Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- JThomas
#151 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne znam zašto, ali se stalno dešava i žene i dalje nalijeću 
- Tvrdokorna mrlja
#152 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ljudi rade gluposti,od kako je svijeta i vijeka.
a nije zivot kibernetika,jbg dogodi se spletom okolnosti da upadnes u nesto za sto mislis da nema teorije da ikada budes dio toga
a nije zivot kibernetika,jbg dogodi se spletom okolnosti da upadnes u nesto za sto mislis da nema teorije da ikada budes dio toga
-
EleanorRigby
#153 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Tvrdokorna mrlja wrote:ljudi rade gluposti,od kako je svijeta i vijeka.
Tačno, zna se desiti da čovjek dođe u situaciju o kojoj nije ni sanjao. Ili kako kažu, "don't judge anyone until you walk in their shoes", aaaaaaaaaaali...
Gotovo svaka osoba živi po nekim principima. Da meni konkretno priđe oženjen muškarac, ja bih ga odbila i prije nego bi mi se imao prilike svidjeti, jer znam da bih u takvoj vezi patila, trošila i vrijeme, ali i štošta drugo, Boga mi.
Čula sam dosta svjedočanstava bivših i sadašnjih ljubavnica, i svaka od njih se osjećala mizerno, neispunjeno, i panično brojala dane, do ponovnog susreta koji traje par sati, da bi čule koju toplu riječ, utješile se na tren... Ali, i dalje zaspu same. Sa svojim mislima. Vremenom se gubi nada da će te ikad službeno predstaviti kao "svoju", ali i dalje ostaješ, jer nemaš snage da mu zauvijek okreneš leđa i nađeš nekog ko će biti presretan da cijelom svijetu kaže da si mu cura.
Nemaš pravo da mu pošalješ poruku, i pitaš kako mu prolazi dan, niti da ga nazoveš samo da mu kažeš da ga voliš. Nemaš pravo ni na šta.
Zašto jednom egocentričnom tipu biti Marilyn, kad nekom drugom možeš biti i Jackie O, i Marilyn???
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#154 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
niko ne zna sta ga u zivotu ceka i na koji ce se kamen spotaciTvrdokorna mrlja wrote:ljudi rade gluposti,od kako je svijeta i vijeka.
ali to opet ne znaci da treba velicati kamenje
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#155 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
cindrlimindrli wrote:Aahaaaaa, znaci ne valja mu nastup...a bi ti, je l`?anoush wrote:kad mi muško kaže "Ako sam oženjem, nisam umro" ja se fino odmah okrenem i odem, ne zato što sam moralna, nego što mrzim bijedne izgovore koji nekoga mogu jako povrijediti.
smiješan ti, a?
Idući put razmisli dva puta kad postavljaš ovakva pitanja. Možda osoba koju pitaš ima vlastitog iskustva sa oženjenima koji su htjeli i nešto "sa strane".
Oženjen što se mene tiče može biti Apolon i kralj šarmera, moj će stav i odgovor ostati isti - produži dalje pajdo. Tako sam mislila i kada mi je jedan oženjeni skidao zvijezde s neba, proganjao me svakodnevno, kukao kako mu se brak već raspao, ali eto još se nisu razveli. Isti stav imam i danas.
- Henry Chinaski
#156 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Koliko ste puta popustile dragom (iako vam nije bilo do toga), samo da ostvarite neki cilj? 
- Cholina_Lokica
#157 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Meni je uvijek do togaHenry Chinaski wrote:Koliko ste puta popustile dragom (iako vam nije bilo do toga), samo da ostvarite neki cilj?
-
Ujedam
#158 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Cholina_Lokica wrote:Meni je uvijek do togaHenry Chinaski wrote:Koliko ste puta popustile dragom (iako vam nije bilo do toga), samo da ostvarite neki cilj?
+1
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#159 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
+1toffifee wrote:Cholina_Lokica wrote:Meni je uvijek do togaHenry Chinaski wrote:Koliko ste puta popustile dragom (iako vam nije bilo do toga), samo da ostvarite neki cilj?
+1
- Ridjobrki
#160 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Čitajte pažljivije: po-pu-sti-le. OK?

- Cholina_Lokica
#161 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Eno sad ni jedna za mnom ne ucjenjuje tako 
- wewa
#162 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ako je cilj harmonican suzivot, onda se moze reci da popustam svakodnevno. zato sam jako upucena u desavanja u ligama petice 
-
zelenashica
#163 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
+1toffifee wrote:Cholina_Lokica wrote:Meni je uvijek do togaHenry Chinaski wrote:Koliko ste puta popustile dragom (iako vam nije bilo do toga), samo da ostvarite neki cilj?
+1
- Ma.Le.Na
#164 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
eno sad sve forumasice horne i nikad ih glava ne boli

- Mis mekinjas
#165 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne znam šta imam popuštati, ili ne....
Šta bi mi to trebalo, da moram nekog kar**i u zdrav mozak

Šta bi mi to trebalo, da moram nekog kar**i u zdrav mozak
- Ma.Le.Na
#166 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
da li ja popustam
naravno
inace bi se poklali
nekad i on popusti ruku na srce

naravno
inace bi se poklali
nekad i on popusti ruku na srce
- VenomousV
#167 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
i ja pogresno procitah
ne znam vala jesam li ikad popustila
ne znam vala jesam li ikad popustila
-
pecaros
#168 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jednu stvar ne kuzim kod zena, zar nisu uocile da malo pretjeruju s, emancipaciom... 
- Ma.Le.Na
#169 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jednu stvar ne kuzim kod zena, zar nisu uocile da malo pretjeruju s, emancipaciom...
emancipacIom
zar bas
- azurna_obala
#170 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pecaros wrote:jednu stvar ne kuzim kod zena, zar nisu uocile da malo pretjeruju s, emancipaciom...
uočila
-
pecaros
#171 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
da upravo tako uocila,,,, dali treba konkretnije pojasniti???
- Ma.Le.Na
#172 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa ako ti ni je zahmetpecaros wrote:da upravo tako uocila,,,, dali treba konkretnije pojasniti???
-
pecaros
#173 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa ajde da malo trubimo, dodjes doma, rikno si na poslu, sinjorina ti kaze cuj stari nisam spremila obilni rucak, razlog naravno s, prijateljicama bila na kavi itd.., poslije rucka mali odmor uz kapucino koji sam sam morao servirati, sinjorina, je na kompjuteru cata s, kim da ne pitam jer je to njena privatnost,,, zatim lagani razgovor, cuj stari sutra nisam doma, di ce vrag sam zna, navece u postelji, sinjorina kaze cuj stari kosu sam si sriktala za sutra tako da ,, samo laku noc uz pusu,, konklusia- -- sutra nije potrebno da dodjes doma lijep pozdrav... i od sad slusam samo mog babu...
- Ma.Le.Na
#174 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
nema takvih sinjorina u Bosni

Oženio se Mujo...
Veli njemu Fata: - De kad si na nogama pristavi kafu...
Pa: - De kad si na nogama zaspi kafu...
Pa opet: - De kad si na nogama posluži nas...
I opet: - De kad si na nogama naloži vatru...
Konačno Mujo sjedne, a Fata se nešto digne sa stolice, i Mujo će njoj: - De dok si na nogama, vrati se ti svome babi
-
pecaros
#175 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ma ja sam rodjen u puli al sam bosanac, malo rastura ovaj dijalekt pulski, al hajde naucit cu ja bosanski,,,, isti vrag fata ili sinjorina, al nasmijao sam se s, fatom i mujom,,, ma zivot je prekrasan zar ne,,,