kad odradiš uredsku kolegicu - dogovorit ćemo seGentleman5001 wrote:Ovo je napisala jedna od najnormalnijih žena koje poznajem na Forumu i koja je prirodno biće a ne supstrakt kontroverznog, utopijskog društva..eluna wrote:
za mene je porodica SVE što se mi kao njeni članovi dogovorimo .............. bit je u dogovoru i da svi znamo sa čim baratamo ............... to je bolje nego da neko nekoga laže, vara, da petlja i krije sve i svašta ........... ako se dogovorimo - kažem AKO - zašto da ne, ali se onda i podrazumijeva da se dogovor poštuje
na kraju krajeva - i brak je, formlano-pravno, oduvijek tretiran kao UGOVOR, pa čak i danas .......... a to vama idealistima ne smeta i ne para uši??![]()
Vodim te na kafu kad god hoš, želim upoznati tu savršenu ženu
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- eluna
#5451 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
- MedenoSrce
- Not My Idea
#5453 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
medena, taman pricham o tebi.

- MedenoSrce
#5454 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
-
Officer Crabtree
#5455 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kad si u nekoj ozbiljnoj vezi, valjda postujes osobu s kojom si u vezi i nije ti cilj da ju povrijedis, ili se varam?
jel poštuješ il voliš?
p.s. jel mima tu jer vratio sam se nakon godinu na facebooku, nagledao sam se svakakvih pičoka, novi sam čovjek... mima beeže
- SultanSuljke
#5456 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
slazem se da tu ima svega ali mislim da ima vishe umjetnih vrijednosti tj. laznih dok se razgovara ili tipka...Seljanka wrote:Pa ima tu svacega, moje misljenje je da je veliki utjecaj vjere na nacin zivota tu kod nas, ipak su nam vecini neke vrijednosti, svidjale nam se ili ne, usadjene od ranog djetinjstva.III SULTAN III wrote:zasto nase dame u BIH imaju cvrst ˝gard˝ na temu sexa i prevara
lijep pozdrav
I jos mi kaskamo za zapadom, i njihovim stilom zivota, ono sto je negdje najnormalnije, kod nas je i dalje nenormalno, pa tako i to u vezi sexa, zene koje prakticiraju sex za jednu noc, bivaju nazivane svakakvim pogrdnim imenima, dobro mozda se u Sarajevu to i ne osjeti toliko, ali u manjim mjestima, da.
U temu necijeg osobnog izbora i nacina zivota necu uopce niti ulaziti, svatko od nas radi ono sto misli da je najbolje. Ja osobno nisam nesto za ONS i slicne odnose, ne vidim neko zadovoljstvo tu, ali ko voli nek izvoli, njegova stvar.
A temu prevare, zar to zbilja treba i spominjati? Kad si u nekoj ozbiljnoj vezi, valjda postujes osobu s kojom si u vezi i nije ti cilj da ju povrijedis, ili se varam?
to govorim jer vidim ponasanja i desavanja od posla pa do derneka...i vjeruj mi da imam cesto osjecaj da sam u njemackoj, holandiji ili svedskoj....
a sto se tice prevara i avantura....to postoji unazad 1000 godina i mislim da se nece nikad promjeniti...i takodjer mislim da su rijetki brakovi u kojem oba partnera nisu probali bar jednu avanturu tokom zajednickog zivota...
hvala na odgovoru i lijep pozdrav
- Seljanka
#5457 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pretpostavka je da ako si vec u ozbiljnoj vezi da volis svoga partnera, a s tim u paketu i da ga postujes.Officer Crabtree wrote:Kad si u nekoj ozbiljnoj vezi, valjda postujes osobu s kojom si u vezi i nije ti cilj da ju povrijedis, ili se varam?
jel poštuješ il voliš?
p.s. jel mima tu jer vratio sam se nakon godinu na facebooku, nagledao sam se svakakvih pičoka, novi sam čovjek... mima beeže?
-
Officer Crabtree
#5458 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ma dobro al nekako bih uvijek iskoristio riječ za veći nivoSeljanka wrote:
Pretpostavka je da ako si vec u ozbiljnoj vezi da volis svoga partnera, a s tim u paketu i da ga postujes.
- p206
#5459 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pretpostavka je majka svih zajeba.Seljanka wrote:Pretpostavka je da ako si vec u ozbiljnoj vezi da volis svoga partnera, a s tim u paketu i da ga postujes.Officer Crabtree wrote:Kad si u nekoj ozbiljnoj vezi, valjda postujes osobu s kojom si u vezi i nije ti cilj da ju povrijedis, ili se varam?
jel poštuješ il voliš?
p.s. jel mima tu jer vratio sam se nakon godinu na facebooku, nagledao sam se svakakvih pičoka, novi sam čovjek... mima beeže?
-
palermo
#5460 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Dodao bih još jednu bitnu stvar. Obadvoje treba da ne znate ili "ne znate" za to sa strane.eluna wrote:pojasni termin "čvrst gard" .......... u smislu negativnom ili pozitivnom??III SULTAN III wrote:zasto nase dame u BIH imaju cvrst ˝gard˝ na temu sexa i prevara![]()
lijep pozdrav
ja bih svom dopustila da ima šta sa strane pod uslovima:
1. Da porodici NIŠTA ne fali
2. Da i ja imam šta sa strane
-
*mima*
#5461 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Officer Crabtree wrote:Kad si u nekoj ozbiljnoj vezi, valjda postujes osobu s kojom si u vezi i nije ti cilj da ju povrijedis, ili se varam?
jel poštuješ il voliš?
- SultanSuljke
#5462 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
svako bi ti slovo pozlatiom@m@ wrote:tema sex: prave se fineIII SULTAN III wrote:zasto nase dame u BIH imaju cvrst ˝gard˝ na temu sexa i prevara
lijep pozdrav
tema prevara: niko ne voli biti prevaren. Mogu razumjeti zasto dodje do prevare ali ne i zasto se varanje nastavlja(u toj vezi/braku nema opstanka)
- eluna
#5463 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
a zašto ne bi znali - naprotiv .............. imam apsolutno suprotan stav, a evo i razlogapalermo wrote:Dodao bih još jednu bitnu stvar. Obadvoje treba da ne znate ili "ne znate" za to sa strane.eluna wrote:pojasni termin "čvrst gard" .......... u smislu negativnom ili pozitivnom??III SULTAN III wrote:zasto nase dame u BIH imaju cvrst ˝gard˝ na temu sexa i prevara![]()
lijep pozdrav
ja bih svom dopustila da ima šta sa strane pod uslovima:
1. Da porodici NIŠTA ne fali
2. Da i ja imam šta sa strane
više volim da mi ON SAM KAŽE, pa da sam spremna sa odgovorom u slučaju da mi neko iz "raje" ""dobronamjerno"" napomene "jao znaš, ne bih ti ja rekla, ali ipak smatram da treba da znaš ..... neugodno mi je ali eto - vidjeh onog tvog neki dan u XY kafani/kafiću/mjestu kako ljubi XY" .......... zar ima većeg zadovoljstva nego na ovakvu "dobrotu" nasmijati se i odgovoriti "aaaaaaaaaaaaa znam - to je ono kad je ona bila u HFAHFOUHOEGH suknji i KFHAKJFAFHB bluzi, a on u KJHGAHGGAHHG ............ "
meni je ova situacija daleko bolja nego da blenem sa 100000000000000000000000000000000000000000000 pitanja u, oko, iznad i ispod glave i sa zabrinutim pogledom
sve u životu halalim - OSIM da me prave budalom ............... reci brate pošteno šta god da je u pitanju - ljudi smo, dogovorit ćemo se ..................... sa druge strane, čim pokušaš da me praviš budalom misliš da sam glupača, što je omalovažavajući stav ............. onda mi nemoj ni pričati ni dokazivati da me voliš jer je tada već kasno
- Muhamed Đakmić
#5464 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Hoće li neko u Jež večeras sa Burekom, Chmoljom, leetom i sa mnom?

- MedenoSrce
#5465 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jok, mi sutra izlazimo
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5466 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja ako stignem. 
- Zatamnjena stakla
#5467 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Utorak Ježž ba 
Da l bi ijedna od vas placala momku citavu noc pice?
-
sha_ba
#5468 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ako moze vise od mene popit' DASorel wrote:Utorak Ježž ba
- Zatamnjena stakla
#5469 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ti lafo bure 
-
Rewben
#5470 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Šta žene misle o baš baš urednim tipovima u svim sferama života, koji na sve paze, da sve bude cakum pakum, pa nekad to čak zna preći i u opsesiju.. Umiljati, kulturni, bez ijedne ružne riječi..
Elem moje pitanje je vezano za ovo... većina žena je u mladosti voljela bad boyse (sjetite se dok ste bile tinejdžerke).. da li se kasnije to promjeni? Ili je to individualno, od osobe do osobe.. Bubam sad.. da li se žene zamisle pa kažu, što ja imam biti sa osobom A iako je on uzbudljiv, energičan itd itd, kad mi je osoba B mnogo bolja za zasnivanje porodice, porodični život i ostalo..
Znam da može oboje, da čovjek bude i energičan i da ima dobar porodični život, ali sad samo gledajte ovako kako sam ja postavio.
Valjda ste me razumijeli, komplikovan sam
Elem moje pitanje je vezano za ovo... većina žena je u mladosti voljela bad boyse (sjetite se dok ste bile tinejdžerke).. da li se kasnije to promjeni? Ili je to individualno, od osobe do osobe.. Bubam sad.. da li se žene zamisle pa kažu, što ja imam biti sa osobom A iako je on uzbudljiv, energičan itd itd, kad mi je osoba B mnogo bolja za zasnivanje porodice, porodični život i ostalo..
Znam da može oboje, da čovjek bude i energičan i da ima dobar porodični život, ali sad samo gledajte ovako kako sam ja postavio.
Valjda ste me razumijeli, komplikovan sam
- Arcadion
#5471 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Imam jedno pitanje za vas dame , ne znam da li je vec postavljano ali evo ...
Moje pitanje glasi : Zasto zene kada dogovore izlazak sa nekim momkom povedu i svoju neku jaranicu ??'
Ako se podrazumjeva da je poziv ocigledan za spoj , zasto to vi dame radite ?
Moje pitanje glasi : Zasto zene kada dogovore izlazak sa nekim momkom povedu i svoju neku jaranicu ??'
Ako se podrazumjeva da je poziv ocigledan za spoj , zasto to vi dame radite ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5472 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
imam i ja pitanje
JESTE LI VI NORMALNE
JESTE LI VI NORMALNE
- fatamorgana
#5473 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
leet wrote:imam i ja pitanje
JESTE LI VI NORMALNE
- BadSanta
#5474 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
@Arcadion
Nesigurnost.Druga mogućnost je da te zajebava. U svakom slučaju imaš posla sa djetetom, pa osim ako nisi sklon mazohizmu ili imaš kakvih kompleksa koje "hraniš"na takvim curama,bježi što dalje od nje.
Nesigurnost.Druga mogućnost je da te zajebava. U svakom slučaju imaš posla sa djetetom, pa osim ako nisi sklon mazohizmu ili imaš kakvih kompleksa koje "hraniš"na takvim curama,bježi što dalje od nje.
- Arcadion
#5475 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nisu samo upitanju mladje nego cak i starije , ali interesantno je da to radi puno djevojaka danas...BadSanta wrote:@Arcadion