Muski veš tj. Gače
Moderator: anex
-
mali_balon
#1 Muski veš tj. Gače
Ja nam otvorih temu da razmjenimo iskustva o vesu. Da znamo koji je udoban, ne zulja, ne znoje se m..., ne steze, ne zadize se pa zategne m...., sexy za zene djevojke svalerke itd itd itd....
Konkretno me zanima jel ko od vas probao onu Boa (bogutovo arilje) marku hocu da oprobam. Mogu i zeMskinje da se jave jer vjerovatno su one te koje svojim muskarcima kupuju gace
Konkretno me zanima jel ko od vas probao onu Boa (bogutovo arilje) marku hocu da oprobam. Mogu i zeMskinje da se jave jer vjerovatno su one te koje svojim muskarcima kupuju gace
-
Naslovnica
#2 Re: Muski veš tj. Gače
Sve iz Arilja ti je odličnog kvaliteta, mi godinama kupujemo samo njihove proizvode, od veša do pidžama i ne namjeravamo mijenjati.mali_balon wrote:Ja nam otvorih temu da razmjenimo iskustva o vesu. Da znamo koji je udoban, ne zulja, ne znoje se m..., ne steze, ne zadize se pa zategne m...., sexy za zene djevojke svalerke itd itd itd....
Kupujemo najviše u Hipermarketu na Mojmilu.
Alma Ras izbjegavam iz principa, poznajem nekoliko osoba koje su robovale kod tih poslijeratnih robovlasnika, fuj.
- Eggsy
#3 Re: Muski veš tj. Gače
@balon ne znam baš koliko ti je sigurno da pticu nosiš umjesto gaća
-
mali_balon
#4 Re: Muski veš tj. Gače
Explejn jorselfEggsy wrote:@balon ne znam baš koliko ti je sigurno da pticu nosiš umjesto gaća
- Eggsy
#5 Re: Muski veš tj. Gače
ma naslovmali_balon wrote:Explejn jorselfEggsy wrote:@balon ne znam baš koliko ti je sigurno da pticu nosiš umjesto gaća
- ExNihilo
#6 Re: Muski veš tj. Gače
Gaće, jarane.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7 Re: Muski veš tj. Gače
Ja najvise iskustva imam sa Adriatic-Galebom i oni su stvarno kvalitetni. Gace traju godinama, pamucne su, nema znojenja, oprema stoji u svojoj komori (ja nosim slip ne boxerice), peri deri.
Sto se tice dizajna, nisu bas nesto posebno inventivni, bar kod nas nisam vidjao neke modernije modele, ono klasika jednobojne, za svakodnevnu upotrebu.
Manners ima dobrih modela za te seksi prilike
Sto se tice kvaliteta, recimo da su jedno pola klase ispod adriatica, ali opet duplo jeftiniji, domaci proizvod.
EDIT: Od Arilja imam pidzamu i dobra je, ali ne znam gdje kod nas ima kupiti njihov ves. Bila je neka trikotaza i u Srbcu, ali ono klasicne dedo gace
Sto se tice dizajna, nisu bas nesto posebno inventivni, bar kod nas nisam vidjao neke modernije modele, ono klasika jednobojne, za svakodnevnu upotrebu.
Manners ima dobrih modela za te seksi prilike
Sto se tice kvaliteta, recimo da su jedno pola klase ispod adriatica, ali opet duplo jeftiniji, domaci proizvod.
EDIT: Od Arilja imam pidzamu i dobra je, ali ne znam gdje kod nas ima kupiti njihov ves. Bila je neka trikotaza i u Srbcu, ali ono klasicne dedo gace
-
mali_balon
#8 Re: Muski veš tj. Gače
Aaaaaaa mah dok sam mobitelom nabasam na pravo slovo prodje me sve....Eggsy wrote:ma naslovmali_balon wrote:Explejn jorselfEggsy wrote:@balon ne znam baš koliko ti je sigurno da pticu nosiš umjesto gaća
@bato boa arilje imas u amku na mojmilu. Alma ras tj maners meni nije nesta...odo probat ovaj arilje
- Euridika
- Globalna šefica
#9 Re: Muski veš tj. Gače
Potvrđujem ovo za Arilje, odličan im je pamučni program (donji veš, potkošulje, pidžame). U Hipermarketu AMKO Mojmilo ima baš veliki izbor i muškog i ženskog veša, pretežno jednobojno, nešto i šareno. Jednako su im dobre i slip i bokserice.Naslovnica wrote:Sve iz Arilja ti je odličnog kvaliteta, mi godinama kupujemo samo njihove proizvode, od veša do pidžama i ne namjeravamo mijenjati.mali_balon wrote:Ja nam otvorih temu da razmjenimo iskustva o vesu. Da znamo koji je udoban, ne zulja, ne znoje se m..., ne steze, ne zadize se pa zategne m...., sexy za zene djevojke svalerke itd itd itd....
Kupujemo najviše u Hipermarketu na Mojmilu.
Alma Ras izbjegavam iz principa, poznajem nekoliko osoba koje su robovale kod tih poslijeratnih robovlasnika, fuj.
Alma Ras ima vrlo šarolik program po pitanju kvalitete. Neke stvari su kvalitetne, a neke samo tako izgledaju. Posebno je kod muškog veša problem: porubi su im rađeni sa svilenim koncem, a on nakon nekoliko pranja i peglanja ogrubi i onda strašno žulja prilikom nošenja (kaže mi muž).
Adriatic-Galeb isto ima odličan program veša i pidžama, ali je dosta skuplji od Arilja. Kod njih se isplati kupovati samo na akciji, s tim da u onoj njihovoj prodavnici na Baščaršiji oni imaju i drugih marki veša, nije sve Galeb. Tako da treba pogledati dobro. Naravno, i među tim drugim markama se nađe dobrih stvari.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#10 Re: Muski veš tj. Gače
Ja kupujem uomo u fis-u, za 3-5 KM, imas kakvih hoces, a jos velik izbor dezena, od sexy, do penzionerskîh.

- JanuaryJones
#11 Re: Muski veš tj. Gače
Poveliko iskustvo u biranju veša sa mužOm 
Alma Ras, tako tako, potrefi se dobra kolekcija potkošulja recimo u crnoj boji, dok ista u bijeloj k... ne valja. Loše islustvo sa muškim boksericama dok su ženske pidžame odlične.
Nautica, kvalitet ali previsoka cijena potkošulja a krojevi im nisu baš laskavi
FIS, kupovali smo raznih gaća od različitih proizvođača, nijedne ne mogu izdvojiti da su nam wow
Lidl Livergy muške bokserice moj muž nosi zadnje 2 godine i prezadovoljan je (postojane i nakon 60C i sušilice). Cjenovno vrlo prihvatljive a udobne
dolaze u pakiranjima od 2,3 ili 5 komada 

Alma Ras, tako tako, potrefi se dobra kolekcija potkošulja recimo u crnoj boji, dok ista u bijeloj k... ne valja. Loše islustvo sa muškim boksericama dok su ženske pidžame odlične.
Nautica, kvalitet ali previsoka cijena potkošulja a krojevi im nisu baš laskavi
FIS, kupovali smo raznih gaća od različitih proizvođača, nijedne ne mogu izdvojiti da su nam wow
Lidl Livergy muške bokserice moj muž nosi zadnje 2 godine i prezadovoljan je (postojane i nakon 60C i sušilice). Cjenovno vrlo prihvatljive a udobne

- Eggsy
#12 Re: Muski veš tj. Gače
očito ti je dobro zagustilo da ih nađešmali_balon wrote: Aaaaaaa mah dok sam mobitelom nabasam na pravo slovo prodje me sve....
nemoj bijele, sa crtićima, slip, sa 'smiješnim' natpisima, vojne gaće..i nemoj da ti djevojka/žena kupuje veš..
- Curve
-
mali_balon
#14 Re: Muski veš tj. Gače
Ako je ko u prilici da si nabavi hanes-ove bokserice slobodno nek uzme nece se pokajati.
A definitvno odo u amko kupit GAČA GAČA
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#15 Re: Muski veš tj. Gače
Ja sam nekad kupovao, al' se istegnu nakon odredjenog vremena. Udobne su, u to nema sumnje, a sastav pamuk 100%.mali_balon wrote:Ako je ko u prilici da si nabavi hanes-ove bokserice slobodno nek uzme nece se pokajati.
- JanuaryJones
#16 Re: Muski veš tj. Gače
Kupovali smo Hanesove i gaće i potkošulje al što reče konektovan, razvuku se brzokonektovan wrote:Ja sam nekad kupovao, al' se istegnu nakon odredjenog vremena. Udobne su, u to nema sumnje, a sastav pamuk 100%.mali_balon wrote:Ako je ko u prilici da si nabavi hanes-ove bokserice slobodno nek uzme nece se pokajati.
Last edited by JanuaryJones on 27/04/2016 21:27, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#18 Re: Muski veš tj. Gače
Manners Tito i Partija baloncitju vjeruj.
Ja ga ispocetka uzimao samo ono kad znam da ce biti rasturacine, ali bice da zemske i ne pridaju vaznost veša kao mi
Sad ga nosam i kad znam da nece biti rasturacine, znaci redovno.
Ja ga ispocetka uzimao samo ono kad znam da ce biti rasturacine, ali bice da zemske i ne pridaju vaznost veša kao mi
Sad ga nosam i kad znam da nece biti rasturacine, znaci redovno.
-
howdy
#19 Re: Muski veš tj. Gače
hanes tito i partija. jel ih ima vudekarce
u bosni? u zlatna vremena se to narucivalo...
- Better Man
#20 Re: Muski veš tj. Gače
Nosim boxerice i to GAP-ove i prezadovoljan sam uloženo-dobiveno.
- commendatore
#21 Re: Muski veš tj. Gače
evo ih - mogu mi još - Kalvin Klein

- mufa1
#22 Re: Muski veš tj. Gače
Better Man wrote:Nosim boxerice i to GAP-ove i prezadovoljan sam uloženo-dobiveno.
Dje si kupio?
-
mali_balon
#23 Re: Muski veš tj. Gače
Bio jucer u amku imaju ove tkz trunks od arilja jedne jednobojen (crne i bijele) su 7 i 5,80KM...razlika je u gumi i obrubu an nogama....a ima sarenih, na pruge itd itd zaboravi osam koliko su para.
Takodje imaju crnih i sivih majica kratkih rukava (naravno arilje), gole bez aplikacija 8.90 i body crnih majica mislim da su ono 10 ili 12 KM...ne vidjoh da li ima bijelih
Takodje imaju crnih i sivih majica kratkih rukava (naravno arilje), gole bez aplikacija 8.90 i body crnih majica mislim da su ono 10 ili 12 KM...ne vidjoh da li ima bijelih
- Better Man
#24 Re: Muski veš tj. Gače
U Londonu. Svake godine idem jednom u London, pa uzem tamo. Imaš uvijek akciju tri para za 18 funti.mufa1 wrote:Better Man wrote:Nosim boxerice i to GAP-ove i prezadovoljan sam uloženo-dobiveno.
Dje si kupio?
-
mali_balon
#25 Re: Muski veš tj. Gače
Kupih ove Boa (arilje) u amku za 5.8KM i mogu vam rec nista me njezniej nije diralo po m....
, fakat su dobre udobne i ne stiscu ne stezu...