
Moj muz takodje ima prijateljice,poznanice i sl. i to mi ne predstavlja problem,niti budi u meni ljubomoru.Gledam na to normalno i sve dok su ta prijateljstva u granici normalnog ne pada mi na pamet da mu bila sta prigovaram.
Jednostavno,prijateljstvo treba graditi na povjerenju,iskrenim mislima i takvom ponasanju i nece predstavljati problem.
- Aquatic B
#74 Re: Muško ženska prijateljstva
Dobro, šta je onda sa biseksualcima, oni ne mogu imati prijatelje!? 
- bez_ideje
#75 Re: Muško ženska prijateljstva
oni su sami sebi dovoljni