Jokericious wrote:Skeptic604 wrote:Jokericious wrote:Zasto ne skidate dlake sa ruku? Neki dan vidim curu. Lijepa stvarno. Kad navuce rukave a ono.

A skidas li ti dlake sa ruku,ili samo to trazis od drugog da radi dok bi se ti drzao po strani

Zasto bi ja skidao? Muskarci valjda trebaju imati dlake.
A ne. Njima nije problem noge lijepo srediti, ali ruke im je tesko.

Ma slazem se donekle,ali opet se pokusavam voditi onim principom,nemoj traziti od drugih sto ne mozes sam ponuditi...
A vala ne trebaju,sto trebaju,ili sto se djevojkama namece "MORAS BRIJATI NOGE",ne moras,pa necu te ja voliti manje jer imas dlakave noge ili ruke,ti si zensko koje volim ha imala dlake,ha nemala,ha bila celava,ha imala kosu do stomaka,ha bila tetovirana
A sto ti ne obrijes ruke i noge svoje,ima vjeruj stotine hiljada djevojaka koje obozavaju potpuno obrijane momke (to mozes na internetu provjeriti),pa de udovolji djevojkama
Ha imo nemo dlake musko si,sta si drugo neg musko,vanzemaljac ?
Onaj tamo iz teretane kaze pa kako cu kad budem spavao sa njom imam osjecaj da spavam sa muskarcem zbog dlakavih joj nogu,e to je sad tema za psihoterapiju,to sto ti povezujes ŽENINE DLAKE sa muskarcem,to je tvoj problem
Malo sam offtopic,valjda ce oprostiti divna i prekrasna moderatorica
(ovo sam dobro reko)