VenomousV wrote:alchak.ba wrote:Da li bi ikad oprostile prevaru?
mislim da bih

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
VenomousV wrote:alchak.ba wrote:Da li bi ikad oprostile prevaru?
mislim da bih

Samo sam jednom saznala da sam prevarena i tada nisam presla preko toga. Kad si u vezi je jedna stvar, a ne znam kako bi postupila da su ulozi veci (djeca da postoje) jer nisam u toj situaciji. Lako je reci da opet ne bih presla preko toga, al dok se ne nadjem u toj situaciji ne mogu da tvrdim. U svakom slucaju, bolje je da ne saznam za prevarualchak.ba wrote:Da li bi ikad oprostile prevaru?
Ala ti danas imas pitanjaalchak.ba wrote:da li ste ikad bile u ulogi djevojke s kojom se varala druga osoba?
Da li bi to ikad bile?
izmisljam ihmadner wrote:Sjo pitanja, isto da neka lici na Demi iz te godine
K'o da bi' ja dao nekoj milion.. Il' ona meni il' ništamadner wrote:Sjo pitanja, isto da neka lici na Demi iz te godine
e jebika bureČe.... kad se razvije diskusija i zajebancija, etto nam lejdibluske s "ne spamajte".... al dobroburek_in_space wrote:alchak.ba, de malo pusti da prodje vremena, da vishe zhena odgovori na jedno pitanje, pa onda pucaj neko drugo. Jer ovako, gubi se smisao, ne mozhe se razviti malo veca diskusija.
5alchak.ba wrote:Koliko djece bi htjele roditi?
ne nemam. pisem samo sa ovimmadner wrote:Sta te briga, imas nikova dovoljno, ne mogu ti nista
Zato ti kazhesh. "meni je chika burek dao dozvolu da pitam" sve joj ovako "nja njaalchak.ba wrote:
e jebika bureČe.... kad se razvije diskusija i zajebancija, etto nam lejdibluske s "ne spamajte".... al dobro
pitaj gaNot My Idea wrote:Da ovaj alchak nije daltonista.
pa da onda ti belaj imaDeš zbog mene. neČuburek_in_space wrote:Zato ti kazhesh. "meni je chika burek dao dozvolu da pitam" sve joj ovako "nja njaalchak.ba wrote:
e jebika bureČe.... kad se razvije diskusija i zajebancija, etto nam lejdibluske s "ne spamajte".... al dobro"