pecenje moze, piva jokdale cooper wrote:Ja bi sa Vanillom na pečenje i pivu. Da se oduzmemo.
vidis da se jos ne poznajemo dovoljno
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pecenje moze, piva jokdale cooper wrote:Ja bi sa Vanillom na pečenje i pivu. Da se oduzmemo.
Samo ako ostaviš takav dojam da želiš bilo kakvu vrstu poznanstva osim ovog virtuelnog.plain vanilla wrote:neka budala ce pozeljeti da te provjeri u RLdale cooper wrote:
Mora da si me pomješala sa nekim drugim. Najlakše je biti virtualni ljubavnik na ekranu i tastaturi.
Meni je uvijek bilo blesava ta vrsta hvaljenja. Realno, kakva će ti budala povjerovati?![]()
a ti onda trk u misju rupu![]()
zaboga cooperdale cooper wrote:Ja bi sa Vanillom na pečenje i pivu. Da se oduzmemo.
Ma dobro ja razumijem da ljudi žele ostaviti što bolji utisak pa makar to bilo i samo ovako virtualno.eluna wrote:
lol cooper - očito nisi prepoznao dozu ironije i podsmijeha u mom postu... nebitno, nisam se obraćala tebi direktno nego svim forumašima, to u skladu sa onim vicem "koje tri stvari NIKADA ne smiješ reći Bosancu?"
![]()
![]()
![]()
ma jok, oni tajanstveni su najzanimljivijidale cooper wrote:
Samo ako ostaviš takav dojam da želiš bilo kakvu vrstu poznanstva osim ovog virtuelnog.
ova dama pije samo zestoka picaeluna wrote:
zaboga cooper![]()
![]()
Dami ponudi šampanjac ili vino ......... pečpenje je OK ali da nema masnoće
dale cooper wrote:Ma dobro ja razumijem da ljudi žele ostaviti što bolji utisak pa makar to bilo i samo ovako virtualno.eluna wrote:
lol cooper - očito nisi prepoznao dozu ironije i podsmijeha u mom postu... nebitno, nisam se obraćala tebi direktno nego svim forumašima, to u skladu sa onim vicem "koje tri stvari NIKADA ne smiješ reći Bosancu?"
![]()
![]()
![]()
Ali ne treba brate pretjerivati.
Naglasiti kao mladi sumaher.eluna wrote:ma gdje samo nestadoše oni MAČO BOSANĆEROSI ............ svi su ljubavici DO KOSKE, svi loptu šutaju kao PELE i svi voze kao šumaher???????dale cooper wrote:
Neki jednostavno ne znaju ovdje nikoga dovoljno da bi mogli odgovoriti na to
pitanje (kao što kolega warna gore primjeti).
![]()
ili sam ja prepsavala nešto???
Možda dama voli popiti i pivu, neću da budem toliko uobražen da pretpostavljam šta bi dama trebala piti.eluna wrote:zaboga cooperdale cooper wrote:Ja bi sa Vanillom na pečenje i pivu. Da se oduzmemo.![]()
![]()
Dami ponudi šampanjac ili vino ......... pečpenje je OK ali da nema masnoće
madner wrote:Naglasiti kao mladi sumaher.eluna wrote:ma gdje samo nestadoše oni MAČO BOSANĆEROSI ............ svi su ljubavici DO KOSKE, svi loptu šutaju kao PELE i svi voze kao šumaher???????dale cooper wrote:
Neki jednostavno ne znaju ovdje nikoga dovoljno da bi mogli odgovoriti na to
pitanje (kao što kolega warna gore primjeti).
![]()
ili sam ja prepsavala nešto???
Cuj nestali
obojeno i ljuto, s kolomdale cooper wrote:
Omiljeno piće dama?
A sangrija,plain vanilla wrote:obojeno i ljuto, s kolomdale cooper wrote:
Omiljeno piće dama?
za nuzdu, moze i neobojeno
pivo i vino nikad
o ukusima se ne raspravlja cooperdale cooper wrote:Imate poprilično širok spektar ukusa cure.
to samo za tebefatamorgana wrote:A sangrija,plain vanilla wrote:obojeno i ljuto, s kolomdale cooper wrote:
Omiljeno piće dama?
za nuzdu, moze i neobojeno
pivo i vino nikad
Nisam rekao da je to loše, did I?eluna wrote:o ukusima se ne raspravlja cooperdale cooper wrote:Imate poprilično širok spektar ukusa cure.
idući put ti uradi isto... kažeš: izvini, ali bros before hosEborg wrote:Naopako pa hajd'. Na jednom derneku sam nedavno imao incident.
Djevojka koju prilično dobro poznajem se nešto rasplesala i p'o frke zove mene da joj se pridružim. I hajde, zadajemo mi svoju uvježbanu koreografiju, svima dobro i gledaju i sad ja dižem ruke da je uhvatim pod pazuh i dignem u zrak kad ona panično meni uhvati ruke i uplašeno me pogleda, k'o biva krenuo za sisu. Baš sam popizdio u tom momentu.
Jebo te život, spavao sam s njom sam u istom krevetu 5 puta i poštovao činjenicu da joj je moj dobar drug momak a ona haman i dalje misli da je svaki potez nabacivanje.Tek kad sam povezao njene ranije slične postupke pao mi je mrak na oči.
Mislim, zar žene ne mogu shvatiti da nekom muškarcu mogu biti fakat seksualno neinteresantne a da isti nije peder?