Preporučite neki šampon da nema peruti a da je bolji od Head & Shoulders mentol

Moderator: anex
Identicno iskustvo sa istim samponom koji koristim vise od 20 godina...IkaIJ wrote: ↑27/03/2020 21:57Ćao, valjda sam potrefio temuGodinama već koristim Head & Shoulders mentol, ali u zadnje vrijeme čini mi se da više nije to to. Šampon više nije toliko jak, i ne drži svježinu tako dugo kao ranije. Koje muške šampone vi preporučujete? Head & Shoulders je dobar što se tiče peruti, nema je, ali eto kao sto kazem nije kao ranije...
Preporučite neki šampon da nema peruti a da je bolji od Head & Shoulders mentol![]()
e jbg, hvala ti
Čuj konjski šampon, morao sam ovo guglati, ja kontam zajebancija, ono ozbiljno.
Vidim piše da je dobar za rast kose, meni sreća to ne treba, ali oni koji imaju problema sa time trebali bi probati.plain vanilla wrote: ↑31/03/2020 22:43
Haha, pa ozbiljno, dobar je sampon
Davno sam cula za njega i nedavno naletim u DM
Ja sam davno koristila taj Horse shampoo, nista narocito, idalje mi je opadala kosa i bila uzasno slaba..plain vanilla wrote: ↑31/03/2020 22:43Haha, pa ozbiljno, dobar je sampon
daj neki ja sam danas uzeo alpecin c1 pocela mi kosa da se tanji jebo je otacBJB wrote: ↑31/03/2020 23:29Ja sam davno koristila taj Horse shampoo, nista narocito, idalje mi je opadala kosa i bila uzasno slaba..plain vanilla wrote: ↑31/03/2020 22:43Haha, pa ozbiljno, dobar je sampon
Od kako sam presla na sampone bez SLS-a, kosa mi je super..
Ima ih razlicitih vrsta u DM-u,nisu previse skupi..