Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eto, pa zasto bih lagala? Nit' imam koga, nit' imam zasto. Uostalom, nije to nesto ruzno pa da skrivam.
Bas nikada.
A sa suprotne strane to se desavalo gotovo redovno. Mislim da nisam imala najboljeg druga da mi on pre ili kasnije nije rekao da se "navukao" na mene. Neki nisu smeli reci dok je trajalo, nego tek nakon ko zna koliko vremena, pa onda bude: "E da znas ti kako je meni bilo kada si ti......"
(mislim da to nije do mene, vec do njih, oni su prosto... takvi )
muškarac u jednoj jedinoj sekundi proizvede i po 5000 spermatozoida, i ta fabrika neprestalno radi, i dan i noć.
žena u toku svog života izbaci oko 450 jajnih stanica.
to je ta razlika, nije ni do nas ni do vas!
♥ Julianna ♥ wrote:Khm, khm nismo ni mi drugačije ...puno, al dobro sad
Nego, žene imaju jednu drugu slabost. Sentimentalne su, ako ime ne proradi glava, proradi srce.
zato mi imamo dvije glave, pa treba proci prvo kroz te dvije glave da bi doslo do srceta
ja sam imap prijateljicu s kojom sam provodio vise vremena nego i sa jednim muskarcem. shvatali smo se, pricali otvroeno o svemu, ona mi je bila najbolji drug. nikad nije doslo ni do kakvog intimnog kontakta izmedju nas, nikad se nismo ni poljubili to je bilo cisto prijateljstvo. kad me neko pita jesam li ja puko na nju ili zimgu li ja nju, samo bi se blago nasmijao jer to nisam mogao ni zamisliti s njom. imao sam osjecaj kao da mi je to mladja sestra. pili smo zajedno pive (mogla je vise od mene popit), isli na utakmice ( BiH-Turska 3:2)...mnogi su nam govorili da krenemo nas 2...al nismo nikad. imao sam osjecaj da ona mene gleda kao starijeg brata, bas kao sto sam ja nju gledao kao mladju sestru...
jednog dana, desilo se nesta strasno, moja drugarica ja trebala podrsku i u tom periodu se jos mnogo stvari desavalo. i tad...kad me je najvise trebala ja nisam bio tu. iznevjerio sam je... i od tada svaki put kad mi padne na pamet nesta mi se skupi, promijenim se odjednom. kad me neko pita za nju bude mi jako tesko. kad sam vidio ovu temu, (polomicu noge onome ko je postavio) odma mi se sve vratilo u nazad i svaki put kad vidim cak i ovu temu jednostavno mi nije dobro i sad kad pisem haman pa bi zaplako....al nema od toga nista. poslije svega osjecam se kao da sam izgubio jednog clana porodice i to sve svojom krivicom. ima ono kad pitaju nekoga da se vrijeme vrati u nazad sta bi uradio, sta bi popravio ili kad pitaju imal neka stvar zbog koje se kaje u zivotu....eto to je jedino zbog cega bi se ja pokajao i sta bi popravio. jedino me raduje sto imamo zajednicke prijatelje i sto uvijek mogu znati kako je ona i sta radi, a fala bogu dobro je sada.
limun_junior wrote:ja sam imap prijateljicu s kojom sam provodio vise vremena nego i sa jednim muskarcem. shvatali smo se, pricali otvroeno o svemu, ona mi je bila najbolji drug. nikad nije doslo ni do kakvog intimnog kontakta izmedju nas, nikad se nismo ni poljubili to je bilo cisto prijateljstvo. kad me neko pita jesam li ja puko na nju ili zimgu li ja nju, samo bi se blago nasmijao jer to nisam mogao ni zamisliti s njom. imao sam osjecaj kao da mi je to mladja sestra. pili smo zajedno pive (mogla je vise od mene popit), isli na utakmice ( BiH-Turska 3:2)...mnogi su nam govorili da krenemo nas 2...al nismo nikad. imao sam osjecaj da ona mene gleda kao starijeg brata, bas kao sto sam ja nju gledao kao mladju sestru...
jednog dana, desilo se nesta strasno, moja drugarica ja trebala podrsku i u tom periodu se jos mnogo stvari desavalo. i tad...kad me je najvise trebala ja nisam bio tu. iznevjerio sam je... i od tada svaki put kad mi padne na pamet nesta mi se skupi, promijenim se odjednom. kad me neko pita za nju bude mi jako tesko. kad sam vidio ovu temu, (polomicu noge onome ko je postavio) odma mi se sve vratilo u nazad i svaki put kad vidim cak i ovu temu jednostavno mi nije dobro i sad kad pisem haman pa bi zaplako....al nema od toga nista. poslije svega osjecam se kao da sam izgubio jednog clana porodice i to sve svojom krivicom. ima ono kad pitaju nekoga da se vrijeme vrati u nazad sta bi uradio, sta bi popravio ili kad pitaju imal neka stvar zbog koje se kaje u zivotu....eto to je jedino zbog cega bi se ja pokajao i sta bi popravio. jedino me raduje sto imamo zajednicke prijatelje i sto uvijek mogu znati kako je ona i sta radi, a fala bogu dobro je sada.
mig wrote:@limun_junior, ne slusaj ih, to je samo muska perspektiva
Sigurna sam da bi se ona rastuzila kada bi ovo procitala. Nadam se da si imao priliku da je zamolis za oprostaj i da ona zna da se kajes zbog svega. Ako nisi, pokusaj to da uradis. Zbog oboje.
s jednom sam bio prijatelj skoro 2 godine poznanik... ma chater obični ponekad išli u kino ponekad izlazili i tako dok mi nije puko film i zaprijetio
onda smo bili u predivnoj vezi 2 godine
neka prijateljica
bitno je samo izvesti manevar sa oklopnim divizijama pred staljingradom na vrijeme