Ništa to!Karolina_ina wrote:I šta mislite o ljudima koji ih imaju? dakle, dečku koji ima puno ženskih prijateljica i curi koja ima muške prijatelje...nije li to malo bolesno? Da li bi tako što tolerirali partneru/ ici?
Muško ženska prijateljstva
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fedor
#376 Re: Muško ženska prijateljstva
- Eleonora
#377 Re: Muško ženska prijateljstva
Ne kontam - sta si joj zaprijetio?!komi wrote:s jednom sam bio prijatelj skoro 2 godinepoznanik... ma chater obični ponekad išli u kino ponekad izlazili i tako
dok mi nije puko film
i zaprijetio
![]()
![]()
![]()
![]()
onda smo bili u predivnoj vezi2 godine
![]()
:
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#378 Re: Muško ženska prijateljstva
Eleonora wrote:Ne kontam - sta si joj zaprijetio?!komi wrote:s jednom sam bio prijatelj skoro 2 godinepoznanik... ma chater obični ponekad išli u kino ponekad izlazili i tako
dok mi nije puko film
i zaprijetio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:![]()
![]()
Da mu da mobitel i novcanik..a posto se cura lozila na grublje frajere ,zavrsise u vezi..sve je jasno,kako nisi skontala
- Eleonora
#379 Re: Muško ženska prijateljstva
Nisam znala da je @komi tako zaeban.

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Truba
#381 Re: Muško ženska prijateljstva
eh bilo je to ovakoEleonora wrote:Ne kontam - sta si joj zaprijetio?!komi wrote:s jednom sam bio prijatelj skoro 2 godinepoznanik... ma chater obični ponekad išli u kino ponekad izlazili i tako
dok mi nije puko film
i zaprijetio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:![]()
![]()
rekao sam joj
slušaj ba ti mala
da budeš sa mnom sada ili kasnije
biraj
ona je pristala da bude odmah
- Truba
#382 Re: Muško ženska prijateljstva
tad nije bilo mobitela-LIBERO- wrote: Da mu da mobitel i novcanik..a posto se cura lozila na grublje frajere ,zavrsise u vezi..sve je jasno,kako nisi skontala![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#383 Re: Muško ženska prijateljstva
Uh, kad citam neke postove nekad me strah ufati od mojih muskih prijatelja.

- limun_junior
#384 Re: Muško ženska prijateljstva
ovih dana trebamo pit kafu, koju dogovaramo od nove godinemig wrote:@limun_junior, ne slusaj ih, to je samo muska perspektiva![]()
Sigurna sam da bi se ona rastuzila kada bi ovo procitala. Nadam se da si imao priliku da je zamolis za oprostaj i da ona zna da se kajes zbog svega. Ako nisi, pokusaj to da uradis. Zbog oboje.
- Truba
#385 Re: Muško ženska prijateljstva
imam ja jednu tako od onog velikog snijega ugovaramo kafu
dakle od 1999.
dakle od 1999.
- limun_junior
#386 Re: Muško ženska prijateljstva
onda mi preostaje da se ubijemheadbanger wrote:sve bi ti jedna kvalitetna tura sexa popravilalimun_junior wrote:ja sam imap prijateljicu s kojom sam provodio vise vremena nego i sa jednim muskarcem. shvatali smo se, pricali otvroeno o svemu, ona mi je bila najbolji drug. nikad nije doslo ni do kakvog intimnog kontakta izmedju nas, nikad se nismo ni poljubili to je bilo cisto prijateljstvo. kad me neko pita jesam li ja puko na nju ili zimgu li ja nju, samo bi se blago nasmijao jer to nisam mogao ni zamisliti s njom. imao sam osjecaj kao da mi je to mladja sestra. pili smo zajedno pive (mogla je vise od mene popit), isli na utakmice ( BiH-Turska 3:2)...mnogi su nam govorili da krenemo nas 2...al nismo nikad. imao sam osjecaj da ona mene gleda kao starijeg brata, bas kao sto sam ja nju gledao kao mladju sestru...
jednog dana, desilo se nesta strasno, moja drugarica ja trebala podrsku i u tom periodu se jos mnogo stvari desavalo. i tad...kad me je najvise trebala ja nisam bio tu. iznevjerio sam je... i od tada svaki put kad mi padne na pamet nesta mi se skupi, promijenim se odjednom. kad me neko pita za nju bude mi jako tesko. kad sam vidio ovu temu, (polomicu noge onome ko je postavio) odma mi se sve vratilo u nazad i svaki put kad vidim cak i ovu temu jednostavno mi nije dobro i sad kad pisem haman pa bi zaplako....al nema od toga nista. poslije svega osjecam se kao da sam izgubio jednog clana porodice i to sve svojom krivicom. ima ono kad pitaju nekoga da se vrijeme vrati u nazad sta bi uradio, sta bi popravio ili kad pitaju imal neka stvar zbog koje se kaje u zivotu....eto to je jedino zbog cega bi se ja pokajao i sta bi popravio. jedino me raduje sto imamo zajednicke prijatelje i sto uvijek mogu znati kako je ona i sta radi, a fala bogu dobro je sada.![]()
sori moro sam
-
mig
#387 Re: Muško ženska prijateljstva
.
Last edited by mig on 29/02/2012 10:35, edited 1 time in total.
- limun_junior
#388 Re: Muško ženska prijateljstva
uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... vidjecemomig wrote:E onda sve ovo sto si na forumu napisao, lepo i njoj da kazes...limun_junior wrote:ovih dana trebamo pit kafu, koju dogovaramo od nove godinemig wrote:@limun_junior, ne slusaj ih, to je samo muska perspektiva![]()
Sigurna sam da bi se ona rastuzila kada bi ovo procitala. Nadam se da si imao priliku da je zamolis za oprostaj i da ona zna da se kajes zbog svega. Ako nisi, pokusaj to da uradis. Zbog oboje.
-
mig
#389 Re: Muško ženska prijateljstva
.
Last edited by mig on 29/02/2012 10:35, edited 1 time in total.
- Bulldogbih
#390 Re: Muško ženska prijateljstva
Kaze Niče: musko zenska prijateljstva su moguca, ali gotovo uvijek su potpomognuta s malo fizicke antipatije.
- Truba
#391 Re: Muško ženska prijateljstva
zaustavite zemlju ima iznić
- Truba
#392 Re: Muško ženska prijateljstva
kroz međunožje 
- ČikaJosip
#393 Re: Muško ženska prijateljstva
Moja mala ima dobrog prijetelja.
Čak toliko dobrog da sam ih jednom vidio da se ljude, a nije bilo u obraz. Kada sam je pitao kako to, ona kaže da se tako ljube prijatelji.

Čak toliko dobrog da sam ih jednom vidio da se ljude, a nije bilo u obraz. Kada sam je pitao kako to, ona kaže da se tako ljube prijatelji.
- fole13
#394 Re: Muško ženska prijateljstva
ČikaJosip wrote:Moja mala ima dobrog prijetelja.
Zanimljivi prijatelji
Ja sam imao 10 prijateljica dok sam imao para i kako mi je nestajalo para ponestajalo je i prijateljica a kad je nestalo para nestalo skorz prijateljica
-
almirr_51
#395 Re: Muško ženska prijateljstva
Drug drug pa drugo stanje

- ČikaJosip
#396 Re: Muško ženska prijateljstva
fole13 wrote:ČikaJosip wrote:Moja mala ima dobrog prijetelja.
Zanimljivi prijatelji![]()
Ja sam imao 10 prijateljica dok sam imao para i kako mi je nestajalo para ponestajalo je i prijateljica a kad je nestalo para nestalo skorz prijateljicaJebem ti pare kad ih covjek izmisli
MNOGO su te voljele!!
- psydelija
#397 Re: Muško ženska prijateljstva
iiii, znate li nekog muskarca (muskarcinu
) da veruje u ovo?!
- spreca
#398 Re: Muško ženska prijateljstva
Ajjjj kolko sam ja IMO prijateljica

- ČikaJosip
#399 Re: Muško ženska prijateljstva
psydelija wrote:iiii, znate li nekog muskarca (muskarcinu) da veruje u ovo?!
Vjerujem ja ... ali samo do trenutka dok je ne zbarim!
- Truba
#400 Re: Muško ženska prijateljstva
iii uspijeva li