Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_Sarajka wrote:Mima, u pola dvanest pauza tek, sto ne pokušate kakav emotivan i suosjecajan prilaz mom problemu da napravite, šta ste navalili na sex i tehnike.
Bilo je vrijeme da skrenes paznju na sebe.
Nije mi bila namjera, nego mi nedaju da pišem na sportu, to su mi omiljene teme.
Pa reko da se ovdje razbacam i saznam šta pametno.
Ghost_Rider_XXX wrote:Jao frke u šesnaestercu! Jel tu bilo seksa ili nije?
Žalim slučaj, socnih detalja nema.
Isključivo me zanima emotivni prilaz ovom problemu.
Kakav bona emotivni prilaz?! Sama kažeš da si neozbiljna, i šta sad hoćeš od njega? Da on bude ozbiljan i trpi tvoju neozbiljnost?
P.S. Ne možemo dati konačni sud jel ne znamo jel pao seks, to upotpunjuje sliku o njegovoj i tvojoj ličnosti.
Pa i neozbiljno ljudi imaju emocije, klaun vječno nasmijan a u duši tužan, možda sam bas ja takva
Sto se sexa tiče, osjećam se da sam upala u udruzenja svingera.Virtualnih.
_Sarajka wrote:
Pa i neozbiljno ljudi imaju emocije, klaun vječno nasmijan a u duši tužan, možda sam bas ja takva
ovdje grijesis
mi se ovdje si kolektivno jebemo onako sto bi braca rusi rekli kolektivna raspaljotka
_Sarajka wrote:
ovdje grijesis
mi se ovdje si kolektivno jebemo onako sto bi braca rusi rekli kolektivna raspaljotka
_Sarajka wrote:Pa i neozbiljno ljudi imaju emocije, klaun vječno nasmijan a u duši tužan, možda sam bas ja takva
_Sarajka wrote:Pa i neozbiljno ljudi imaju emocije, klaun vječno nasmijan a u duši tužan, možda sam bas ja takva
Draga moja seks je temelj svega.
To mi reče lik koji je imao vezu sa nekom curom u Americi.
Ja mislim da ima i tema ako se nisam zeznula.Kako si se ti seksao preko msn, foruma i opcenito kako virtualno to ide ?
Pusti ti njih, vidis da te svi zezaju. Ja ti nisam uopšte temu htjela pokvariti, samo mi je žao da se patiš kontajući muške taktike. Pravi muškarac ti tako nešto nikad ne bi uradio.
Ja mislim da ima i tema ako se nisam zeznula.Kako si se ti seksao preko msn, foruma i opcenito kako virtualno to ide ?
Ja se skinem go a mima mi prica prostote...i tako mi...dahcemo...
♥ Julianna ♥ wrote:Pusti ti njih, vidis da te svi zezaju. Ja ti nisam uopšte temu htjela pokvariti, samo mi je žao da se patiš kontajući muške taktike. Pravi muškarac ti tako nešto nikad ne bi uradio.
♥ Julianna ♥ wrote:Pusti ti njih, vidis da te svi zezaju. Ja ti nisam uopšte temu htjela pokvariti, samo mi je žao da se patiš kontajući muške taktike. Pravi muškarac ti tako nešto nikad ne bi uradio.
Pravi su izumrli kao i dinosaurusi, ovo sve sad je trpi i cuti
Izmedju ostalog to potvrdjuje moju tezu, tj. ne moju ipak je čika Freud mnogo pametniji od mene.
Sve skupa tvoji postovi na ovoj temi mi odišu nagomilanim bijesom i frustracijom.