Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Onda dobro razmisli koji će biti tvoj sljedeći korak. Da li ćeš čuvati svoju nevinost koja te čini posebnom osobom ili ćeš je dati nekom anonimusu koga uopće ne poznaješ. To što osjećaš su pomiješane emocije, možda i neka vrsta zaljubljenosti ali dati nešto najvrijednije što posjeduješ je za mene adolescentno.
Onda dobro razmisli koji će biti tvoj sljedeći korak. Da li ćeš čuvati svoju nevinost koja te čini posebnom osobom ili ćeš je dati nekom anonimusu koga uopće ne poznaješ. To što osjećaš su pomiješane emocije, možda i neka vrsta zaljubljenosti ali dati nešto najvrijednije što posjeduješ je za mene adolescentno.
Pa ne drži sveti gral, ako se već čuju toliko itd. onda je on pravi momak da bude prvi
obzirom da nju nevinost cini posebnom osobom najbolje je da je nikome ne "daje", sta ce onda jadna poslije jer ce ostati bez najvrijednijeg sto ima
Pa ne drži sveti gral, ako se već čuju toliko itd. onda je on pravi momak da bude prvi
Tebi možda nije. Tek kada uđeš u ozbiljne godine shvatiti ćeš neke stvari. Nađeš djevojku koju si oduvijek htio imati, budeš sretan sa njom i saznaš da je kroz nju prošlo sve i svašta. Sigurno ti ne bi imao probleme sa tim? Očekujem od tebe odgovor u vidu kako ljubav pređe preko svih problema, da njena prošlost nije važna itd. Nismo svi isti
@MedenoSrce
Nevinost je čast. Ako želi izgubiti čast okej, njen problem.
Haha..Hvala vam svima , ima vas koji ste mi pomogli, nasmijali ...Uglavnom popravili ste mi dan..Jer bila sam totalno u depri -.-" zbog svega tog...A sto se tice njega, on je super prijatelj ali njegova druga strana me zabrinjava..Imao je do sada skoro svaku djevojku koju je pozelio i nakon toga svaka je dobila nogu,a bilo je zbilja lijepih i finih djevojaka...Jeste da se mi dop-/cujemo relativno kratko..Ali poznajem ga vec par godina jer moj i njegov tata su poslovni partneri tako da mnogo znam o njemu...
Faragonda wrote:Haha..Hvala vam svima , ima vas koji ste mi pomogli, nasmijali ...Uglavnom popravili ste mi dan..Jer bila sam totalno u depri -.-" zbog svega tog...A sto se tice njega, on je super prijatelj ali njegova druga strana me zabrinjava..Imao je do sada skoro svaku djevojku koju je pozelio i nakon toga svaka je dobila nogu,a bilo je zbilja lijepih i finih djevojaka...Jeste da se mi dop-/cujemo relativno kratko..Ali poznajem ga vec par godina jer moj i njegov tata su poslovni partneri tako da mnogo znam o njemu...
Hahah..Ni ja ni on nemamo brace ni sestara tako da nemam kome da se obratim za misljenje .. To se sve desilo neocekivano , nikad nisam padala na takve muskarce koji su bili sa dosta cura , nisam ih htjela cak ni u svom drustvu ali eto uvijek se desi ono sto najmanje ocekujes....
Faragonda wrote:Hahah..Ni ja ni on nemamo brace ni sestara tako da nemam kome da se obratim za misljenje .. To se sve desilo neocekivano , nikad nisam padala na takve muskarce koji su bili sa dosta cura , nisam ih htjela cak ni u svom drustvu ali eto uvijek se desi ono sto najmanje ocekujes....
Upravo si opisala svog prijatelja u navedenom postu , u cemu je problem onda ? Hoces da kazes da si ti vidjela u njemu neku drugaciju osobinu sto te druge djevojke nisu ali ipak ne padas na muskarce koji su bili sa dosta djevojaka. Nemoj me pogresno shvatiti ali ni ti ne znas sta zelis a pogotovo sta pises
Last edited by Arcadion on 30/08/2013 18:43, edited 1 time in total.
Faragonda wrote:Hahah..Ni ja ni on nemamo brace ni sestara tako da nemam kome da se obratim za misljenje .. To se sve desilo neocekivano , nikad nisam padala na takve muskarce koji su bili sa dosta cura , nisam ih htjela cak ni u svom drustvu ali eto uvijek se desi ono sto najmanje ocekujes....