OooooooButmiran wrote:Zentaš bengaš mangaš
Hare "Metak" Rajvosa, Urbana kasaba.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
OooooooButmiran wrote:Zentaš bengaš mangaš
samo da Murga ne otkrije ovu jazbinumadner wrote:Imam osjecaj da se ovdje motaju konzumenti indijske konoplje.![]()
I dok sjedim ovdje u baru i kroz prozor promatram njega kontam da je Freud u pravu i da je seks korijen svegamadner wrote:The night is dark, the night is hot...
Jest kurac, jorgan vec treba.
sheilak wrote:mozart je recimo umro. sta je tvoj izgovor?madner wrote:Realno, svi veliki umjetnici su nakon 5 godina apeksa izgubili motivaciju, bez obzira sto je vjestina bila jos tu. Bethoven, Mocart, Bach, Metalika, Riblja Corba, Carl Lewis, Zinedin Zidan i ja.
insomnia78 wrote:sheilak wrote:mozart je recimo umro. sta je tvoj izgovor?madner wrote:Realno, svi veliki umjetnici su nakon 5 godina apeksa izgubili motivaciju, bez obzira sto je vjestina bila jos tu. Bethoven, Mocart, Bach, Metalika, Riblja Corba, Carl Lewis, Zinedin Zidan i ja.
Ozenio se, to ti je isto
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Nista.madner wrote:Dakle, kaj ste probali od droga?
Nema opravdanja za ubistvo. Znas, to uraditi ne znaci- iz strasti, vec iz patologije.motorna_pila wrote:Da li bi za krivično djelo ubistvo iz strasti trebalo da se izrekne stroga kazna, recimo kao smrtna kazna?
Inače, kako gledate na takve stvari, gdje strast nadvlada razum?
Osudjujete li inače ljude koji počine neki delikt iz ljubavi?
Ima li opravdanja za takve stvari?
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
KPNCTNJAH wrote:Znaci nije ni do droge... pa sto ste onda tak'e
Čak ni u slučaju da neko bude nasilan da bi tebe zaštitio, recimo?Sunny-7 wrote:Nasilje i ljubav mi nikako ne idu skupa. Nema opravdanja.
Pa, buduci da su ljudi neuracunljivi kad su zaljubljeni, mogu razumijeti da neki pocine zlocin iz ljubavi, ali su to mentalno slabi ljudi koji ne mogu kontrolisati svoje emocije.motorna_pila wrote:Da li bi za krivično djelo ubistvo iz strasti trebalo da se izrekne stroga kazna, recimo kao smrtna kazna?
Hmm. To bi u nekim slucajevima bila samoodbrana.motorna_pila wrote:Čak ni u slučaju da neko bude nasilan da bi tebe zaštitio, recimo?Sunny-7 wrote:Nasilje i ljubav mi nikako ne idu skupa. Nema opravdanja.
Taj neko može biti tvoj momak, muž ili čak otac, ili brat...
Ode ti na pitanje za pf dom i porodica.motorna_pila wrote:Čak ni u slučaju da neko bude nasilan da bi tebe zaštitio, recimo?Sunny-7 wrote:Nasilje i ljubav mi nikako ne idu skupa. Nema opravdanja.
Taj neko može biti tvoj momak, muž ili čak otac, ili brat...
Pa eto, ako se vec nudis...bang and blame wrote:Pilo, volim TE![]()
Hoces li se ozenit' mnome?
Probala sam svašta, ali sam do kraja drogaške karijere ostala samo na vutri.madner wrote:Dakle, kaj ste probali od droga?
Ne.motorna_pila wrote:Da li bi za krivično djelo ubistvo iz strasti trebalo da se izrekne stroga kazna, recimo kao smrtna kazna?