Muškarci. :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
aminasjj
#1 Muškarci. :)
Čitajući temu našeg kolege sportaša, učinilo mi se da smo mi žene(!) nekad malo nepravedne prema muškarcima. Ne samo u pogledu tih nekih niskih stvari tipa varanja, laganja, fin. iskorištavanja, već i u pogledu drugih stvari kao što su procjenje motiva, osjećaja, očekivanja, nadanja. Čudno je to malo.
Šta muškarci žele? Šta je za muškarce „dobro“, dobar osjećaj, šta vam treba, a da mi to realno možemo pružiti?? Šta ženu čini „pravom“? Ali možda da de pokušamo pomaći od biologije i sexa, jer očito svi to želimo i svima to treba.
I zašto tako veliki broj muškaraca trpi raznorazna zlostavljanja i nastavlja da trpi, je li to ljubav?? Šta je to? Zaslijepljenost? Ili je nekad pristala na nesto na što nijedna druga nije?? Zašto?
Ja se izvinjavam ako pitam nešto već pitano, ponekad ne mogu da popratim sve teme, ali bih svakako voljela pročitati o ovome.
Šta muškarci žele? Šta je za muškarce „dobro“, dobar osjećaj, šta vam treba, a da mi to realno možemo pružiti?? Šta ženu čini „pravom“? Ali možda da de pokušamo pomaći od biologije i sexa, jer očito svi to želimo i svima to treba.
I zašto tako veliki broj muškaraca trpi raznorazna zlostavljanja i nastavlja da trpi, je li to ljubav?? Šta je to? Zaslijepljenost? Ili je nekad pristala na nesto na što nijedna druga nije?? Zašto?
Ja se izvinjavam ako pitam nešto već pitano, ponekad ne mogu da popratim sve teme, ali bih svakako voljela pročitati o ovome.
- dacina_curica
joooooj sto se sad izvlacis.....registrovan wrote:Sala malaregistrovan wrote:Neke stvari moramo i trpiti, jer ko ce da pere, susi..........., bitna je ljubav, a ostalo se sve istrpi
-
urbanagerila
Pored fizicke privlacnosti svakako da je najbitnije ono kako osoba misli i zta zeli, zajednicki ciljevi uz puno uvazavanja i povjerenja...
A svi muskarci su uvjek slozni u jednom zele isto u jednoj osobi:
Majku u kuhinji
Damu na ulici
I kurvu u krevetu ...
Majku u kuhinji
Damu na ulici
I kurvu u krevetu ...
- Lace
#9 Re: Muškarci. :)
fol je sto su i muskarci takvi...pa prvo naletis na nekog koji te zajebava pa se slome kola na nekom finom..nepravedno al tako je to...u ratu i ljubavi...nema pravilaaminasjj wrote:Čitajući temu našeg kolege sportaša, učinilo mi se da smo mi žene(!) nekad malo nepravedne prema muškarcima. Ne samo u pogledu tih nekih niskih stvari tipa varanja, laganja, fin. iskorištavanja, već i u pogledu drugih stvari kao što su procjenje motiva, osjećaja, očekivanja, nadanja. Čudno je to malo.
- pitt
#10 Re: Muškarci. :)
Plodnu njivuaminasjj wrote:Šta muškarci žele? Šta je za muškarce „dobro“, dobar osjećaj, šta vam treba, a da mi to realno možemo pružiti??
- nebojeplavo
#12 Re: Muškarci. :)
Pametno zbori ova @laceLace wrote:fol je sto su i muskarci takvi...pa prvo naletis na nekog koji te zajebava pa se slome kola na nekom finom..nepravedno al tako je to...u ratu i ljubavi...nema pravilaaminasjj wrote:Čitajući temu našeg kolege sportaša, učinilo mi se da smo mi žene(!) nekad malo nepravedne prema muškarcima. Ne samo u pogledu tih nekih niskih stvari tipa varanja, laganja, fin. iskorištavanja, već i u pogledu drugih stvari kao što su procjenje motiva, osjećaja, očekivanja, nadanja. Čudno je to malo.
- Lace
jasta radi
i jos nesto
mi zene volimo kretene...pa one fine zajebavamo a letimo za kojkekvim macho likovima...posebno kada ovuliramo...trazimo pravog muzjaka a ne nekog finog decka
i onda kada nas slome...trazimo finog...i kad ga nadjemo...opet nismo sretne
ne znam bil piskile il kakile
e i muskarci su takvi
i jos nesto
mi zene volimo kretene...pa one fine zajebavamo a letimo za kojkekvim macho likovima...posebno kada ovuliramo...trazimo pravog muzjaka a ne nekog finog decka
i onda kada nas slome...trazimo finog...i kad ga nadjemo...opet nismo sretne
ne znam bil piskile il kakile
e i muskarci su takvi
Last edited by Lace on 21/02/2007 15:26, edited 1 time in total.
-
Sarafcina
urbanagerila wrote:Pored fizicke privlacnosti svakako da je najbitnije ono kako osoba misli i zta zeli, zajednicki ciljevi uz puno uvazavanja i povjerenja...![]()
Majku u kuhinji
Damu na ulici
I kurvu u krevetu ...
kaze se domacicu
jer nekad dodje do rotacije
pa bude kurva na ulici
dama u kuhinji
i domacica u krevetu
- zena21
Urbani, opet pun pogodak... Znala samurbanagerila wrote:Pored fizicke privlacnosti svakako da je najbitnije ono kako osoba misli i zta zeli, zajednicki ciljevi uz puno uvazavanja i povjerenja...![]()
Majku u kuhinji
Damu na ulici
I kurvu u krevetu ...
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#20 Re: Muškarci. :)
Stocar.pitt wrote:Plodnu njivuaminasjj wrote:Šta muškarci žele? Šta je za muškarce „dobro“, dobar osjećaj, šta vam treba, a da mi to realno možemo pružiti??![]()
![]()
![]()
![]()
-
Kwaheri
nedamo? ja mislila nemamozena21 wrote:Pa tu i jest problem moja Zenozena wrote:nikad se necu uklopitizena21 wrote:
Svi oni zele upravo ovo sto je @Gerilac napisao...u tu piramidu zelja
![]()
Sto oni to hoce, a mi se nedamo![]()
![]()
![]()
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Cave Man speechtech10 wrote:Mi samo zelimo ONO.
Hello === Lets have sex
Hi === lets have sex
Hola === lets have sex
(anything) === lets have sex
(nothing said) === should we have sex?
Part 2
Hi === Let's sleep together
Hello === Let's sleep together
Bye === Let's sleep together some time later
What? === Sorry, I was fantasizing
Yes === Now let's sleep together
No === But let's sleep together anyway