Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Logovan

#4851 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Logovan »

dusa_raskopuša wrote:Pa, kazu da muskarcima treba vise da odrastu nego li zenama.

A na osnovu cega? Pa na osnovu razmisljanja. :D

Ja, licno, ne bih mogla bit' sa osobom mladjom od sebe (mozda sam ja malo zaostala, al' mi ne ide da je on mladji od mene)

Misljenja sam da starije 'koke' znaju pametno upecat' mladjeg, jer su po logici zrelije i samim tim mogu da ih vrte oko malog prsta. (sto ope' ne mora da znaci) :D
Ni dana je l'? :mrgreen:
S4mpion

#4852 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

dusa_raskopuša wrote:Pa, kazu da muskarcima treba vise da odrastu nego li zenama.

A na osnovu cega? Pa na osnovu razmisljanja. :D

Ja, licno, ne bih mogla bit' sa osobom mladjom od sebe (mozda sam ja malo zaostala, al' mi ne ide da je on mladji od mene)

Misljenja sam da starije 'koke' znaju pametno upecat' mladjeg, jer su po logici zrelije i samim tim mogu da ih vrte oko malog prsta. (sto ope' ne mora da znaci) :D
To prvo-vrlo diskutabilno 8-)

Drugo i trece-zbog takvih odgovora sam i postavio pitanje :lol:

Cetvrto-nisam mislio na djevojke koje su preko 5 godina starije od momka :-)
dusa_raskopuša

#4853 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dusa_raskopuša »

Ni dana. :D A sto se tice 1., nisam ga ja 100% izmislila. Sto se tice ovog drugog, 'na osnovu ponasanja', na osnovu price, reakcije na neke stvari, stavova, pogleda na zivot i tako dalje i tako blize. A trece je licno, to sam obrazlozila. :D I cetvrto, pa ne znam, iskreno, kad sam pisala prethodni post nisam razmisljala je l' to godina, pet il' deset, nego samo na izraz 'starija'. :D
S4mpion

#4854 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

dusa_raskopuša wrote:Ni dana. :D A sto se tice 1., nisam ga ja 100% izmislila. Sto se tice ovog drugog, 'na osnovu ponasanja', na osnovu price, reakcije na neke stvari, stavova, pogleda na zivot i tako dalje i tako blize. A trece je licno, to sam obrazlozila. :D I cetvrto, pa ne znam, iskreno, kad sam pisala prethodni post nisam razmisljala je l' to godina, pet il' deset, nego samo na izraz 'starija'. :D
Prvo vazi,ali u tinejdzerskim godinama,pa nece zena vjecno bit zrelija od muskarca za 2 godine :lol:

Ovo drugo,ja fkt ni po cemu ne mogu zakljuciti da su stariji muskarci ozbiljniji,al valjda vi(zene)imate neko x culo koje se ne da objasnit. :skoljka:
dusa_raskopuša

#4855 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dusa_raskopuša »

Pa ne mora ona bit' zrelija regularno po godinama, nego mentalno, o tom' ti pricam, ba. I to je ovo prvo sto navedoh. Sto vam to tesko pada? :lol:
Nokija

#4856 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Nokija »

Sta bi posljednje pitanje?
:D
S4mpion

#4857 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

dusa_raskopuša wrote:Pa ne mora ona bit' zrelija regularno po godinama, nego mentalno, o tom' ti pricam, ba. I to je ovo prvo sto navedoh. Sto vam to tesko pada? :lol:
Pa na mentalnu zrelost sam i mislio :lol: :lol: ,kont`o sam da nece trebat napomena :skoljka:
dusa_raskopuša

#4858 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dusa_raskopuša »

S4mpion wrote:Na osnovu cega zakljucite da je stariji(stariji u odnosu na vas)muskarac ozbiljniji,jer jos nisam cuo djevojku koja trazi momka svojih godina,a kamo li mladjeg,uglavnom traze starije muskarce,jer su oni "ozbiljniji"?

evo posljednjeg pitanja. :D

bjez' ba, i poslije nama kazete da smo neshvatljive, a pogl'aj vas. :lol:
S4mpion

#4859 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

Ojjj,zabolice me glava Image :lol:
pakica_

#4860 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

mladjima se vecinom stvari vrte oko njihove one stvari, da izvinete :D a sa starijima se da koja i progovorit :P
S4mpion

#4861 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

pakica_ wrote:mladjima se vecinom stvari vrte oko njihove one stvari, da izvinete :D a sa starijima se da koja i progovorit :P
Znaci,ako je djevojka iole starija od momka,on ce nju posmatrati kao seksualni objekt? :-?
Nokija

#4862 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Nokija »

S4mpion wrote:
pakica_ wrote:mladjima se vecinom stvari vrte oko njihove one stvari, da izvinete :D a sa starijima se da koja i progovorit :P
Znaci,ako je djevojka iole starija od momka,on ce nju posmatrati kao seksualni objekt? :-?

obrnuto :D
ortodont

#4863 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ortodont »

Što stariji, to impotentniji. :D
Nokija

#4864 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Nokija »

naprotiv...starijima nije uopste do price :D
S4mpion

#4865 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

:lol: :lol: Ojj,pa sta sad,jel mladji posmatraju starije ili stariji mladje kao seksualne objekte? :-)
Nokija

#4866 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Nokija »

S4mpion wrote::lol: :lol: Ojj,pa sta sad,jel mladji posmatraju starije ili stariji mladje kao seksualne objekte? :-)

pa hajd malo razmisli pa reci nam sta ti mislis :D
S4mpion

#4867 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

Nokija wrote:
S4mpion wrote::lol: :lol: Ojj,pa sta sad,jel mladji posmatraju starije ili stariji mladje kao seksualne objekte? :-)

pa hajd malo razmisli pa reci nam sta ti mislis :D
Pa ja mislim da to vecinom rade stariji,ali zene nikako da daju konacan odgovor,il su masovno u zabludi,ili sam pretesko pitanje postavio. :-) :lol:
p206

#4868 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by p206 »

:oops:

pakica_

#4869 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

Nokija wrote:

nisam rekla da starijima nije do djidji midji, ali i pored djidji midji ce te pitat sta ima :D dok oni mladji.. :D i ne, ne posmatraju mladji starije kao seksualne objekte, oni posmatraju SVE kao seksualne objekte, al' dobro, to su vec tinejdzeri
S4mpion

#4870 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

pakica_ wrote:
Nokija wrote:

nisam rekla da starijima nije do djidji midji, ali i pored djidji midji ce te pitat sta ima :D dok oni mladji.. :D i ne, ne posmatraju mladji starije kao seksualne objekte, oni posmatraju SVE kao seksualne objekte, al' dobro, to su vec tinejdzeri
Zabluda,al hajd,valjda se i to pika. :D
pakica_

#4871 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

S4mpion wrote: Zabluda,al hajd,valjda se i to pika. :D
ma, uostalom, svi imaju neke svoje razloge zasto biraju odredjenu osobu.. moze ta osoba bit stara, mlada, debela, mrsava, ruzna, lijepa, pametna, a Boga mi i glupa, vazda krpa nadje zakrpu.. nema formule za ljubaF :D
Ma.Le.Na

#4872 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Ma.Le.Na »

S4mpion wrote:Na osnovu cega zakljucite da je stariji(stariji u odnosu na vas)muskarac ozbiljniji,jer jos nisam cuo djevojku koja trazi momka svojih godina,a kamo li mladjeg,uglavnom traze starije muskarce,jer su oni "ozbiljniji"?
hm :D
ja sam promijenila misljenje :D
mladje - sladje :razz: :lol: :lol: :D
burekdzijabezmesa

#4873 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by burekdzijabezmesa »

ortodont wrote:
Što stariji, to impotentniji. :D
bez starca nema "udarca"
Cholina_Lokica

#4874 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Cholina_Lokica »

U mene mi co'ek mladji od mene :mrgreen:
Aleluja

#4875 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Aleluja »

‎Ko sa djecom spava, upišan se budi! :mrgreen:
Locked