lua wrote:hadalj wrote:
Hajde sada sliku sebe pri zavrsnom cinu..
Al' nemoj nikom pokazat.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
lua wrote:hadalj wrote:
Al' nemoj nikom pokazat.

pa đe si motordžija? neki dan za tebe upitahklixoris wrote:
Doesn't matter. Had sex.hadalj wrote:![]()
Nisam, Bogu hvalaalchak.ba wrote:jestl' ikad imale junfera?
Evo melua wrote:pa đe si motordžija? neki dan za tebe upitahklixoris wrote:
Iako jos uvijek ne osjecam guzove (motorom presao preko 2000km samo na moru) jesam, ziv samEurosa wrote:Majke mi lik ziv!
hadalj wrote:lua wrote:hadalj wrote:
Al' nemoj nikom pokazat.
![]()
ja te ipak više volimberenice wrote:Ili klonirani ili jokercious... svi me podjednako voleKPNCTNJAH wrote:Bilo bi najjace da ti je muz forumas i jos mu nick kritichar
doće i njima u glavusherbett wrote:i onda drznici tvrde kako je kritichar ženomrzac
Znala sam da ćeš se slomitikritichar wrote:ja te ipak više volimberenice wrote:Ili klonirani ili jokercious... svi me podjednako voleKPNCTNJAH wrote:Bilo bi najjace da ti je muz forumas i jos mu nick kritichar
kad nije tebe ni jedna, kako će meneCapajebo wrote:Neka ba, smota i tebe aBd neka ko sarmu za rucak
Da, samo jednom. Uzela broj, zvala prva na kafu, otisli na 3-4 kafe, ali nista vise od toga nije bilomotorna_pila wrote:Jeste li ikada prve prisle muškarcu, ako jeste kako je prošlo?
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
i starije pokusavaju odgajati po svom i kad si u vezi, braku po 10-15 godinap206 wrote:evo jedno čudno pitanje
šta mislite o situaciji gdje djevojka svjesno krene sa pola godine mlađim momkom (ranije je imala uvijek starije), koji joj se sviđa, zaljubljena u njega, ali i kojeg želi "odgojiti po svom", riječ je o kolegici s faxa, njoj je 22 god...
šta mislite može li to uspjeti?
ja nešto nisam uvjeren, al glupo mi bilo da joj kažem..
Neće one nikad odgovoriti na to pitanje. Ovdje kad spomeneš takvo pitanje, kao kad pr'neš u Sorboni.House wrote:još mi nisu odgovorile"volite li analni sex"
Ako pukne kondom neće nastati havarija.smart tv wrote:Zasto je u jednom cjenovniku analno 50 KM a obicno 100 KM?