Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Leo_alfa
#39501 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pricate li ikada same sa sobom?
-
bang and blame
#39502 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da- i to kad trazim nesto po kuci i ne mogu to da nađem , a knap sam sa vremenom 
-
Jokericious
#39503 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zasto vam momak koji je onako dobrica dosadi. Zavrsite sa nekom budalom poslije, pa se kajete. 
- Secer_033
#39504 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kad sam ljuta.Leo_alfa wrote:Pricate li ikada same sa sobom?
Opasni su nam interesantniji i uvijek mislimo da smo mi ona zena koja ih moze smiriti. Osjecamo se mocno kad ih upecamo.Jokericious wrote:Zasto vam momak koji je onako dobrica dosadi. Zavrsite sa nekom budalom poslije, pa se kajete.
A mozda bi se tvoje pitanje najbolje moglo odgovoriti pitanjem; zasto vi zavrsite uvijek sa losim curama a zasto su vam nisu dobre dovoljno interesantne?
- KPNCTNJAH
#39505 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa razlika je u tome sto mi ne trazimo lose, nego naletimo na njih dok trazimo dobre
i ne stoji to tvoje "uvijek"... ima dobrih djevojaka, a jos su i interesantne... samo sto su zauzete

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#39506 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sherbett wrote: pa i ovaj je budala, što je dobrica
- alkalna_baterija
#39507 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ma jok ba, vas prevare one što su naizgled fineKPNCTNJAH wrote:Pa razlika je u tome sto mi ne trazimo lose, nego naletimo na njih dok trazimo dobrei ne stoji to tvoje "uvijek"... ima dobrih djevojaka, a jos su i interesantne... samo sto su zauzete
![]()
- dale cooper
#39508 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ispade dobrota negativna osobina.Velkoski wrote:sherbett wrote: pa i ovaj je budala, što je dobrica
-
sha_ba
#39509 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne pričam sa budalamaLeo_alfa wrote:Pricate li ikada same sa sobom?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- KPNCTNJAH
#39510 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Te fine su hinjaci, najgora vrstaalkalna_baterija wrote:ma jok ba, vas prevare one što su naizgled fineKPNCTNJAH wrote:Pa razlika je u tome sto mi ne trazimo lose, nego naletimo na njih dok trazimo dobrei ne stoji to tvoje "uvijek"... ima dobrih djevojaka, a jos su i interesantne... samo sto su zauzete
![]()
- alkalna_baterija
#39511 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
mudro mudro nema štaKPNCTNJAH wrote:Te fine su hinjaci, najgora vrstaalkalna_baterija wrote:ma jok ba, vas prevare one što su naizgled fineKPNCTNJAH wrote:Pa razlika je u tome sto mi ne trazimo lose, nego naletimo na njih dok trazimo dobrei ne stoji to tvoje "uvijek"... ima dobrih djevojaka, a jos su i interesantne... samo sto su zauzete
![]()
ja nemam tih problema, druzim se samo s dobrim
ne finim
- dale cooper
#39512 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Onda imamo nešto drugačiju definiciju dobrice. Ovo što si ti gore napisala je naivčina...i da...budala štosherbett wrote:dobrota je nešto drugo. i divljak može da bude dobar. dobrica je budala.dale cooper wrote: Ispade dobrota negativna osobina.
Zašto? zato što ne razgraničava dobrotu od drugih negativnih osobina, koje su uglavnom uzrokovane manjkom samopoštovanja, samopouzdanja i naivnošću koja škodi toj dobrici i svima koji sa njim imaju veze. Nije dovoljno samo biti dobar.
I naravno, nije dobrota negativna osobina.
to dopušta. Jedina stvar gora od takvih ljudi su oni koji to iskorištavaju.
- kloniran
#39513 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
da i ja od tebe procitam jednom jednu pametnualkalna_baterija wrote:ma jok ba, vas prevare one što su naizgled fineKPNCTNJAH wrote:Pa razlika je u tome sto mi ne trazimo lose, nego naletimo na njih dok trazimo dobrei ne stoji to tvoje "uvijek"... ima dobrih djevojaka, a jos su i interesantne... samo sto su zauzete
![]()
- loose end
#39514 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
nisam kliknula na link, al et da odgovorimGaRGa wrote:sto je zena zeni najvecu dusman ? jel sto se razumijete ?![]()
http://www.salon.com/2013/10/02/my_emba ... ent_viral/
Most of them were women. Shocked? I wasn’t. Anyone who’s survived high school can tell you how women slice each other up to make ourselves feel better. I sent several of those women a message.
ne znam, ja sam se opet vazda bolje u zivotu razumjela sa zenama nego s muskima, vi mi nekad bas idete na...
- loose end
#39515 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
GaRGa wrote:why so crazy ?![]()

- alkalna_baterija
#39516 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
kloniran wrote:da i ja od tebe procitam jednom jednu pametnualkalna_baterija wrote:ma jok ba, vas prevare one što su naizgled fineKPNCTNJAH wrote:Pa razlika je u tome sto mi ne trazimo lose, nego naletimo na njih dok trazimo dobrei ne stoji to tvoje "uvijek"... ima dobrih djevojaka, a jos su i interesantne... samo sto su zauzete
![]()
- berenice
#39517 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Dobro žensko društvo je bolje od najboljeg muškog društva. Meni.loose end wrote:nisam kliknula na link, al et da odgovorimGaRGa wrote:sto je zena zeni najvecu dusman ? jel sto se razumijete ?![]()
http://www.salon.com/2013/10/02/my_emba ... ent_viral/
Most of them were women. Shocked? I wasn’t. Anyone who’s survived high school can tell you how women slice each other up to make ourselves feel better. I sent several of those women a message.![]()
ne znam, ja sam se opet vazda bolje u zivotu razumjela sa zenama nego s muskima, vi mi nekad bas idete na...
- berenice
#39518 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Normalno.Leo_alfa wrote:Pricate li ikada same sa sobom?
- berenice
#39519 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Rijetko.GaRGa wrote:Posto su na kontra temi ( zene pitaju ) sve sami "fakeri" da pitam zene ovdje koliko cesto im se desilo da se frajeru ne digne ili da ne moze da svrsi ?
Jednom u sedmici je OK, ako ste u braku. Inače, češće... svaki dan.Leo_alfa wrote:Evo isto pitanje sa teme na kojoj mi odgovaramo (posto niko ne odgovarana na pitanje koje je @GaRGa postavio).
Koliko vam je normalno puta imati sex u sedmici il mjesecu?
Desil vam se da ne svrsite sa muzem il momkom?
Bilo je neki dan pitanje. Desi. [/quote]
- loose end
#39520 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
upravo. cujem nekad to kako su zene neprijatelji jedna drugoj, mozda je u nekim slucajevima i istina, svakakvih licnosti ima jel, ali kad su ozbiljni ljudi u pitanju, pa s kim se mozes bolje razumjeti nego s drugom zenom. ja se s muskima dobro slozim onako na prvu, a onda kako vrijeme prolazi, sve imam osjecaj ko da su totalno posebna vrsta, tita miberenice wrote:Dobro žensko društvo je bolje od najboljeg muškog društva. Meni.
-
sweet_sin
#39521 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
3-5 puta sedmicnoLeo_alfa wrote:Evo isto pitanje sa teme na kojoj mi odgovaramo (posto niko ne odgovarana na pitanje koje je @GaRGa postavio).
Koliko vam je normalno puta imati sex u sedmici il mjesecu?
Desil vam se da ne svrsite sa muzem il momkom?
nekad ne svrsim, al ne lazem.
- dale cooper
#39522 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa...očigledno.sherbett wrote:a naivčina se često poistovjećuje s dobricom.dale cooper wrote:
Onda imamo nešto drugačiju definiciju dobrice. Ovo što si ti gore napisala je naivčina...i da...budala što
to dopušta. Jedina stvar gora od takvih ljudi su oni koji to iskorištavaju.
Moraš mi to priznat
- motorna_pila
#39523 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da imate mogucnost izbora koji posao bi najradije voljele raditi i zbog cega?
-
Jokericious
#39524 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa ovako glupo samo zene mogu razmisljati. Mocno se osjecate?Secer_033 wrote: Opasni su nam interesantniji i uvijek mislimo da smo mi ona zena koja ih moze smiriti. Osjecamo se mocno kad ih upecamo.
- Secer_033
#39525 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jok ba, to tako kvazi psiholozi objasnjavaju po casopisimaJokericious wrote:Pa ovako glupo samo zene mogu razmisljati. Mocno se osjecate?Secer_033 wrote: Opasni su nam interesantniji i uvijek mislimo da smo mi ona zena koja ih moze smiriti. Osjecamo se mocno kad ih upecamo.