i slicna sranja

ja je vjerovatno imam i previše... samo problem kako postići ovakav lookmanekenka u penziji wrote:Problem je kad neko nema dovoljno kose za takvu frizuru pa mu smetaju ovi sto imaju.
blago njimastakasa wrote:Ovo svedska fora nekaŠveđanin wrote:Jedino vako.
Frizura dijasporka, ili u žargonu nazvana "turčin na privremenom radu u njemačkoj". Sa strane još kraće, gore gela još više.
. Moj mali se juce osiso ovako. Dodose kuci on i jos dvojica, u svakoga ovaj friz
Ništa, ponesi sliku željene frizure i pitaj frizera, mo'š li ti meni ovakvu frizuru napraviti, i da l' bi mi uopće stajala ta frizuraMadridiisTa wrote:ja je vjerovatno imam i previše... samo problem kako postići ovakav lookmanekenka u penziji wrote:Problem je kad neko nema dovoljno kose za takvu frizuru pa mu smetaju ovi sto imaju.
pa uradio bih ja to da ima neki frizer koji je normalan... danas su svi frizeri.. ošiša jednu osobu i odma otvori frizersku radnju -.-'tendzera wrote:Ništa, ponesi sliku željene frizure i pitaj frizera, mo'š li ti meni ovakvu frizuru napraviti, i da l' bi mi uopće stajala ta frizuraMadridiisTa wrote:ja je vjerovatno imam i previše... samo problem kako postići ovakav lookmanekenka u penziji wrote:Problem je kad neko nema dovoljno kose za takvu frizuru pa mu smetaju ovi sto imaju.![]()
evo odma'

Skoro je ista kao na slici, gusta, ravna, dakle nije kovrdžava, otprilike u sredini mi se prirodno razdvaja s tim kako je kratka ide na jednu stranu ali sigurno kada bi bila duža da bi zbog težine i gravitacije se razdvojilo
Ti si jedini muskarac, ovdje da hoce takvu frizuru i ima...izgledaLuminocity102 wrote: ↑20/05/2021 11:34Skoro je ista kao na slici, gusta, ravna, dakle nije kovrdžava, otprilike u sredini mi se prirodno razdvaja s tim kako je kratka ide na jednu stranu ali sigurno kada bi bila duža da bi zbog težine i gravitacije se razdvojilozato mislim da mi je idealna za moju kosu ali ne znam kako da krenem sa "stvaranjem" iste
U međuvremenu sam istražio i saznao da bih mogao, s obzirom da je nikada nisam imao pitao sam ovdje ako možda ima neka caka zbog koje neću moći izrasti fino ali ugl drugi dio pitanja je riješen![]()
Jesam u međuvremenu, ugl rekla mi je da ćemo kratit sa strana a ne dirat naprijed tj. gore još ništa, pa eto možda updajtujem za par sedmica kako je bilo i kako je ispalo, možda nekom nekad, ko htio istu frizuru, pomogne