Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve nesto moderno,sve nesto super...i sve to samo za zene!
Sta muskarci nose ove jeseni-zime,ima li igdje toga?
Uspšut,kad se prodje kroz grad ne moze a da se ne primijeti da se Sarajke puno bolje oblace od Sarajlija.Prate modu,dotjeruju se za razliku od vecine muskih sugradjana koji su nekako na isti kalup...
Sad me pocnite napadati,samo nemojte zaboraviti da mi date linkove muske mode za ovu jesen-zimu.
Smile...
Uredan i po mogucnosti malo smotan, ono seprtljast. A sad, sta ce imati na sebi... nek nije Adamovo odijelo, sve ostalo moze proci
I jah, moda kod cura koje hodaju Sarajewom mi se uopste ne svidja, skoro sve ko drolje razgolicene.
V wrote:Uredan i po mogucnosti malo smotan, ono seprtljast. A sad, sta ce imati na sebi... nek nije Adamovo odijelo, sve ostalo moze proci
I jah, moda kod cura koje hodaju Sarajewom mi se uopste ne svidja, skoro sve ko drolje razgolicene.
LudoALudjiJA wrote: kod nas ne uspijevaju smokve, samo u primorju
Ako si zainteresiran za jednu setnju, mogu zbaviti omanji listic
pa zbavi, nije red da ides bez odijela , a sto se mene tice...nisam ti ja od te gospode sto nose odijela...posto se ide na more, a tamo je vruce, meni je dosta moj skromni sorc, od ispod pupka pa ravno do koljena
LudoALudjiJA wrote: pa zbavi, nije red da ides bez odijela , a sto se mene tice...nisam ti ja od te gospode sto nose odijela...posto se ide na more, a tamo je vruce, meni je dosta moj skromni sorc, od ispod pupka pa ravno do koljena
Sorry, desiJo mi se mali propust u tipkanju, trebalo je biti:
Ako si zainteresiran za jednu setnju, mogu TI zbaviti omanji listic
LudoALudjiJA wrote: pa zbavi, nije red da ides bez odijela , a sto se mene tice...nisam ti ja od te gospode sto nose odijela...posto se ide na more, a tamo je vruce, meni je dosta moj skromni sorc, od ispod pupka pa ravno do koljena
Sorry, desiJo mi se mali propust u tipkanju, trebalo je biti:
Ako si zainteresiran za jednu setnju, mogu TI zbaviti omanji listic
Tako, sada mozes reply
Cmokica
oki, obuci ti sta hoces... a za moju odjecu ti rekoh
najvise volim njihove stvari,nema na stranici nesto posebno kako im u radnji ima haos stvari steta sto nema u Sarajevu,al mozda bude uskoro ,razradjuje se