poštujemSecer_033 wrote:Diskretno naravno. Pa mi smo fine dame.1 x 2 wrote:kad vam gaće uđu?
dal' diskretno čupkate ili bezobzirno namještate?
pitanje je sad
al ja eto volim vidit kad cura fino bezobzirno pozicionira svoje gaće.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
poštujemSecer_033 wrote:Diskretno naravno. Pa mi smo fine dame.1 x 2 wrote:kad vam gaće uđu?
pitanje je sad
To šerbe,riješila si se kompleksa zvanog šta drugi misli,i šta će drugi reći.sherbett wrote:baš me briga ko me gleda..bitno da mi je udobnije
djevojka koja bezobzirno izvlači svoje gaće vansherbett wrote: izvučem ih van
Diskretno sve zavisi kakve su gacice u pitanju1 x 2 wrote:kad vam gaće uđu?
pitanje je sad
kako misliš?amiliana wrote:
Diskretno sve zavisi kakve su gacice u pitanju
Zavisi kako koje tange se dosta uvuku sada ja nemam problem sa uvlacenjem gacica osim ako hocu tange da mi zategnu.1 x 2 wrote:kako misliš?amiliana wrote:
Diskretno sve zavisi kakve su gacice u pitanju
o.k...postoje raznorazne gaćice....
a neke se baš ono....uvuku....
ili
Ako me prevari, ako se pocne baviti stvarima od kojih cu ja jos vise sijedih dobiti. Da mene ili djecu maltretira i sl.motorna_pila wrote:Žene... Neshto me zanima....
I kopka.. U kojem slučaju bi zatražile razvod od svog muža...
Ono mislim sta bi se trebalo desiti da bi VI bile prinudjene da zatražite razvod?
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
one....ha?sherbett wrote:brazillke se pravo uvuku
khm khmamiliana wrote: Zavisi kako koje tange se dosta uvuku sada ja nemam problem sa uvlacenjem gacica osim ako hocu tange da mi zategnu.
Mogu li finansije biti jedan, hajmo reći okidač problema koji bi mogao rezultirati razvodom..?Secer_033 wrote:Ako me prevari, ako se pocne baviti stvarima od kojih cu ja jos vise sijedih dobiti. Da mene ili djecu maltretira i sl.motorna_pila wrote:Žene... Neshto me zanima....
Ono mislim sta bi se trebalo desiti da bi VI bile prinudjene da zatražite razvod?
Ja bih sve moguce uradila da odrzim dobru vezu ili brak, ali bih isto tako brzo zatrazila razvod. Dosta je meni sekiracija u zivotu, my man ain't gonna be one of them.
To mi nikad nece biti razlog. Ne ocekujem od muza da me finansijski izdrzava. Bilo bi fino kad bi to uradio u slucaju bolesti ili kad bi zakljucili da je najbolja i najjeftinija solucija da ja ne radim nego da sjedim kuci i cuvam djecu. Onda bi bilo fino kad bi mi muz donio pun ceker da nahranim porodicu.motorna_pila wrote:Mogu li finansije biti jedan, hajmo reći okidač problema koji bi mogao rezultirati razvodom..?Secer_033 wrote:Ako me prevari, ako se pocne baviti stvarima od kojih cu ja jos vise sijedih dobiti. Da mene ili djecu maltretira i sl.motorna_pila wrote:Žene... Neshto me zanima....
Ja bih sve moguce uradila da odrzim dobru vezu ili brak, ali bih isto tako brzo zatrazila razvod. Dosta je meni sekiracija u zivotu, my man ain't gonna be one of them.
Recimo znam dosta ljudi koji se krve zbog para...
Žena gundja jer nisu mogli skupiti za more ove godine... Ili on ne posvećuje dovoljno pažnje, ne obasipa je poklonima jer stedi da krene praviti kuću slj.. godine...
I slične stvari...
Ugl. svadja zbog novca...
bez sexualnih iskustava? ne bih.motorna_pila wrote:Da li biste se udale za momka koji je nevin?![]()
mislim da nije normalno. zdrav libido je znak zdravlja.motorna_pila wrote:Nešto me zanima btw...
Može li se muškarcu desiti da je određen period života totalno nezainteresiran za sex?
Mislim, jel to normalno? Ili da to pripisem depresiji?
u slucaju prevare. njegove, ne moje.motorna_pila wrote:Žene... Neshto me zanima....
Ono mislim sta bi se trebalo desiti da bi VI bile prinudjene da zatražite razvod?![]()
visok jesam, nasmijat se znam, e sad kutovi usana to bi morala sama provjerit, imam baršunasti glas Velida Spahe i znam dreknut ''OPASNO JE OPASNO!!!!'' ..... a za to nevin .... pa čuj nevin sam dok se ne dokaže drugačijesheilak wrote:koliko pitanja, a tako malo strpljenja...
bez sexualnih iskustava? ne bih.motorna_pila wrote:Da li biste se udale za momka koji je nevin?![]()
internet komunikacija mi znaci mnogo. skype mi je postao fakat od zivotne vaznost unazad par mjeseci. a i inace sam ovisna o tim stvarima.![]()
instant turno on na muskarcu...stas/visina, osmijeh, usne, kutovi usana zapravo kad se razvuku u smjesak, glas.
Ako se ne slazemo ,ne mozemo zajedno stalno svadje prepirke.motorna_pila wrote:Žene... Neshto me zanima....
U slucaju prevare.. U slucaju da zajednicki zivot postane nepodnosljiv.. ali zaista nepodnosljiv. Iz ko zna kog razloga.motorna_pila wrote:Žene... Neshto me zanima....
Ono mislim sta bi se trebalo desiti da bi VI bile prinudjene da zatražite razvod?![]()
Zbog fizičkog zlostavljanja. Preko svega bih mogla preći, al preko toga ne.motorna_pila wrote:Žene... Neshto me zanima....
'oš uvjerenjesheilak wrote:pa dokazi.
Cim ne slusa i nece da ide u granap kad ga posaljem i ako pogresno kupi u granapu odmah ga nabijem nogom. Muskaraca na svakom cosku, nikoga nisam duzna trpiti.motorna_pila wrote:Žene... Neshto me zanima....
MedenoSrce wrote:
Cim ne slusa i nece da ide u granap kad ga posaljem i ako pogresno kupi u granapu odmah ga nabijem nogom. Muskaraca na svakom cosku, nikoga nisam duzna trpiti.