Muskarci upomoc!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
alchak.ba

#401 Re: Muskarci upomoc!

Post by alchak.ba »

alkalna_baterija wrote:
MedenoSrce wrote:Uzeli su se ...
pisaće ona opet knjige po hotelima za koju godinu... :sad:
kako znas? :)
harell

#402 Re: Muskarci upomoc!

Post by harell »

Budala nisi, jbg desava se, ali situcija je jebena :mrgreen: Samo si trebo otvorit novu temu ili postati na nekoj drugoj, vise ce ti se ljudi javit, ova tema je zamrla vise
alchak.ba

#403 Re: Muskarci upomoc!

Post by alchak.ba »

ti si se legendo zaljubio. desava se i najboljim ne brini.

ne vracaj se vamo ni za kakave pare, a kao li za kakvu zenu. Dodijat ce ti nakon 2 mjeseca.

sjedi gdje si. Nogiraj tu s kojom jesi u vezi i nadji novu.

i da, poserem ti zelju :skoljka:
JOINT_1921
Vozim: odlično

#404 Re: Muskarci upomoc!

Post by JOINT_1921 »

Mozes sebi zivot zaebati radi toga... Em je starija, em si vani, em tvoji ti brane to, em mislis da te djeca nece prihvatiti (a i sto bi, mladji si puno, a nisi im ni otac)... Moj ti je savjet da je prebolis jer ces sebi 100 briga navaliti na ledja, a djevojaka je bilo i bice... Ovako rizikujes da izgubis porodicu svoju, moras ovamo doci a nemas posao, ne znas kako ce se djeca ponasati, itd. Razmisli ti to dobro sam sa sobom...

I da, navijas za pravi klub, pusti pitare, kad su oni znali izabrati klub...
burek_in_space

#405 Re: Muskarci upomoc!

Post by burek_in_space »

Eh da nisi klonchina, kako bih ti odgovorio :D
sha_ba

#406 Re: Muskarci upomoc!

Post by sha_ba »

zeni ti to odmah!!!!
:mrgreen: :mrgreen:
alkalna_baterija

#407 Re: Muskarci upomoc!

Post by alkalna_baterija »

alchak.ba wrote:
alkalna_baterija wrote:
MedenoSrce wrote:Uzeli su se ...
pisaće ona opet knjige po hotelima za koju godinu... :sad:
kako znas? :)
živim s jednim takvim :|
amhrienizi

#408 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

alkalna_baterija wrote:i kako se završi na kraju? :D

sretno i bericetno i ako su jos uvijek zivi i zdravi, zive sretno i daleko jedno od drugog!! :lol:
trnoruzica_sa

#409 Re: Muskarci upomoc!

Post by trnoruzica_sa »

el_fin wrote::-D za želju se ne navija za njega se živi i i diše.

hvala na odgovorima. ma znamo i ona i ja da je to praktično nemoguće, ali nas jebe ono nešto... :roll:
mozda ti se nikad vise u zivotu ne desi... "ono nešto..."
sha_ba

#410 Re: Muskarci upomoc!

Post by sha_ba »

Genije wrote:jah eto neće
pa nek zato postane babojebac
eh eto ti mu reci :roll:
alchak.ba

#411 Re: Muskarci upomoc!

Post by alchak.ba »

alkalna_baterija wrote:
živim s jednim takvim :|
s kakvim?

moze i na pp da ne chatamo, ako ti se da
alkalna_baterija

#412 Re: Muskarci upomoc!

Post by alkalna_baterija »

amhrienizi wrote:
alkalna_baterija wrote:i kako se završi na kraju? :D

sretno i bericetno i ako su jos uvijek zivi i zdravi, zive sretno i daleko jedno od drugog!! :lol:

:lol: :thumbup: :thumbup:
ho oponopono

#413 Re: Muskarci upomoc!

Post by ho oponopono »

el_fin wrote:e hajd budi pametan, pomozite kojim pametnim savjetom.

upoznao sam preko interneta zenu stariju od mene 10 godina. toliko smo se dobro slagali da je za ne povjerovati da je tolika razlika između nas. vesela, uvijek za šalu, o svemu sam sa njom mogao pričati što nisam ni sa najboljim jaranima a ni sa nekim iz familije. kad sam dolazio u BiH, dosao sam radi nje, da je vidim. I na tom dijelu nisam našao zamjerku, starija jeste al izgleda bolje nego pojedine mlađe djevojke. elem neise da ne duljim s opisom...
eh sad...ona ima dvoje djece iz bivseg braka a ja djevojku s kojom sam vec 10 godina. s tom djevojkom mogu komotno reci da sam vise iz navike, nece ona brak, a ni ja ni brak niti djecu s njom. desavalo se da me vrijeđa pred društvom, ponižava...ma ne volim je
shvatio sam da volim ovu stariju ali da bi tu bilo problema i sa njenom djecom i sa mojom familijom, zajedno smo skontali da nekako tu gubimo jako puno. spreman sam prihvatiti i djecu ali sumnjam da bi djeca mene. ma ja bih se i sa svojima zavadio zbog nje, briga me...a vremenom bi im se svidila kad bi joj dali sansu.

međutim, slijedeće...kad sam bio kod nje, nekako nisam mogao da izađem s njom u grad npr. u kafić ili negsje jer je ipak razlika uočljiva i neznam jel to stid ili strah, ma nije stid jebem ga, ma neznam ni ja koji je klinac
uglavnom izbjegavao sam da idemo zajedno i isao sa rodicama, rođacima u grada ona me je za to vrijeme cekala ili isla sa svojim drustvom na skroz drugu stranu. zvala me je s njima al ja nisam htio, nikada. osjetio sam da me voli a mislim da je i ona da ja volim nju ali me ubi razmisljanje, sta, kako, da li se upustiti u takvo nesto...uf
ipak sam se pobrinuo da se pred kraj mog boravka u BiH s njom posvađam i vratim se kuci djevojci koju ne volim, jer je ona blizu mene, navikao sam, tu zivim i radim nekako je to bio logičan izbor.
a sa ovom bih morao preseliti u BiH radi njene djece, napustiti i posao i krenuti iznova.
koji mi je klinac? sta raditi? i sad joj se javim porukom i ona meni. jedina je koja se sjetila moga rođendana hehehe jest matere mi i to me je sjebalo na pozitivan nacin.

toliko za sada, eto recite mi nešto, recite mi da sam budala iako to i sam znam :-) jesam li? :lol:
ps: SAD SAM U BIH I PLANIRAM BITI MALO DUZE, DAL DA JOJ SE JAVIM, DA JE POTRAZIM???? :(
...mnogo ti se prenemažeš, mjerkaš pobogu...sve super, ali je starija, crnjak da vas vide zajedno pa tu su i djeca a kao voliš je, ovamo imaš vezu sa djevom koju ne voliš, navikao si na nju pobogu nekako je ona logičan izbor...a gdje su iskrene emocije u oba ta odnosa, ima ih šipak! 8-)

...radi šta hoćeš! :wink:
_aja_

#414 Re: Muskarci upomoc!

Post by _aja_ »

što bi rekla ho opono "pobogu"... :roll:
eluna

#415 Re: Muskarci upomoc!

Post by eluna »

ho oponopono wrote:

upoznao sam preko interneta zenu stariju od mene 10 godina. toliko smo se dobro slagali da je za ne povjerovati da je tolika razlika između nas. vesela, uvijek za šalu, o svemu sam sa njom mogao pričati što nisam ni sa najboljim jaranima a ni sa nekim iz familije. kad sam dolazio u BiH, dosao sam radi nje, da je vidim. I na tom dijelu nisam našao zamjerku, starija jeste al izgleda bolje nego pojedine mlađe djevojke. elem neise da ne duljim s opisom...
eh sad...ona ima dvoje djece iz bivseg braka a ja djevojku s kojom sam vec 10 godina. s tom djevojkom mogu komotno reci da sam vise iz navike, nece ona brak, a ni ja ni brak niti djecu s njom. desavalo se da me vrijeđa pred društvom, ponižava...ma ne volim je
shvatio sam da volim ovu stariju ali da bi tu bilo problema i sa njenom djecom i sa mojom familijom, zajedno smo skontali da nekako tu gubimo jako puno. spreman sam prihvatiti i djecu ali sumnjam da bi djeca mene. ma ja bih se i sa svojima zavadio zbog nje, briga me...a vremenom bi im se svidila kad bi joj dali sansu.

međutim, slijedeće...kad sam bio kod nje, nekako nisam mogao da izađem s njom u grad npr. u kafić ili negsje jer je ipak razlika uočljiva i neznam jel to stid ili strah, ma nije stid jebem ga, ma neznam ni ja koji je klinac
uglavnom izbjegavao sam da idemo zajedno i isao sa rodicama, rođacima u grada ona me je za to vrijeme cekala ili isla sa svojim drustvom na skroz drugu stranu. zvala me je s njima al ja nisam htio, nikada. osjetio sam da me voli a mislim da je i ona da ja volim nju ali me ubi razmisljanje, sta, kako, da li se upustiti u takvo nesto...uf
ipak sam se pobrinuo da se pred kraj mog boravka u BiH s njom posvađam i vratim se kuci djevojci koju ne volim, jer je ona blizu mene, navikao sam, tu zivim i radim nekako je to bio logičan izbor.
a sa ovom bih morao preseliti u BiH radi njene djece, napustiti i posao i krenuti iznova.
koji mi je klinac? sta raditi? i sad joj se javim porukom i ona meni. jedina je koja se sjetila moga rođendana hehehe jest matere mi i to me je sjebalo na pozitivan nacin.

toliko za sada, eto recite mi nešto, recite mi da sam budala iako to i sam znam :-) jesam li? :lol:
ps: SAD SAM U BIH I PLANIRAM BITI MALO DUZE, DAL DA JOJ SE JAVIM, DA JE POTRAZIM???? :(
...mnogo ti se prenemažeš, mjerkaš pobogu...sve super, ali je starija, crnjak da vas vide zajedno pa tu su i djeca a kao voliš je, ovamo imaš vezu sa djevom koju ne voliš, navikao si na nju pobogu nekako je ona logičan izbor...a gdje su iskrene emocije u oba ta odnosa, ima ih šipak! 8-)

:thumbup:
Butmiran

#416 Re: Muskarci upomoc!

Post by Butmiran »

Kakva je trenutno situacija ovdje, kako završi ovo sve? :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#417 Re: Muskarci upomoc!

Post by ladyblue18 »

:zoka:
sha_ba

#418 Re: Muskarci upomoc!

Post by sha_ba »

ho oponopono wrote: ...mnogo ti se prenemažeš, mjerkaš pobogu...sve super, ali je starija, crnjak da vas vide zajedno pa tu su i djeca a kao voliš je, ovamo imaš vezu sa djevom koju ne voliš, navikao si na nju pobogu nekako je ona logičan izbor...a gdje su iskrene emocije u oba ta odnosa, ima ih šipak! 8-)

:thumbup: :thumbup:
rezolutni

#419 Re: Muskarci upomoc!

Post by rezolutni »

ho oponopono wrote:

Trebao si je oženiti jarane. Mislim na ovu stariju. Djeca te ne bi prihvatila, jer djeca nisu igračke. Ona bi im saopštila svoju odluku (možda), očekivala odgovor od djece, a isti ne bi vjerovatno dobila, jer im je ona autoritet. Na kraju krajeva, ko šta djecu pita iliti ulazi i njihove emocije.

Jedino - ovo oko rođendana si malo fulio. Možda se nije ona sjetila. Možda joj se tvog rođendana "sjetio" računar. Voljeli ste se i tu nije problem.
nightvision

#420 Re: Muskarci upomoc!

Post by nightvision »

direktni wrote:Kako se ovo završi?
menscini da zadnje epizode ferihe snimaju prema ovoj prici. trebala ih je treba tuziti za autorska prava. :D
Post Reply