motorna_pila wrote:Vjerovatno ce opet forumski dezurni operativci da pomisle da sam smrtno - morbidno bolestan sa svojim pitanjima, ali ja tjeram po svome.
Zanima me sljedeca stvar.
Da li nama moze biti privlacno da nam partnera karakterise neki fizicki nedostatak na sopstvenom tijelu?
Kada ovo kazem, prevashodno mislim na neku sitnicu koja nasem partneru nedostaje i da taj nedostatak shvatimo kao dodatak zbog kojeg nam se on-a jos vise dopada...
Da me shvatite, evo krenut cu od sebe.. Mene mnogo privlaci i dopada mi se ako moja partnerica ima blago izbacene zube prema naprijed.. Ocnjake posebno. To mi je tako seksi. Vampirka.
Bas volim dok razmijenjujemo tjelesne tekucine i pljuvacku, taj dio grickati i "glođati" svojim zubima. To je bas lijepo.
Takav nedostatak ja smatram "prednoscu" i milina mi je cak buljiti u tako "blago" izbacene ocnjake..
Imam jebeni osjecaj da bi mi ih rado zabila u vrat, a to je nesto sto jako mnogo pali muskarca. Barem mene. Samo nek se igra grubo.
Takva moja "vampirka" mi je jos mnogo privlacnija ako ima za par centimentara kracu jednu nogu od druge.
Upravo zbog tog vakuma, njena guza ce se jos vise "njihati" i mahati ce kukovima jos zanosnije i seksipilnije nego inace.
A to je svakako veliki plus. Volim takve nadrazaje.
Treci nedostatak koji volim kod djevojke je klempavo uho. Jako volim kada jezikom njezno osvajam dio po dio njenog vrata i kada dodjem do uha, mnogo je pristupacnije grickati i lizati klempavo uho jer ga je lakse obuhvatiti i "uci" u njega i jedna mi je cura koja je imala klempavo uho rekla da nikada nije osjetila Snaznije "trnce" koji su prostrujali njenim tijelom od tog momenta dok sam ja "radio" u njenom uhu.
Od toga ja vucem opsesiju klempavim usima.
Uh, znam da cete reci da nisam normalan, i da treba da se bacim sa mosta, ali mene zanima da li ijedna forumasica ima slicne preferencije, i da ako ih ima , nek ih podijeli sa nama.
Ozbiljan sam.
Ovo nije sala.
Hvala.