fatamorgana wrote:slično nisi vidjela,
Drzi se teme.
Dakle koja od ove tri kategorije te privlači :
1.Starije bogate udate gospodje
2.Tatine kćerke bogatunke
3.Dijasporke
Zaokruzi odgovor!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
fatamorgana wrote:slično nisi vidjela,
fatamorgana wrote:Ma držim se!
A ti bi da naređuješ k'o bogata baba!SaraFina wrote:fatamorgana wrote:Ma držim se!![]()
Neozbiljan si na ovoj nadasve inspirativnoj temi.
fatamorgana wrote:A ti bi da naređuješ k'o bogata baba!SaraFina wrote:fatamorgana wrote:Ma držim se!![]()
Neozbiljan si na ovoj nadasve inspirativnoj temi.
Od žena se po prirodnim zakonima očekuje da budu čednije, moralnije i poštenije te da budu dobre majke!SaraFina wrote:Velkoski wrote:Kada mogu žene zašto ne bi mogli i muškarci? I šta je tu konkretno pogrešno?
Svaka roba ima svoju mušteriju
Naravno. Slazem se.
Nego što su stroge tako društvene i moralne norme prema zenama, a prema muškarcima blage?
Velkoski wrote:Od žena se po prirodnim zakonima očekuje da budu čednije, moralnije i poštenije te da budu dobre majke!SaraFina wrote:Velkoski wrote:Kada mogu žene zašto ne bi mogli i muškarci? I šta je tu konkretno pogrešno?
Svaka roba ima svoju mušteriju
Naravno. Slazem se.
Nego što su stroge tako društvene i moralne norme prema zenama, a prema muškarcima blage?
Kapetane, koliko košta karta u tvom vremeplovu?supercali wrote:Za te dvostruke aršine bi se morala vratiti u proslost da bi sagledala danasnje stanje svjesti
Prva sam postavila pitanjesupercali wrote:Koliko si spremna izdvojiti?
Dakle ne znam gdje bi se mogla uspostaviti jasna granica pri utvrdjivanju da li su i zene koje se udaju za bogate muskarce i muskarci koji se zene zenama iz dobrostojecih porodica, najvecim dijelom iz finansijskog interesa, u toj kategoriji ili je to tek nesto sto je potrebno kao jedna od osnova za uspjesan zivot pa nam to svima treba biti prihvatljivo.SaraFina wrote:Je li vam se desilo da djevojke ikad da naletite na jednog od ove sorte muškaraca .. Nisu zene dakle isključivo sponzoruše nego se ovakve karakteristike mogu pripisati i " jačem spolu"
Osude u društvu naravno su blage prema takvim muškarcima dok se zene izopćava i sotonizira te im se prišivaju ruzni epiteti.
Muški su poštedjeni pak toga.
Pitanje za muški dio foruma : preferirate li i odobravate li ovakve veze? Unizavaju li one muški rod ili se na takve odnose gleda sa odobravanjem? Zašto je ispravno kao muškarac materijalno se okoristiti ovakvim vezama a kao zena nije?
Moje je 60%SaraFina wrote:Prva sam postavila pitanjesupercali wrote:Koliko si spremna izdvojiti?
Dakle cijena?
Ne bavim se ovakvim oblicima prezivljavanja i nije bilo blisko nista iz tog ponasanja pa je bilo nemoguce snaci se brzo i shvatiti sta se desava. Hvala bogu pa se brzo zavrsilo. Ima mnogo primjera gdje to traje cijeli zivot.supercali wrote:E dobar osjecaj ti si naivna ko ne znam ti ko
Ali vi žene (čast izuzecima) volite upravo te Muškarčine ..... kad takve vidite pustite ne piš nego mlaz niz nogu kome ni nabujala Bosna u majskim poplavama nije ravnakiki-miki wrote:Dobro si prošla![]()
A da ih ima- ima ih itekako.Čak i onih koji se predstavljaju ko Muškarčine![]()
![]()
![]()
A parazit itekakav.
Trazis sponzora ili nudis sponzorstvo nekom napacenom muskarcudječak sa šibicama wrote:Gdje se upisuje i staje u red, da se pritefterim?
dobar osjecaj wrote:Trazis sponzora ili nudis sponzorstvo nekom napacenom muskarcudječak sa šibicama wrote:Gdje se upisuje i staje u red, da se pritefterim?
stani u red i mi cekamo, nemoj se guratdječak sa šibicama wrote:dobar osjecaj wrote:Trazis sponzora ili nudis sponzorstvo nekom napacenom muskarcudječak sa šibicama wrote:Gdje se upisuje i staje u red, da se pritefterim?trazim sponzorku
![]()
Nije mi jasno samo kako nakon drugog puta nisi shvatila todobar osjecaj wrote:Ne bavim se ovakvim oblicima prezivljavanja i nije bilo blisko nista iz tog ponasanja pa je bilo nemoguce snaci se brzo i shvatiti sta se desava. Hvala bogu pa se brzo zavrsilo. Ima mnogo primjera gdje to traje cijeli zivot.supercali wrote:E dobar osjecaj ti si naivna ko ne znam ti ko
edo_79 wrote:Ali vi žene (čast izuzecima) volite upravo te Muškarčine ..... kad takve vidite pustite ne piš nego mlaz niz nogu kome ni nabujala Bosna u majskim poplavama nije ravnakiki-miki wrote:Dobro si prošla![]()
A da ih ima- ima ih itekako.Čak i onih koji se predstavljaju ko Muškarčine![]()
![]()
![]()
A parazit itekakav.
Koji VI ... sad ti generaliziraš ... a ja lijepo napisah ''čast izuzecima'' znači nisam generalizirao ....SaraFina wrote: Ne treba generalizirati
Sad ja mogu reći svi se VI folirate muški kako ste mačo tipovi. No to nije tako.
Većina zena zeli nekog toplog, privrzenog i punog ljubavi.
To ne znači da muškarac treba biti beskičmenjak i ugadjati na svaku nego da jednostavno treba razgraničiti situacije kad će imati čvrst i nepopustljiv stav a kad blag i odmjeren
U tome je tajna!