Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
- motorna_pila
#40777 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jesu li vam privlačni muškarci koji puše cigarete? Inače kakav stav zauzimate prema tom poroku? 
Zlostavljate li svoje zubiće duhanskim dimom, i kako se postavljate prema tipovima koji tamane jednu za drugom?
Meni su uvijek bile simpa cure sa cigarom u ruci...
ono volim onaj dah koji uvlace u sebe, i onaj blagi stisak oko same duhanske cigarete,
podsjeti me odmah na već dobro uvježbane pokrete uvlačenja, ma znate vi već ćega, da ne budem previše priprost i bezobrazan...
O da, volim cure koje puše.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Zlostavljate li svoje zubiće duhanskim dimom, i kako se postavljate prema tipovima koji tamane jednu za drugom?
ono volim onaj dah koji uvlace u sebe, i onaj blagi stisak oko same duhanske cigarete,
podsjeti me odmah na već dobro uvježbane pokrete uvlačenja, ma znate vi već ćega, da ne budem previše priprost i bezobrazan...
-
pakica_
#40778 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
on i samo onMutivoda wrote:Salihovic <3 dosta je jedanJokericious wrote:Tri najljepsa reprezentativca?
zbog ovoga se ja i ne upustam u veze..dječak sa šibicama wrote:Koja vam je omiljena strategija izvlacenja... ono, oprosti ali ti zasluzujes bolju od mene, nisi ti kriv ja sam, sms raskid, strategija "sutnjom do razlaza" i tako to...
obzirom da sam i samamotorna_pila wrote:Jesu li vam privlačni muškarci koji puše cigarete? Inače kakav stav zauzimate prema tom potoku?
Meni su uvijek bile simpa cure sa cigarom u ruci, ono volim onaj dah koji uvlace u sebe, i onaj blagi stisak oko same duhanske cigarete, podsjeti me odmah na već dobro uvježbane pokrete uvlačenja, ma znate vi već ćega, da ne budem previše priprost i bezobrazan...
- Secer_033
#40779 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Privlacni su mi zgodni muskarci koji bas uvlace dim. Ali u filmovima.motorna_pila wrote:Jesu li vam privlačni muškarci koji puše cigarete? Inače kakav stav zauzimate prema tom poroku?
Ne volim cigare i dim, stetno za zdravlje.
Prije par godina sam upoznala muskarca koji je pusio najmanje 2 kutije na dan. Tad je bio prelijep. Vec sam se ja vidjela s njim u buducnosti ali me odbilo njegovo pusenje.
Sretnem ga prije 2 mjeseca, naravno sa cigarom u ruci, sav izboran, jedva dise, kuka kako mu ne valja srce (no shit sherlock) ali kako nikad ne bi mogao prestati pusiti. Steta... nako zgodan.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#40780 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Vozi li vam momak trolu?
- motorna_pila
#40781 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Joj šećeru, ti meni baš draga postade...Secer_033 wrote:Privlacni su mi zgodni muskarci koji bas uvlace dim. Ali u filmovima.motorna_pila wrote:Jesu li vam privlačni muškarci koji puše cigarete? Inače kakav stav zauzimate prema tom poroku?
Prije par godina sam upoznala muskarca koji je pusio najmanje 2 kutije na dan. Tad je bio prelijep. Vec sam se ja vidjela s njim u buducnosti ali me odbilo njegovo pusenje.
Sretnem ga prije 2 mjeseca, naravno sa cigarom u ruci, sav izboran, jedva dise, kuka kako mu ne valja srce (no shit sherlock) ali kako nikad ne bi mogao prestati pusiti. Steta... nako zgodan.
Uvijek fino, uctivo i strpljivo odgovaraš na moja pitanja.
Baš si simpa.
Ne, fakat prema tvojim postovima baš gajim posebna osjećanja.
Još ću se i postidit.
Još od onog vremena kad smo zajedno fasovali ban, znao sam da ja i ti imamo nekakav, fin, istančan odnos.
Hvala ti što postojiš, vratila si mi vjeru u žene.
- insomnia78
#40782 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Otac kova otprilike, malo veca
Frizura ista

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Frizura ista

- spreca
#40783 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
a kako bi tek izgledo da je to cijelo vrijeme jos i stobom bioSecer_033 wrote:Privlacni su mi zgodni muskarci koji bas uvlace dim. Ali u filmovima.motorna_pila wrote:Jesu li vam privlačni muškarci koji puše cigarete? Inače kakav stav zauzimate prema tom poroku?
- insomnia78
#40784 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Koja glupost, garant je od cigara
Ivano Balic je npr poznat k'o strastveni pusac, grohno nema govora
Ivano Balic je npr poznat k'o strastveni pusac, grohno nema govora
- burek_in_space
- KPNCTNJAH
#40786 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Je l' ovo Troka desno? Il' onaj Houdek 
Last edited by KPNCTNJAH on 01/09/2014 21:25, edited 1 time in total.
- insomnia78
#40787 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa vidjevsi kako izgledaju, definitivno on
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#40788 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
insomnia78 wrote:Pa vidjevsi kako izgledaju, definitivno on
- avetinja
#40789 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma ova mala, znam je iz Lukomira. Vidio je kad sam sir išao kupovati i kozije mlijeko, ona mi lično kozu pomuzla.
- KPNCTNJAH
#40790 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mozda se ona bavi humanitarnim radom... ko ce znati ovim "zvijezdama" ... mozda su imali takmicenje, ko ce pokupiti goreg lika.. dosadno im, pa se glupiraju...
-
Ujedam
#40791 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
crni humoravetinja wrote:Ma ova mala, znam je iz Lukomira. Vidio je kad sam sir išao kupovati i kozije mlijeko, ona mi lično kozu pomuzla.
-
Jokericious
#40792 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sta ovo nabrajate reprezentativce a najbogatijeg i najviseg niko da spomene? 
- p206
#40793 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ramiz Begović najpopularnijiJokericious wrote:Sta ovo nabrajate reprezentativce a najbogatijeg i najviseg niko da spomene?
-
dječak sa šibicama
#40794 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Upucava vam se bogati ruzni muskarac, i ultra siromasni ljepotan... obojica su `nako ko ljudi... kojeg bi izabrale?
- KPNCTNJAH
#40795 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jarane, sto vam je ovaj bez para uvijek ljepotan.. hocu i ja da se pronadjem jednomdječak sa šibicama wrote:Upucava vam se bogati ruzni muskarac, i ultra siromasni ljepotan... obojica su `nako ko ljudi... kojeg bi izabrale?
- lavorpunvode
#40796 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
kazu slatki medo i medjeddječak sa šibicama wrote:Upucava vam se bogati ruzni muskarac, i ultra siromasni ljepotan... obojica su `nako ko ljudi... kojeg bi izabrale?
- avetinja
#40797 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Snašle bi se one. Rugobi bi peglale kartice, a nabijale kilometražu sa ljepotanom.dječak sa šibicama wrote:Upucava vam se bogati ruzni muskarac, i ultra siromasni ljepotan... obojica su `nako ko ljudi... kojeg bi izabrale?
- sarajlija80
#40798 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
avetinja wrote:Snašle bi se one. Rugobi bi peglale kartice, a nabijale kilometražu sa ljepotanom.dječak sa šibicama wrote:Upucava vam se bogati ruzni muskarac, i ultra siromasni ljepotan... obojica su `nako ko ljudi... kojeg bi izabrale?
-
dječak sa šibicama
#40799 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Aaaaa, upucava ti se bogati ljepotan, i ruzni siromah, ha?veze s vezom wrote:nijednog -.-
-
bang and blame
#40800 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
"Otpadaju" oba primjerka u startu