insomnia78 wrote:Od njih dvojice gore ste vi koje im odgovarate a najgori sam ja koji citam ove debilnosti u pola tri ujutru
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Pa vidiš, i tebi dosadno, jelde?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
insomnia78 wrote:Od njih dvojice gore ste vi koje im odgovarate a najgori sam ja koji citam ove debilnosti u pola tri ujutru
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Vala nije kakav.motorna_pila wrote:Ovo pitanje je barem meni jako interesantno, samo sada citiram jer zelim da pitam sta da su uloge obrnute?motorna_pila wrote:Da li bi ikad testirale vjernost svog momka/muza tako sto bi u njegov omiljeni kafic, kada izadje sa jaranima,
platile i uputile neku extra dobru zensku koku koja bi mu se nabacivala u cilju da vidite da li ce je on otkaciti ili ce prihvatiti koketiranje i flert?
Ovo bi sve naravno uradile da testirate njega. Njegovu vjernost, njegove principe, njegov moral.![]()
VI žene bas ste pronicljive. NEMOJTE samo reci da Vam ovo nikad nije palo na pamet!
Imate momka, sve za desetku.. VOLITE GA..![]()
U kaficu prilazi VAM:
Gleda vas prodorno , oblizuje se usnicama, hrabri se, stisce pesnicu, skuplja hrabrost, bodri se....
Prilazi VAM, Zeli da vas upozna, VJEROVATNO je i BOGAT. Moja predpostavka.![]()
KAKVA ce biti vasa reakcija? ALI budite brutalno iskrene. MOLIM VAS.![]()
ZAPAMTITE, imate momka.
MOMAK nije tu, on je 15 000 km daleko. U Kambodži je, bere narandže.
Ali ipak je mozda potplatio ovog momka da VAM pridje. MOŽDA.
Za dopunu? Rado bih ga bicovala.1 x 2 wrote:Kada bi vam neki perverznjak (uposlenik BH Telecoma) ponudio da ga izbičujete, izjašete i sve što uz to ide ....
u nekom dikskretnom mjestu...
u nekom hotelu ....Holivud recimo (samo predlažem)
u polumraku i uz ortodoksni miris tamjana...
svijeće, mistična atmosfera, maske na licima....
u bekstejdžu tandrče klarinet...
znaš ono...
a platio bi vam dobro taj perverznjak...
i onda nakon seanse svak svojoj kući.....
vama dobro, on u masnicama i happy.
da li biste ga ....
mislim ono...
išibale?
uzele svoj honorar i ćutke i u miru otišle svojoj kući?
pos'o je dobar a para laka.
cuj, ti dok ne istrcis onaj krug po mcdonaldsu nemas pravo druge savjetovati. i vidi, kada budes imala dovoljno kondicije za cijelu noc onda mozemo pricati. znaci tada mi se javi, prije toga ti ne mogu nista ponuditi. a cijenu cemo dogovoriti. nije beg cicija.Sunny-7 wrote: Ma najbolje ti je da im nastavis placati kao i do sad, i ne daj im ni manje ni vise nego sto zasluzeA ako kojim slucajem zavolis kakvu "obicnu", obavezno joj odmah, za prvi sex, onaj "najobicniji" ponudi cifru! I to prije nego krenes u akciju, ne poslije sexa!
Ti izgleda ne razumijes taj biznis. Ne naplacuje se umjece, kolko ja shvatam taj biznis, nego sama cinjenica da se sexa s tobom koji joj nista ne znacis, mozda joj se i ne svidjas, vrlo moguce i da joj se gadis. Kontas?nightvision wrote:ne, ne, ne i ne. uvreda bi bila da vas pitam da li bi ste (ili ne) pristale za tu (ili bilo koju) cijenu. pitanje je da li smatrate da znate dovoljno, ili samo - sta bi po vama bilo dovoljno da "obicna zena/cura pruzi za taj novac. ja, a i vecina muskih vjerujem, smatram da je to poprilicno puno novca za nekakav sat vremena nekakvog najobicnijeg sexa.Big Ang wrote:nightvision wrote: Ti, dakle, ne pitas da li bi mi to uradile nego da li imamo dovoljno znanja i iskustva za tu cijenu?
Od svih uvreda na forumu ovu bih izdvojila.
Posto ti ovo nije prvi put1 x 2 wrote:na ovu alkalnu teško da bi ga i kvazimodo otreso.
Upravo, ucestvuju u trollanju sa njima pa ce i same dobiti ban.insomnia78 wrote:Od njih dvojice gore ste vi koje im odgovarate
Ma ne mrzim ja tebe, ti si samo...ne mogu da nadjem pravu rijec.kritichar wrote:ladyblu, ko ti je sad najmrži forumaš, motorka ili ja?![]()
a neko ovde trazi prostitutke? ev' vako da probam objasniti...alkalna_baterija wrote: @nightvision
džaba se raspituješ, nema prostitutki među forumašicama
mislim da mi je ipak jasno k'o dan o cemu se radi.Big Ang wrote: Ti izgleda ne razumijes taj biznis. Ne naplacuje se umjece, kolko ja shvatam taj biznis, nego sama cinjenica da se sexa s tobom koji joj nista ne znacis, mozda joj se i ne svidjas, vrlo moguce i da joj se gadis. Kontas?
Sunny-7 wrote:@najtvižn: Što bi ono rekli... Isto si ništa.
Da li ova jedna nepovezana i nesuvisla recenica treba da znaci da imate smisla za humor? Da se mozda ne trebate malo vise potruditi? A mozda i ja previse ocekujem?! Od koga je i ovo je puno.Big Ang wrote:Sunny-7 wrote:@najtvižn: Što bi ono rekli... Isto si ništa.
Fakat
Često sam griješila. Bili su veća đubrad nego što sam sanjati mogla.p206 wrote:šta mislite koliko često griješite u procjeni vrijednosti nekog momka?
kad pogledate iza sebe, smatrate li da ste nekim od njih trebale dati veću pažnju/priliku?
Znam jednu curu, ima momka ne da joj nista, ne smije izaci sa jaranicama na kafu dok joj ne odobri decko .Sto ja nemogu toga .Ne treba mi to u zivotu .Steph wrote:Hoćete li ukinuti forum i facebook accounte kada se udate?