Ne ! Mi smo ! Davno ste nam prisile tu titulushmizlica wrote:i onda žene površne
Slazem se ! Ionako nije sve u izgledu... ali ovdje konkretno smo samo i pricali o izgledulua wrote:Meni je LJepa ako je i njemu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ne ! Mi smo ! Davno ste nam prisile tu titulushmizlica wrote:i onda žene površne
Slazem se ! Ionako nije sve u izgledu... ali ovdje konkretno smo samo i pricali o izgledulua wrote:Meni je LJepa ako je i njemu
sad pricas kao prava treba,pomalo ljubomornaklixoris wrote:Na osnovu toga da je on lafcina a ona obicni prosjek... Po meni cak i ispod prosjeka... Cak stavise, dobar dio djevojaka koje hodaju po gradu su dosta ljepse/zgodnije od doticne dame...shmizlica wrote:a na temelju čega si zaključio?klixoris wrote:
Mogao je on bolje... I to dosta bolje !
Ali, to je samo moje skromno misljenje, bez zelje da sad raspirim kakav linch

pashasolidni wrote: sad pricas kao prava treba,pomalo ljubomorna
Mozda sam ja u stvari treba a ona Amilliana musko ?pashasolidni wrote: sad pricas kao prava treba,pomalo ljubomorna
sad ce te respo zvat na kafuklixoris wrote:Mozda sam ja u stvari treba a ona Amilliana musko ?pashasolidni wrote: sad pricas kao prava treba,pomalo ljubomorna
Brkooo wrote:sad ce te respo zvat na kafuklixoris wrote:Mozda sam ja u stvari treba a ona Amilliana musko ?pashasolidni wrote: sad pricas kao prava treba,pomalo ljubomorna
neće ni respo svaštaBrkooo wrote:sad ce te respo zvat na kafuklixoris wrote:Mozda sam ja u stvari treba a ona Amilliana musko ?pashasolidni wrote: sad pricas kao prava treba,pomalo ljubomorna
KPNCTNJAH wrote:Ako je on voli, njemu je najljepsa na svijetu![]()
na prvu se vidi da je bas imao strpljenja s njom
![]()
![]()
@lavor, nesto me kopkalo koji je rezultat i morao sam uplatiti, jest da mi je samo placanje uzelo jedno 10 bodova, al' et'![]()
Birao sam test za Hrvatsku, onaj za BiH pocinje s 1+1=?![]()
Jok, nego ja nemam komplexa, nije mi problem i za musko reci da je lafac ako fakat jeste... Sto inace nije cest slucaj za nase bosnje, gdje svaki ponaosob konta da je lafac nad lafcimaKPNCTNJAH wrote:Pa realno, jesi ga nahvalio kao da bi ti volio biti pored njega na onoj slici...
Eh zato tebe eto svi hoceBig Ang wrote:
neće ni respo svašta
Pa onda se poklopi i zaobidji meBig Ang wrote:Ja nisam teme emisije
ona je zivaWildRedRose wrote:
Ja sam i uplatio da dokazem da je to glupostlavorpunvode wrote:garant.
a sto se tice rezultata imaj na umu da si vjerovatno jedan od rijetkih koji je uplatio, mozda su te malo pogurali s brojkom?![]()
u svakom slucaju, nije lose
ahaBrkooo wrote:
ona je zivaWildRedRose wrote:
maca ,ti mene bi trebao zaobićiklixoris wrote:Pa onda se poklopi i zaobidji meBig Ang wrote:Ja nisam teme emisije
Ili idi radi ovaj IQ test, uplatim ti ja kredit za rezultat
A sto ste me uhvatili u pilanuKPNCTNJAH wrote: @klixo nije problem, jeste lafac, ali sto mu popljuva zenu ba, cuj ispod prosjeka... nije ni meni nesto, ali sta me briga, hoce covjek da je miran, ima djecu s njom... da je ozenio neku sto svaki hoce, ne bi imao mira kad je na gostovanjima
Uz svo duzno postovanje anĐo, nit me zanimas a kamoli da imam zelju da ti dosadjujem.Big Ang wrote: maca ,ti mene bi trebao zaobići![]()
dosađuješ mi mjesecima
edo_79 wrote:Anđouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Da znam raditi u fotosopu, rezultat bi bio "genije"WildRedRose wrote: Vala Kristijane, vidi se u cosku slike da je fotošop![]()