Pa gledajuci ovaj spot. Kao prvo, muzika ne valja. Drugo, golije nego ikad.p206 wrote:Secer_033 wrote:Dosla sam do strasnog zakljucka...
OSTARILA SAM!!!
kako si to skontala?
Ova j.lo u 50oj izgleda bolje od mene
Sutra kupujem anti age kremu.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pa gledajuci ovaj spot. Kao prvo, muzika ne valja. Drugo, golije nego ikad.p206 wrote:Secer_033 wrote:Dosla sam do strasnog zakljucka...
OSTARILA SAM!!!
kako si to skontala?
DaTowelie wrote:Znate li da igrate PES i jeste li, u globalu, gamer girl?
To se sad' tako kaže. je l?! :zokaButmiran wrote:Ma ništa to, ja sam i zabalio.
malo mi se popravljaš u očimaladyblue18 wrote: Velim da je mene sramota ako njih vec nije, narocito zenu koja odavno gazi petu deceniju.
Na sta su sveli muziku i videa, dodje covjeku da se za glavu ufati.
Guza, guza, guzica.... o jea, o jea, ja imam guzicu, o jea, o jeap206 wrote:vala baš... ovo je gore od turbofolka, uspjeli su ih nadmašitiladyblue18 wrote: Velim da je mene sramota ako njih vec nije, narocito zenu koja odavno gazi petu deceniju.
Na sta su sveli muziku i videa, dodje covjeku da se za glavu ufati.
čuj pjevaju o guzici
Datopcam wrote:Hvatate li se u kolo, na svadbama, ili festama proslavama, godisnjicama?
Ne tu glavuButmiran wrote:
Što jest' jest'.
To bas i nisu radosne vijesti.kritichar wrote: malo mi se popravljaš u očima
Ne.Anestezija wrote: Bil' se ljubile uz ovu pjesmu ?
ništa ne brini, sazrijevašladyblue18 wrote: To bas i nisu radosne vijesti.
Sto je babi milo to joj se i snilo.sherbett wrote:Ja sam prvo procitala "hvatate li se okolo po svadbama.."
U kolo, naravno!
Ne pamtim kad samtopcam wrote:Hvatate li se u kolo, na svadbama, ili festama proslavama, godisnjicama?
Kako god ti je milo.Mutivoda wrote:To se sad' tako kaže. je l?! :zokaButmiran wrote:Ma ništa to, ja sam i zabalio.
ladyblue18 wrote:Ne tu glavuButmiran wrote:
Što jest' jest'.
motorna_pila wrote:Je li vam SEKSI ČIST MUKŠARAC?
Ovo me puno ZANIMA, zato molim vas brzo odgovorite
MOLIM VAS
Mislim... ONO.. muskarac koji voli da čisti.. da ima sređenu okolinu oko sebe.. Onaj koji VOLI da stere veš, koji voli da na koljenima riba PLOČICE, usisava i POKUŠAVA DA PROSTOR oko sebe učine sto čistijim i ugodnijim.. ONAJ koji, hajmo to reci, drzi do SEBE.-.?
Pere sudje, cisti POSTELJINU, posljie kuhanja obavezno sve pospremi, pere prozore SVAKI MJESEC....
Je li vam to TURN ON ili OFF?
Haj vozdra..
Velež pobijedio 2:0
YUPPIII!!!!!
Velike.Big Ang wrote:A kakve veze imaju kucanski poslovi i sex?
Kakve?avetinja wrote:Velike.Big Ang wrote:A kakve veze imaju kucanski poslovi i sex?
Ako je muškarac papučar, koji čisti ženi dok ona leži, takav će biti i u krevetu.Big Ang wrote:Kakve?avetinja wrote:Velike.Big Ang wrote:A kakve veze imaju kucanski poslovi i sex?
Zato što se ovaj jado razbac'o na sve strane, da je ne možeš ni vidjet.Big Ang wrote:On zenu ne pomenu