To što ti pričaš to je uvreda za mene, ćuj ako je pametna...
Svaka se ženka želi tjerati s vremena na vrijeme...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
dusa_raskopuša wrote:Ako je pametna onda je i pronicljiva, a ako je pronicljiva onda si na*eb'o.
Bez uvrede.
ćuj to..veze s vezom wrote:Ne bih se ja zajebavala na poslu s takvim stvarima![]()

Pa, već sam objasnio.. samo želim da pridjem na pristojan način takvim ženama a da se ne ofiram na prvi pogleddusa_raskopuša wrote:Pa ako znate i ti i ona, sto si onda dos'o nas da pitas?
A šta mi može osim mrziti..veze s vezom wrote:Pa da ...ja cula al cuj i ti...zamisli da to bude nesto kratko i onda te pocne mrziti...sjoo ne bih na tvom mjestu
Ćuj to.. meni se neda čekatdusa_raskopuša wrote:Pa da budes drugaciji. Lupi joj ignore. Ako joj se sekundu dopadas, sama ce ti doc'. Prestani izigravati dvorsku ludu, ofirno je.
A jarane znam ja kako prići i sve to ali nikad ne šteti pitati drugu stranu a osim toga sam i forumašcls wrote:Sve ti je to u glavi, ali tebi je očigledno sve u forumu. Tako da, zaboravi to bi ti bilo najbolje rešenje.
Na koji način, ta neće mi ga odrezatdusa_raskopuša wrote:Moze ti povrijediti ponos, to je gore od mrznje.
dusa_raskopuša wrote:Sta znas, zensko je, samim tim zmija, 'naci ujeda (ne vjerujem da ima snage da udavi), 'naci ponesi protuotrov za svaki slucaj.![]()
I rekoh PONOS, a ne 'ponos'. Mozda ti ovo prvo ni nemas.

veze s vezom wrote:ti si nikakav muskarac![]()
eluna wrote:AMAN ŠTO NAPADATE ČOVJEKA!!!!!!!!!!!!!!
fino pitao i fino dobio odgovor - a vi dame moje - ako je ženska sposobna ne mješati EMOCIJE i posao, ali miješati zadovojstvo i posao - pa pustite i nju i njega...............na kraju krajeva muškarci to rade stoljećima, ne vidim apsolutno nikakav razlog da to ne rade i žene
ako je dečko spreman da joj još malo učvrsti poziciju opasne poslovne ženske - znači one koja zna i umije da radi, i koja će se rado zadovoljiti ponekim trenutkom pa i sa uredskim kolegom, a poslije nastaviti kao da se ništa nije desilo (čisti mačistički postupak) samo zato da bi se malo valjao sa njom - ma neka ga!!
na kraju krajeva - ako ženska i jeste pametna - upravo to će i da napravi
ponašaj se kao dama - razmišljaj kao muškarac ........... najbolja parola koju čuh u zadnjih x godina
valter033 wrote:Zvucis neotesano i prostacki, ali uklapa se u klinicku sliku prethodnih postova! Ako ti je ovo moto, i trebas najebati..Gentleman5001 wrote:Svaka se ženka želi tjerati s vremena na vrijeme...
Pa ako sam te uvrijedio, izvini.. Isto tako se ispričavam svoj ženskoj populaciji jer sam nas usporedio sa sisavcima (što i jesmo) ali ne može se protiv prirodevalter033 wrote:Zvucis neotesano i prostacki, ali uklapa se u klinicku sliku prethodnih postova! Ako ti je ovo moto, i trebas najebati..Gentleman5001 wrote:Svaka se ženka želi tjerati s vremena na vrijeme...
Voljeli bi da su na mom mjestueluna wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa zašto ga onda odgovarate??
gentleman nema pojma koliko si ti u pravu - sa medicinske strane gledano ......... ali ne začatavajte temuGentleman5001 wrote:Pa ako sam te uvrijedio, izvini.. Isto tako se ispričavam svoj ženskoj populaciji jer sam nas usporedio sa sisavcima (što i jesmo) ali ne može se protiv prirodevalter033 wrote:Zvucis neotesano i prostacki, ali uklapa se u klinicku sliku prethodnih postova! Ako ti je ovo moto, i trebas najebati..Gentleman5001 wrote:Svaka se ženka želi tjerati s vremena na vrijeme...![]()
Ma shvatam ja koliko je u pravueluna wrote:
gentleman nema pojma koliko si ti u pravu - sa medicinske strane gledano ......... ali ne začatavajte temu
bilo pitanje - bio odgovor ..........idemo dalje
ama bolan - vidiš da gospodinu pod hitno treba leden tušGentleman5001 wrote:Ma shvatam ja koliko je u pravueluna wrote:
gentleman nema pojma koliko si ti u pravu - sa medicinske strane gledano ......... ali ne začatavajte temu
bilo pitanje - bio odgovor ..........idemo dalje![]()
Ali jos sam mlad, ima vremena za koji čas Bontona na forumu
eluna wrote:ama bolan - vidiš da gospodinu pod hitno treba leden tušGentleman5001 wrote:Ma shvatam ja koliko je u pravueluna wrote:
bilo pitanje - bio odgovor ..........idemo dalje![]()
Ali jos sam mlad, ima vremena za koji čas Bontona na forumu![]()
![]()
popusti ga malo
Ma hormoni su to bona, HORMONI,dusa_raskopuša wrote:
Izgleda da cemo mu mi po svemu sudeci i poslije tusa pjevat' 'ne pomaze voda majko'![]()
Poredjenje ti je onako bas, nigdje veze. Naprotiv - ako se tekst Nikole Pejakovica moze porediti i sa cijim mentalnim sklopom ovdje na ovoj temi - to su onda ove lazne kosmopolite koje se zgrazaju time sto neko ne moze sebe zamisliti u mijesanom braku. Pa jbt, evo ja sebe ne mogu zamisliti u braku sa nekom koja je sedam dana sa nestrpljenjem ocekivala koncert Ace Lukasa - ne sto je Aca Lukas u pitanju, ne sto sam nesto posebno veliki vjernik nego sto ocito imamo razlicite prioritete u zivotu. Ali to je normala, cool, ja sam onda urbana raja. Djevojka kaze da joj je vjera na prvom mjestu u zivotu a onda se javi "kosmopolitska" forumasica i kaze, parafraziram, da ne moze da vjeruje da danas neko moze tako razmisljati. I u cemu je onda razlika izmedju te forumasice i Nikole Pejakovica? U cemu je razlika izmedju Nikole Pejakovica koji djecu iz mjesanih brakova smatra frustriranim, iskompleksiranim i sta sve vec ne i @Velikog_Stopala koji smatra primitivnim osobu jer je rekla kako bi se mogla udati samo za muslimana (sto joj na kraju krajeva i sama vjera nalaze pa ako se smatra vjernicom to treba privhatiti)? Gdje je razlika u mentalnom sklopu Pejakovica i @Velikog_Stopala? Ne postoji ni zehra razlike. Isti, apsolutno isti, mentalni sklop - pun primitivizma, neprihvatanja drugog i nepostivanja drugacijeg.Sarajevo1946 wrote:Digla se hampa oko onog teksta Nikole Pejakovića, a haman da nije puno fulio kad je napisao, bar kad vidim kategoričko odbijanje nekih stvari.
Opetja033 wrote:Poredjenje ti je onako bas, nigdje veze. Naprotiv - ako se tekst Nikole Pejakovica moze porediti i sa cijim mentalnim sklopom ovdje na ovoj temi - to su onda ove lazne kosmopolite koje se zgrazaju time sto neko ne moze sebe zamisliti u mijesanom braku. Pa jbt, evo ja sebe ne mogu zamisliti u braku sa nekom koja je sedam dana sa nestrpljenjem ocekivala koncert Ace Lukasa - ne sto je Aca Lukas u pitanju, ne sto sam nesto posebno veliki vjernik nego sto ocito imamo razlicite prioritete u zivotu. Ali to je normala, cool, ja sam onda urbana raja. Djevojka kaze da joj je vjera na prvom mjestu u zivotu a onda se javi "kosmopolitska" forumasica i kaze, parafraziram, da ne moze da vjeruje da danas neko moze tako razmisljati. I u cemu je onda razlika izmedju te forumasice i Nikole Pejakovica?Sarajevo1946 wrote:Digla se hampa oko onog teksta Nikole Pejakovića, a haman da nije puno fulio kad je napisao, bar kad vidim kategoričko odbijanje nekih stvari.
Sto to tebe ovo sto je @sanjam_te napisala podsjeca na tekst Pejakovica molim te? Je li ona nesto lose rekla protiv mjesanih brakova? Protiv djece iz istih tih brakova? Ako djevojka zeli svoju djecu odgojiti u vjeri u kojoj je i ona rodjena mislim da je sasvim logicno onda da joj nije ni na kraj pameti stupiti u brak sa nekim ko nema slicne prioritete - pa makar ta osoba bila i iste nacionalnosti.
Ne mogu da vjerujem sta poredis..