MedenoSrce wrote:
a meni ti to dodje ko eufemizam za mushku khm
Nisam pit'o shta ti dodje, nego shta je to po tvom mishljenju.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
MedenoSrce wrote:
ma kako ne?burek_in_space wrote:Hajde dok ti razbijash tremu, za kojom nema potrebe, da ja priupitam - shta su karakteristike ober jebacha, kako ga nazva Andja, po vashem mishljenju?sheilak wrote: a za bureka smisljam pitanje. al imam tremu.
sheilak wrote:ma kako ne?burek_in_space wrote:Hajde dok ti razbijash tremu, za kojom nema potrebe, da ja priupitam - shta su karakteristike ober jebacha, kako ga nazva Andja, po vashem mishljenju?sheilak wrote: a za bureka smisljam pitanje. al imam tremu.![]()
a o karakteristikama...pa ne znam bas, zavisi. ali ja bih rekla recimo da je izrazito dobar u krevetu. i da mu se to vidi na prvi pogled. ima bas posebna rijec za to...
Muškarac se zaljubi gledajući ženu.Big Ang wrote: ili na prvi post![]()
netacno. ovo drugo. ne znam ko vam je to rekao.Henry Chinaski wrote:Muškarac se zaljubi gledajući ženu.Big Ang wrote: ili na prvi post![]()
Zena se zaljubi slušajući muškarca.
pa ne znam kolegice, ima istinesheilak wrote:netacno. ovo drugo. ne znam ko vam je to rekao.Henry Chinaski wrote:Muškarac se zaljubi gledajući ženu.Big Ang wrote: ili na prvi post![]()
Obviouslysheilak wrote:ali ja bih rekla recimo da je izrazito dobar u krevetu.
Kako će se to vidjeti na prvi pogled?sheilak wrote:i da mu se to vidi na prvi pogled.
oh, vidi se to itekako. primijeti se. tacno mozes razlikovati ko je fake, a ko ne.ultima_palabra wrote:Kako će se to vidjeti na prvi pogled?sheilak wrote:i da mu se to vidi na prvi pogled.
Uvijek sam za tradicionalno školovanje ali i život te nešto nauči. Ili sam se ja kretao u specifičnom okruženju?sheilak wrote:netacno. ovo drugo. ne znam ko vam je to rekao.Henry Chinaski wrote:Muškarac se zaljubi gledajući ženu.Big Ang wrote: ili na prvi post![]()
Meh... ne vjerujem tisheilak wrote: oh, vidi se to itekako. primijeti se. tacno mozes razlikovati ko je fake, a ko ne.
Znači, ja sam jedan lucky bastard?sheilak wrote:vjerovatno je onda do zena u tvom okruzenju.
eno sad.ultima_palabra wrote:Meh... ne vjerujem tisheilak wrote: oh, vidi se to itekako. primijeti se. tacno mozes razlikovati ko je fake, a ko ne.
ne znam. mozda u tvom slucaju i jeste tako. sve zavisi kakve su ti druge kvalitete.Henry Chinaski wrote:Znači, ja sam jedan lucky bastard?sheilak wrote:vjerovatno je onda do zena u tvom okruzenju.
Kad sam pravljen korišteni su najbolji materijali koji su tada postojali. E sad, podijeljena su mišljanja da li su materijali bili bolji u moje vrijeme ili ovi sad.edo_79 wrote:Henry imaš prolaz samo ako si napravljen od najkvalitetnijih materijala
i nesto stariji....sheilak wrote:henry je ozenjen, edo. cccccc....
to sto mi dodje i jeste po mom misljenjuburek_in_space wrote:Nisam pit'o shta ti dodje, nego shta je to po tvom mishljenju.MedenoSrce wrote:
Ne toliko koliko misliš.sheilak wrote:i nesto stariji....sheilak wrote:henry je ozenjen, edo. cccccc....
Ni nalik na mene.sherbett wrote:Konkretne karakteristike: poletan okretan cvrst smion dobar pokret dobar stisak njezan kad treba. Kraljevski tretman vatromet, da onaj koji zna i umije da te procita i tamo udara..a treba da bude strastven i iskreno uziva s partenirocom, naravno i ona s njim...al glupo je nekog takvog karakterizirati ili svoditi samo na navedeni naziv...kaj ja znam...odoh radit
sad hocu da kazem, stid me ovom ober jebacu u oci pogledatiHenry Chinaski wrote:Ni nalik na mene.sherbett wrote:Konkretne karakteristike: poletan okretan cvrst smion dobar pokret dobar stisak njezan kad treba. Kraljevski tretman vatromet, da onaj koji zna i umije da te procita i tamo udara..a treba da bude strastven i iskreno uziva s partenirocom, naravno i ona s njim...al glupo je nekog takvog karakterizirati ili svoditi samo na navedeni naziv...kaj ja znam...odoh radit