Predstavnici izvršne vlastisheilak wrote:je malo glup izraz. kako bi onda nazvali muskarce koji primaju?ultima_palabra wrote:Muške sponzoruše ne postoje.
Muške sponzoruše
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#176 Re: Muške sponzoruše
-
GaRGa
#177 Re: Muške sponzoruše
Jer zene vise zabole rijecikritichar wrote:zašto je muško uredu udarati, a žensko nije?
- lua
#178 Re: Muške sponzoruše

bičez bi hejtin
- sheilak
- edo_79
#180 Re: Muške sponzoruše
Drop ded bičiz, mani gaj in da haus!lua wrote:
bičez bi hejtin
- SaraFina
#182 Re: Muške sponzoruše
prog321 wrote:Zato sto je bespotrebna fizicka sila kod zena.kritichar wrote:zašto je muško uredu udarati, a žensko nije?
Autoritet moras izgraditi, i onda je dovoljan mrk pogled da shvati koliko je sati.
Nije u redu udariti ni muško o zenama da ne pricamo. Odrasli civilizirani ljudi se ne tuku. Znači svi iznad 16 koji se obračunavaju na fizički način nekom silom, trebaju preispitati ..svoju psihičku zrelost.
I slazem se da je izraz Muška sponzoruša glup, ali ne postoji sponzoruša u muškom obliku te se automatski tom riječju obzirom da je u zenskom obliku kači negativni pojam zeni.
Postoje i muške kurve, a VI si medjusobno tepate da ste zigoli i švaleri
- edo_79
#183 Re: Muške sponzoruše
Čuj nema ništa loše flisnut žensko preko gusce s vremena na vrijemeSaraFina wrote: Nije u redu udariti ni muško o zenama da ne pricamo. Odrasli civilizirani ljudi se ne tuku. Znači svi iznad 16 koji se obračunavaju na fizički način nekom silom, treba preispitati ..
- sheilak
#184 Re: Muške sponzoruše
SaraFina wrote:prog321 wrote:Zato sto je bespotrebna fizicka sila kod zena.kritichar wrote:zašto je muško uredu udarati, a žensko nije?
Autoritet moras izgraditi, i onda je dovoljan mrk pogled da shvati koliko je sati.
Nije u redu udariti ni muško o zenama da ne pricamo. Odrasli civilizirani ljudi se ne tuku. Znači svi iznad 16 koji se obračunavaju na fizički način nekom silom, trebaju preispitati ..svoju psihičku zrelost.
da, al fakat te nekad neki ljudi znaju toliko isporovocirati da ih zelis tuci vrlo cesto.
ali nasli smo dobar izraz za te muskarce... chinaskijev-primarijusI slazem se da je izraz Muška sponzoruša glup, ali ne postoji sponzoruša u muškom obliku te se automatski tom riječju obzirom da je u zenskom obliku kači negativni pojam zeni.
- SaraFina
#185 Re: Muške sponzoruše
edo_79 wrote:Čuj nema ništa loše flisnut žensko preko gusce s vremena na vrijemeSaraFina wrote: Nije u redu udariti ni muško o zenama da ne pricamo. Odrasli civilizirani ljudi se ne tuku. Znači svi iznad 16 koji se obračunavaju na fizički način nekom silom, treba preispitati ..
Dobro ba, nemoj intimnosti iznositi javno
- edo_79
#186 Re: Muške sponzoruše
Nako .... ono cijelim dlanom ....SaraFina wrote: Dobro ba, nemoj intimnosti iznositi javno
- SaraFina
#187 Re: Muške sponzoruše
Mislim da je ledena hladnoća najbolja kazna. Bar kad su zene u pitanju. Vjeruj mi. I sama sam jelte zensko iako je to rizično vjerovati kad su forumi u pitanju.sheilak wrote:SaraFina wrote:prog321 wrote:
Zato sto je bespotrebna fizicka sila kod zena.
da, al fakat te nekad neki ljudi znaju toliko isporovocirati da ih zelis tuci vrlo cesto.bez obzira na stepen civiliziranosti, sposobnost samokontrole, parole "pametniji popusta", gospodskog distanciranja, etc. nekad ti fakat istinsku satisfakciju pruza kad das samar nekom. ( a i toj osobi vjerovatno jednako tako, inace ne bi to opetovano radila
). bilo to musko ili zensko.
ali nasli smo dobar izraz za te muskarce... chinaskijev-primarijusI slazem se da je izraz Muška sponzoruša glup, ali ne postoji sponzoruša u muškom obliku te se automatski tom riječju obzirom da je u zenskom obliku kači negativni pojam zeni.
Što se muškaraca tiče, u afektu ugovorite partiju košarke jedan na jedan ili neki drugi vid sporta koji tjelesno umara, grub je a i opušta
-
prog321
#188 Re: Muške sponzoruše
Musko na musko je u redu udariti. Jer neki balvani samo silu razumiju.SaraFina wrote:prog321 wrote:Zato sto je bespotrebna fizicka sila kod zena.kritichar wrote:zašto je muško uredu udarati, a žensko nije?
Zensko ne treba tuci, jer ako dodje do toga (a neke zene jednostavno vole da dobiju po nosu) onda je bolje da se razidjete.
Ako ne mozes zensku kontrolisati bez sile, onda ta zenska nije za tebe.
- SaraFina
#189 Re: Muške sponzoruše
Mi zene nismo kućni ljubimci da vam visimo po krilu ili uz nogu. Tako da nemate razloga ni da nas kontrolirate 
Naravno odnosi se na one koji dijele tvoje mišljenje.
Vlastito dijete ako duze kontroliraš bude nesposobno za samostalan zivot.
A odraslu, punoljetnu i zrelu zensku osobu? WTF
Naravno odnosi se na one koji dijele tvoje mišljenje.
Vlastito dijete ako duze kontroliraš bude nesposobno za samostalan zivot.
A odraslu, punoljetnu i zrelu zensku osobu? WTF
-
prog321
#190 Re: Muške sponzoruše
Mozes ti to zapakovati kako hoces. Ali musko koje ne zna povuci crtu ne moze imati sretnu vezu sa zenom.
Direkcije su potrebne.
Nekad te direkcije daju zene, a nekada muskarci. Uglavnom je vazno znati ko vodi. (kao i u svakom timu)
Direkcije su potrebne.
Nekad te direkcije daju zene, a nekada muskarci. Uglavnom je vazno znati ko vodi. (kao i u svakom timu)
- dječak sa šibicama
#191 Re: Muške sponzoruše
Gdje sad ona lejdi blu, da napise SaraFini da pazljivo slusa sta joj govore/pisu klinci koji nikada zenska u zivotu nisu vidjeli

- SaraFina
#192 Re: Muške sponzoruše
prog321 wrote:Mozes ti to zapakovati kako hoces. Ali musko koje ne zna povuci crtu ne moze imati sretnu vezu sa zenom.
Direkcije su potrebne.
Pa ne govorimo o beskičmenjacima. Naravno da muškarac treba imati svoj stav. To je pozeljno. Ali protiv sam vodje. Mislim da je najbolje tim voditi udruzenim snagama. Jer kad dodju djeca onda se odnosi dodatno kompliciraju.
@Dječko sa šibicama, to se sad ustaje mašalah u podne? Ha ?
- lua
#193 Re: Muške sponzoruše
prog321 wrote:Mozes ti to zapakovati kako hoces. Ali musko koje ne zna povuci crtu ne moze imati sretnu vezu sa zenom.

- edo_79
#194 Re: Muške sponzoruše
lua wrote:prog321 wrote:Mozes ti to zapakovati kako hoces. Ali musko koje ne zna povuci crtu ne moze imati sretnu vezu sa zenom.
- dječak sa šibicama
#195 Re: Muške sponzoruše
Pa to samo moze znaciti da sam pun para i da nema potrebe da ustajem ranijeSaraFina wrote: @Dječko sa šibicama, to se sad ustaje mašalah u podne? Ha ?
Ma do podne lovim bakutanere po Njemackoj
-
prog321
#196 Re: Muške sponzoruše
Rece pepeljuga i nastavi da sanja.SaraFina wrote:[ Ali protiv sam vodje. Mislim da je najbolje tim voditi udruzenim snagama.
U stvarnom zivotu uvijek mora postojati vodja. Mora se znati ko kosi a ko vodu nosi.
Dva lidera ne mogu biti u dugotrajnoj vezi.
- kritichar
#197 Re: Muške sponzoruše
a među ženama nema balvana?prog321 wrote:
Musko na musko je u redu udariti. Jer neki balvani samo silu razumiju.
Zensko ne treba tuci, jer ako dodje do toga (a neke zene jednostavno vole da dobiju po nosu) onda je bolje da se razidjete.
Ako ne mozes zensku kontrolisati bez sile, onda ta zenska nije za tebe.
- SaraFina
#198 Re: Muške sponzoruše
dječak sa šibicama wrote:Pa to samo moze znaciti da sam pun para i da nema potrebe da ustajem ranijeSaraFina wrote: @Dječko sa šibicama, to se sad ustaje mašalah u podne? Ha ?![]()
![]()
Ma do podne lovim bakutanere po Njemackoj![]()
Ili popdne i u sitne sate. Pa se oko 12 budiš uz kaVicu ko Borivoje Šurdilović ( repriziraju vruć vjetar ) neloša serija.
- SaraFina
#199 Re: Muške sponzoruše
A eto ja pepeljugaprog321 wrote:Rece pepeljuga i nastavi da sanja.SaraFina wrote:[ Ali protiv sam vodje. Mislim da je najbolje tim voditi udruzenim snagama.![]()
U stvarnom zivotu uvijek mora postojati vodja. Mora se znati ko kosi a ko vodu nosi.
Dva lidera ne mogu biti u dugotrajnoj vezi.
A ti zagovaraš u porodici vojni rezim kao u sjevernoj Koreji!
Pa koja bi na to pristala?
Prebaci me preko ramena i nosi u svoju pećinu!
- dječak sa šibicama
#200 Re: Muške sponzoruše
Prvo te mora mlatnuti toljagom po glavi. Sve po redu, molim.
Jel to znaci da ako ona ima vise para od mene, da je ona vodja a ja sljedbenik ili sto vec?
buuuu
Jel to znaci da ako ona ima vise para od mene, da je ona vodja a ja sljedbenik ili sto vec?
buuuu