Secer_033 wrote:Pa zna dobro jahati.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Secer_033 wrote:Pa zna dobro jahati.

Pa ja, ona ce nam donijeti zlatoultima_palabra wrote:Secer_033 wrote:Pa zna dobro jahati.
Al' je frajer opsjednut Džekom...JThomas wrote:insomnia, apelujem samo da ne degradiraš frazu "najveći sin". ostalo si u pravu
Znas onu nasu, uvijek korak ispredlua wrote:
Uradila sam ovaj sirotinjski.Znači pitanja su toliko jednostavna osnovna škola nivo, tako da mi je realni IQ vjerovatno blago iznad majmunskog.

shvatam ja, ali ipak ne. zna se ko je "najveći sin". i ne bih volio da se i to degradira kao "ja ne priznajem ovaj sud", do te mjere da danas ljudi misle da je to slobina ili šešeljeva sentenca...ultima_palabra wrote:Al' je frajer opsjednut Džekom...JThomas wrote:insomnia, apelujem samo da ne degradiraš frazu "najveći sin". ostalo si u pravu
I zadatke iz matematike za osmi osnovne.KPNCTNJAH wrote:
Ali na ovom tvom su pitanja nidje veze, moras znati engleski, geografiju itd... a to nema veze s inteligencijom
Ja sam koalicija Fahrudina Radoncica ,ali zato dobijem popust u kozmetickom salonu ,preko strankemadner wrote:Nego jedno ozbiljno pitanje, da li ste zbog foruma promjenili politicku partiju za koju glasate?
sraam te bilosherbett wrote:Onda bi bolje prosla da si kod Lijanovica :raz:amiliana wrote:Ja sam koalicija Fahrudina Radoncica ,ali zato dobijem popust u kozmetickom salonu ,preko strankemadner wrote:Nego jedno ozbiljno pitanje, da li ste zbog foruma promjenili politicku partiju za koju glasate?
Mesa u raznim oblicima..
PreLetach wrote:De nadji sta da nategnes Allaha timotorna_pila wrote:Kada biste se zabavljale sa momkom duze vrijeme, I kada bi postalo jasno da se zelite vidjeti s njim u buducnosti, ali on ima posao:
A Taj posao je :
ON JE DONOR SPERME ZA UMJETNO OPLODJIVANJE NEPLODNIH ZENA.
Znaci on je visestruki OTAC ili BABO.
Nema nikakvih zakonskih obaveza prema toj djeci, Ali ipak je to njegova krv. Djeca nose njegove gene.
Moje pitanje je:
Da li biste se mogle zamisliti u vezi sa takvim tipom,
I da li bi vam smetalo to sto je on BIOLOSKI OTAC te djece,
I kako biste se postavile u vezi kada biste saznale za ovo?
Da li bi prihvatile da imate dijete sa takvim tipom I kako bi SVOM djetetu objasnile da njegov otac nije samo njegov otac?
Kakav odnos bi vase dijete trebalo da ima sa svojom bracom I sestrama?
Peace I Mir Boziji.
Vas Motorka.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
HahahaPreLetach wrote: De nadji sta da nategnes Allaha ti
Ne bi meni smetao njegov posao jer ima i muskaraca koji nisu donori a imaju djecu za koju i ne znaju.motorna_pila wrote:Kada biste se zabavljale sa momkom duze vrijeme, I kada bi postalo jasno da se zelite vidjeti s njim u buducnosti, ali on ima posao:
A Taj posao je :
ON JE DONOR SPERME ZA UMJETNO OPLODJIVANJE NEPLODNIH ZENA.
Znaci on je visestruki OTAC ili BABO.
Nema nikakvih zakonskih obaveza prema toj djeci, Ali ipak je to njegova krv. Djeca nose njegove gene.
Moje pitanje je:
Da li biste se mogle zamisliti u vezi sa takvim tipom,
I da li bi vam smetalo to sto je on BIOLOSKI OTAC te djece,
I kako biste se postavile u vezi kada biste saznale za ovo?
Da li bi prihvatile da imate dijete sa takvim tipom I kako bi SVOM djetetu objasnile da njegov otac nije samo njegov otac?
Kakav odnos bi vase dijete trebalo da ima sa svojom bracom I sestrama?
Peace I Mir Boziji.
Vas Motorka.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Ne trpim negativnu atmosferu oko sebe ,mada ih nekada i razumijem jer sam i ja ponekad takva .I am Happy wrote:Kako se nosite sa osobama koje stalno kukaju o svemu ? Trpite li ili to odjebete ?
I da, da li bi ste voljele muskarca kao sto je pila, pored vas, do kraja života
Ne moze biti savrsen ako je tako negativan...I am Happy wrote:Ma Pila je pravi Troll I koristi forum za zezanje![]()
A kako bi ste postupile da upoznate super zgodnog muskraca, ma po vama savrsenog, ali je nevjerovatno negativan....
Na sve u zivotu gleda sa negativne strane.... da li bi to funkcionisalo ?