odgovori tipa, pricala mi drugarica koja je citala da tip nije normalan idu njemu u korist da se razumijemo
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Vijetnamac13
#5501 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sta mislite o knjizi "Pol i karakter"?
odgovori tipa, pricala mi drugarica koja je citala da tip nije normalan idu njemu u korist da se razumijemo
- vivax
#5502 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sad kad bih se sjetio svih pitanja trebalo bi mi jedno 3 dana da ih sve napisem.Al evo 2-3.Mozda su neka pitanja vec postavljana zato se unaprijed izvinjavam ako jesu.
1.Zasto se uvijek ( kad izazovete neku svadju) vadite na pms.
2.Kakvo je zivkanje svaki dan po 10 puta i porukanje.Jel sa tim mislite da imate neku kontrolu ili....(Upravo iz ovog razloga sam prije neki dan zavrsio dvogodisnju vezu).Ne nije neka balavica. Mojih je godina a eto da otkrijem i svoje godine 25.
.
2a. Evo neka ovo bude pod pitanje ovog gornjeg.Zar nije dovoljno da se cujete telefonom 2-3 puta na dan maximalno.(izuzev kad je neka vanredna situacija).
3. Zasto mastate o necemu i ako znate da od toga nema nista ? O nekim momentima iz bajki i sl.
4. Malo neobicno al evo i ovo. Da imate decka koji stanuje 300 m od vas,i da se vidjate haman pa svaki dan tu negdje,da li biste trazile pored toga opet neki izlazak u grad.( podrazumjeva se da bi trazile ali da li bi to bilo cesto kao sa momkom koji stanuje od vas 3-4 km.)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
1.Zasto se uvijek ( kad izazovete neku svadju) vadite na pms.
2.Kakvo je zivkanje svaki dan po 10 puta i porukanje.Jel sa tim mislite da imate neku kontrolu ili....(Upravo iz ovog razloga sam prije neki dan zavrsio dvogodisnju vezu).Ne nije neka balavica. Mojih je godina a eto da otkrijem i svoje godine 25.
2a. Evo neka ovo bude pod pitanje ovog gornjeg.Zar nije dovoljno da se cujete telefonom 2-3 puta na dan maximalno.(izuzev kad je neka vanredna situacija).
3. Zasto mastate o necemu i ako znate da od toga nema nista ? O nekim momentima iz bajki i sl.
4. Malo neobicno al evo i ovo. Da imate decka koji stanuje 300 m od vas,i da se vidjate haman pa svaki dan tu negdje,da li biste trazile pored toga opet neki izlazak u grad.( podrazumjeva se da bi trazile ali da li bi to bilo cesto kao sa momkom koji stanuje od vas 3-4 km.)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- MedenoSrce
#5503 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne valja dobro vino kvariti vodom, ni dobru ljubav kvariti brakomcls wrote:Da li bi potpisale predbračni ugovor ?
- Aleluja
#5504 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
cls wrote:Da li bi potpisale predbračni ugovor ?
Ne...nemam što izgubiti niti dobiti...koji vrag će mi to , odnosno "nama" !
- MedenoSrce
#5505 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Vijetnamac13 wrote:Sta mislite o knjizi "Pol i karakter"?
Obzirom da mi je blaga mizandrija bliska našla sam mnogo opravdanja za sebe u ovoj knjizi.
- Aleluja
#5506 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Vijetnamac13 wrote:Sta mislite o knjizi "Pol i karakter"?
Između ostalog, šta reći žena je najbolji medijum, a muškarac njen najbolji hipnotizer. Pak ili je majka ili bludnica, amoralna, alogična...muškarac forma, žena je materija koja prima svaku formu...
...a svakako ga prima!
Lik je genije koji je poludio, zato je i puhno!
- MedenoSrce
#5507 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma jednostavno nije mogao da prihvati nebozanski dio sebe kojeg privlace muskarci 
- burek_in_space
#5508 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
O chemu to vi vazite, Allaha vam i Boga?

- htcxone
#5509 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
burek_in_space wrote:O chemu to vi vazite, Allaha vam i Boga?![]()
- SultanSuljke
#5510 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
eluna...Bog ti dao lijepo zdravljeeluna wrote:nije opisao uštogljenost - nego picajzlu koja nikada ne bi "jedan nabrzaka" iza ćoška jer će zaboga umrljati pantaloneSarajevo1946 wrote:Pa ti si baš opisao dosadnog lika jarane. Uštogljenost niko ne voli. Da li bi ti volio takvo žensko?![]()
![]()
![]()
![]()
da ne spominjemo "jedan usputni" na putu do mora (bilo o kavkom motelu ili ne daj bože u autu - za prvo nema vremena jer je najavio dolazk u XY sati, za drugo i ne pomišljaj da pitaš - nedao bog da isprlja presvlake na sjedištima)
takve tipove smatram MONOTONIM .......... a monotonija je smrt za vezu
- eluna
#5511 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
hvala sultanIII SULTAN III wrote:eluna...Bog ti dao lijepo zdravljeeluna wrote:
nije opisao uštogljenost - nego picajzlu koja nikada ne bi "jedan nabrzaka" iza ćoška jer će zaboga umrljati pantalone![]()
![]()
![]()
![]()
da ne spominjemo "jedan usputni" na putu do mora (bilo o kavkom motelu ili ne daj bože u autu - za prvo nema vremena jer je najavio dolazk u XY sati, za drugo i ne pomišljaj da pitaš - nedao bog da isprlja presvlake na sjedištima)
takve tipove smatram MONOTONIM .......... a monotonija je smrt za vezu![]()
![]()
- SultanSuljke
#5512 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ama znas mi uljepsati dan matere mi....vidim ja da imas smisla za zivot a ne kao ove mnoge od kojih se osipameluna wrote:hvala sultanIII SULTAN III wrote:eluna...Bog ti dao lijepo zdravljeeluna wrote:
nije opisao uštogljenost - nego picajzlu koja nikada ne bi "jedan nabrzaka" iza ćoška jer će zaboga umrljati pantalone![]()
![]()
![]()
![]()
takve tipove smatram MONOTONIM .......... a monotonija je smrt za vezu![]()
![]()
- eluna
#5513 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
hvala opet
(kako se piše onaj smajli što se crveni???
)
(kako se piše onaj smajli što se crveni???
- Muhamed Đakmić
#5514 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sifeta ili Esma? 
- SultanSuljke
#5515 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jok se rumeniti....eluna wrote:hvala opet
(kako se piše onaj smajli što se crveni???)
- eluna
#5516 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sultan - ako nastaviš tako još će i da nas vjenčaju na forumu ovdjeIII SULTAN III wrote:jok se rumeniti....eluna wrote:hvala opet
![]()
![]()
![]()
- SultanSuljke
#5517 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
gdje ima vatre - ima i dima matere mieluna wrote:sultan - ako nastaviš tako još će i da nas vjenčaju na forumu ovdjeIII SULTAN III wrote:jok se rumeniti....eluna wrote:hvala opet
![]()
![]()
![]()
pa jadna nam majka onda
- eluna
#5518 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
a što si se toliko zabrinuo bolan - pa neće svaka vatra opeći - neka i ugrije i to vrlo fino

- SultanSuljke
#5519 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
eh ako ti tako kazes....onda necu vise biti napet ko tregeri....opustam se lagano uhhhhheluna wrote:a što si se toliko zabrinuo bolan - pa neće svaka vatra opeći - neka i ugrije i to vrlo fino![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#5520 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Hocemo muntanje preselit na pp? Hocemo. 
- eluna
#5521 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
zar muškarci večeras nemaju pitanja za dame???
- cls
#5522 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Gdje su dame ?eluna wrote:zar muškarci večeras nemaju pitanja za dame???
- eluna
#5523 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa tu su - pitaj nešto, javit će secls wrote:Gdje su dame ?eluna wrote:zar muškarci večeras nemaju pitanja za dame???
- Vijetnamac13
#5524 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
hahahahahaahahacls wrote:Gdje su dame ?eluna wrote:zar muškarci večeras nemaju pitanja za dame???
trollmaster haman
- SultanSuljke
#5525 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
zasto eskiviraju susret sa muskom osobom koju zarko zele ?