Ja mislim da glava može "zaboljeti" samo od onoga što ne znaš, jer kad tad to što se krije može ponovo "vaskrsnuti" .Veza ne može biti "zdrava" ako između onih koji su u nju uključeni ne postoji potpuno povjerenje i ako nisu u potpunosti iskreni i načisto kad je prošlost u pitanju.leet wrote:što ti je to bitno žalfije ti ? što manje znaš manje te glava boli
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Great Cornholio
#6026 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
- kokuz_sa
#6027 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
dusa_raskopuša wrote:4. od 22-30 vrijeme im je da sta nauceako do tad nisu
Sta ima ucit', pa ni'e kvantna fizika, jbt.
recimo da u muskom prirucniku
STAVI-IZVADI-PONOVI POPOTREBI
eh od 19 do neke 22
taj pririucnik je vec debljine klaicevog rijecnika
-
sour cherry
#6028 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Slažem se i ozbiljna samdusa_raskopuša wrote:Moj odgovor na pitanje je 0:0.
- Muhamed Đakmić
#6029 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mah, ne znam baš, koliko god se generalno slagao sa tobom, iskustva pokazuju drugačijeGreat Cornholio wrote:Ja mislim da glava može "zaboljeti" samo od onoga što ne znaš, jer kad tad to što se krije može ponovo "vaskrsnuti" .Veza ne može biti "zdrava" ako između onih koji su u nju uključeni ne postoji potpuno povjerenje i ako nisu u potpunosti iskreni i načisto kad je prošlost u pitanju.leet wrote:što ti je to bitno žalfije ti ? što manje znaš manje te glava boli
-
Great Cornholio
#6030 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Uzimajući u obzir da je današnji život "jednačina s puno nepoznatih, da bi se ta jednačina uspješno riješila ne bi bilo loše smanjiti broj nepoznatih, olakšati zadatak. Ko se plaši govoriti o prošlosti, ili nije s njom raskrstio, ili ne vjeruje partneru, u oba slučaja broj nepoznatih se povećava, i zadatak se otežava.Sarajevo1946 wrote:
Mah, ne znam baš, koliko god se generalno slagao sa tobom, iskustva pokazuju drugačije
Tako ti je, pa ti se slag'o , il' ne slag'o,generalno il' nekako drugačije
- MedenoSrce
#6031 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne znam sto ne bi rekle, sto pita ako ne zna da zivi s tim. Imam dojam da zene imaju otpor prema tom pitanju jer to pitanje je ustvari "Eeee da vidimo sada da li si fina?"
Jedne prilike u malo vecem drustvu se povela tema o tom broju i kaze jedna na sav glas tu, sjedeci pored svog izabranika "jao tebe jesi luda meni on nije bio cak ni drugi" i onako ga utjesno pomazi po glavi - pa vi pitajte
Jedne prilike u malo vecem drustvu se povela tema o tom broju i kaze jedna na sav glas tu, sjedeci pored svog izabranika "jao tebe jesi luda meni on nije bio cak ni drugi" i onako ga utjesno pomazi po glavi - pa vi pitajte
a onda sam odrasla, jel to ta?m@m@ wrote:
Nekada sam mislila da je sve ovako kako si napisao.
-
Great Cornholio
#6032 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja nekada nisam ovako mislio,sada mislim ovako kako sam napisao, i vjerujem da ću uvijek misliti ovako, pa šta bude neka bude.m@m@ wrote:Nekada sam mislila da je sve ovako kako si napisao.Great Cornholio wrote:Ja mislim da glava može "zaboljeti" samo od onoga što ne znaš, jer kad tad to što se krije može ponovo "vaskrsnuti" .Veza ne može biti "zdrava" ako između onih koji su u nju uključeni ne postoji potpuno povjerenje i ako nisu u potpunosti iskreni i načisto kad je prošlost u pitanju.leet wrote:što ti je to bitno žalfije ti ? što manje znaš manje te glava boli
-
pakica_
#6033 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
na svaki odgovor sa cifrom, zenama se dodaje makar dvojica, a muskarcima oduzimaju makar dvije

- dusa_raskopuša
#6034 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ta informacija govori o tome kako mu ne smrde noge i kako redovno mijenja carape. 
- žuta lala
#6035 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Također!sour cherry wrote:Slažem se i ozbiljna samdusa_raskopuša wrote:Moj odgovor na pitanje je 0:0.
- MedenoSrce
#6036 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
i govna su ukusnija kada se skupa jedum@m@ wrote: nije, nego se najela govana i nece niz grlo vise
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#6037 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ko o cemu, Bosanci o brojkama.
- rumFo
-
Mr. Brightside
#6039 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
mislim da pitanje koliko propalih veza imaš iza sebe, podjednako škakljivo i puno više govori o osobi..
- honky tonk
#6040 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja imam tetku koja nikada udavala se nije.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6041 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ta nam je informacija bila prijeko potrebna, fala.
- honky tonk
#6042 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
svoju krštenicu ko zmija noge krije.
zanimal' te jos sta?
zanimal' te jos sta?
- harell
#6043 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja imam druga frajer je do j al samo smo ortaci
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6044 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
đe si nabavila tohonky tonk wrote:svoju krštenicu ko zmija noge krije.
zanimal' te jos sta?
- honky tonk
#6045 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
kod Šukrije, povoljno.leet wrote:đe si nabavila tohonky tonk wrote:svoju krštenicu ko zmija noge krije.
zanimal' te jos sta?
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
- eluna
#6047 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja to namjerno odradim na MUŠKI način, pa odmah u startu pomnožim cifru sa XY pa još na kubbabyline wrote:moda56 wrote:alijagoro wrote:Zasto zene ne zele reci svom muzu/momku,broj muskaraca prije njega,jel se bojite da bi ga odgovor mogao sokirati,te da bi se vasa veza/brak mogli naci u neugodnoj situaciji(kriza na na neko kratko vrijeme ili duze) ili da vam mozda vas muz/momak nekad u buducnosti u nekoj svadzi mogao vam to nabiti na nos?
Na ovom forumu je mislim bilo dosta tema ili price o tome,koliki je prihvaljiv broj muskaraca s kojim je zena bila prije braka,koji je po vama prihvatljiv broj muskaraca za jednu zenu prije braka.Recimo koji bi broj bio prihvatljiv za jednu zenu od 18 do 25 godina,a koji za recimo od 25-30 godina?
meni vise ofirno govoriti da su drugi,sad im govorim da su treci![]()
je li njega zanima gdje sam bila ja, ili ga zanima gdje IDEMO MI??? .............. da se razumijemo - nikada nisam bila "na kamari" što se kaže, ali kome sam ja šta dozvolila i koliko puta - isključivo je moja stvar ............... dozvolila sam i jednom čovjeku da od mene napravi kompletnog idiota - i TO je moja stvar, kao i činjenica da mu nisma dozvolila da mi to radi do kraja života
ne pitam za takve gluposti - svako ima neku prošlost ............... čak i djevojka koja se uda nevina može da ima platonsku ljubav koju će do kraja života nositi u duši, a koja može da izazove XY problema u braku, isto tako, muškarac koji nikada nije bio sa ženom može da bude bolji ljubavnik od onoga koji je prošao sito i rešeto i da bude za tu osobu idealan muž - stvar je u osjećaju i poštivanju partnera
gdje smo bili i šta smo radili je stvar uspomena a tamo se vraćamo PONEKAD u život, ali život živimo sada ........ ijepe uspomene rado dijelim sa svima, one ružne nosim sama, i eventualno podijelim sa ekstra dragim i bliskim mi osobama ............... nastojim uvijek da gledam unaprijed - gdje ćemo biti za 3, 5, 15, 30 godina
- žuta lala
#6048 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
eluna wrote: ja to namjerno odradim na MUŠKI način, pa odmah u startu pomnožim cifru sa XY pa još na kub![]()
![]()
je li njega zanima gdje sam bila ja, ili ga zanima gdje IDEMO MI??? .............. da se razumijemo - nikada nisam bila "na kamari" što se kaže, ali kome sam ja šta dozvolila i koliko puta - isključivo je moja stvar ............... dozvolila sam i jednom čovjeku da od mene napravi kompletnog idiota - i TO je moja stvar, kao i činjenica da mu nisma dozvolila da mi to radi do kraja života
ne pitam za takve gluposti - svako ima neku prošlost ............... čak i djevojka koja se uda nevina može da ima platonsku ljubav koju će do kraja života nositi u duši, a koja može da izazove XY problema u braku, isto tako, muškarac koji nikada nije bio sa ženom može da bude bolji ljubavnik od onoga koji je prošao sito i rešeto i da bude za tu osobu idealan muž - stvar je u osjećaju i poštivanju partnera
gdje smo bili i šta smo radili je stvar uspomena a tamo se vraćamo PONEKAD u život, ali život živimo sada ........ ijepe uspomene rado dijelim sa svima, one ružne nosim sama, i eventualno podijelim sa ekstra dragim i bliskim mi osobama ............... nastojim uvijek da gledam unaprijed - gdje ćemo biti za 3, 5, 15, 30 godina
Pametno, pametno, mogu ti reć'.
- ho oponopono
#6049 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
alijagoro wrote:Zasto zene ne zele reci svom muzu/momku,broj muskaraca prije njega,jel se bojite da bi ga odgovor mogao sokirati,te da bi se vasa veza/brak mogli naci u neugodnoj situaciji(kriza na na neko kratko vrijeme ili duze) ili da vam mozda vas muz/momak nekad u buducnosti u nekoj svadzi mogao vam to nabiti na nos?
Na ovom forumu je mislim bilo dosta tema ili price o tome,koliki je prihvaljiv broj muskaraca s kojim je zena bila prije braka,koji je po vama prihvatljiv broj muskaraca za jednu zenu prije braka.Recimo koji bi broj bio prihvatljiv za jednu zenu od 18 do 25 godina,a koji za recimo od 25-30 godina?
...ne trudi se da budeš jedini!
- alijagoro
#6050 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mislis da ne trazim nevinu?ho oponopono wrote:alijagoro wrote:Zasto zene ne zele reci svom muzu/momku,broj muskaraca prije njega,jel se bojite da bi ga odgovor mogao sokirati,te da bi se vasa veza/brak mogli naci u neugodnoj situaciji(kriza na na neko kratko vrijeme ili duze) ili da vam mozda vas muz/momak nekad u buducnosti u nekoj svadzi mogao vam to nabiti na nos?
...ne trudi se da budeš jedini!