Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#501 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

prog321 wrote:Zenama seks sa istim partnerom brzo dosadi. Brže nego muškarcima. Vjerovatno zbog toga što u većini poza glava im je okrenuta prema dolje i osjećaju samo rad hrenovke. Onda one da bi popravile ugodjaj zamišljaju komšiju, kolegu sa posla, vašeg brata da ih odrađuje. Poslije toga se osjećaju krivim i pretvaraju se da ne vole seks.
Dok su muškarci vizualni tipovi. Zamišljanje im puno teže pada. Ženka izbaci dojku, raširi nogice i muškarci ne skidaju pogled , samo na to se koncentrišu. :-D
:lol: :lol:
cLo

#503 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by cLo »

Otto_13 wrote:Nema tu nikakvog čuđenja. Žene oduvijek koriste neke trikove kako bi dobile šta žele ili manipulisale muškarcima .
Image :D
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#504 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by heat »

salu na stranu...moje misljenje.. da je sve individualno i da se ne mogu generalizovati zeMske ni muskinje...
˝trikove˝ koriste obje strane, samo neko manje, neko vise i zavisno od slucaja...ja ne mogu generalizovati sve zeMske po licnom iskustvu i hvala Bogu da nisu iste, kao ni mi sto nismo...ako sam ja popusio foru u zivotu, ne mora znaciti da svi tamo negdje puse foru...
nema nista gore u zivotu ako se nesta ne desava iz ljubavi, ne postupa iz ljubavi, hebes ti tu ljubav i taj zivot..neJma tu nafake..jednog dana je tu fajront...ako su interes materijalna dobra vazna, onda to nije veza ili brak to je market/trgovina jbg i tu neko sipu debelo..
cLo

#505 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by cLo »

Otto_13 wrote: :) naravno . Mene zanima zašto se žene ljute kad se na njima primjeni ista metoda. Žena koja laže je šarmantna i maštovita a muškarac koji radi to isto je sotona , šejtan , najgori ?
Cek' dok smislim odgovor :D Cvjeckice :D
cLo

#506 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by cLo »

Otto_13 wrote:
cLo wrote:
Otto_13 wrote: :) naravno . Mene zanima zašto se žene ljute kad se na njima primjeni ista metoda. Žena koja laže je šarmantna i maštovita a muškarac koji radi to isto je sotona , šejtan , najgori ?
Cek' dok smislim odgovor :D Cvjeckice :D
Da pustim neku muzikicu dok razmišljaš dušice? Ono kao kad pozoveš neki servis Bh Telecoma pa ti puste neku baladu nadajući se da ćeš zaspat čekajući!
Ma nie, mislim ti se zezas, kad ja tamo, a ono medjutim. :D
Opet zabavno je imati neki trikic pri ruci, sve dok se ne udara nisko. :D
Ali prestaje biti trik kad te provali. :D
Zato moras smislit neki super trik. :D
sunceKOtepsija

#507 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by sunceKOtepsija »

potaknut ocim vlankom: Da li ste ljubomorne na djevojke koje imaju hiljade sljedbenika na drustvenim mrezama, ili ukoliko ste i same jedna od takvih da li ste primjetile promjenu u odnosu okoline prema vama nakon sto ste postale zvijedze drustvenih mreza?
http://www.klix.ba/lifestyle/modailjepo ... /160505133
uvijekIInikadI

#508 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by uvijekIInikadI »

kokuz_sa wrote:Znam zasigurno da jedna poznanica muzu naplacuje sex..doduse on je od nje stariji 10-12g..ona je mozda hmm 93god..i pricala jednom da mu naplacune po 50KM..i to kaz3 da njene poznanice to isto rade muzevima..
Doduse ona je kao sa one teme trebe i provod..i ovo joj je drugi brak vec.
Ma ta se samo pali na petobuu, odmah joj navlazi. :lol:
Sve dok nema kesha suha ko barut. (e jedino mozda coca-cola daje neki efejat :lol: :lol:)
cLo

#509 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by cLo »

Otto_13 wrote:E moja cLo davno se prestalo koristit to pravilo nema niskih udaraca. Sad se samo nišani što niže i što jadnije. Da pametna žena uvijek shvati kad su joj neki trikovi provaljeni i adaptira se prema situaciji i koristi druge . Na našu žalost vrlo , extremno malo je takvih žena . Sad kad je provališ i kažeš joj to ona pobjesni i počne da se pjeni i galami . Onda idu uvrede i takve stvari . I tek tu vidiš razliku između ŽENA i žena
Ja sam, da ne bude zabune (jer vidim potencijal da mi malo zasveras :D ) mislila, prije svega na slatke trikove, koji ce tvog partnera jos vise zaljubiti u tebe i zadrzati ga, a ne otjerati. Ti si otisao na crnu magiju.
annoy

#510 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

Matzan wrote:Ne znam je li bilo pitanje, a ono glasi:

koliko često sex sa partnerom koristite kao sredstvo ucjene, pritiska, odnosno alat za ostvarivanje cilja?
Seksam se iskljucivo zbog vlastitog i partnerovog uzitka
annoy

#511 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

sunceKOtepsija wrote:potaknut ocim vlankom: Da li ste ljubomorne na djevojke koje imaju hiljade sljedbenika na drustvenim mrezama, ili ukoliko ste i same jedna od takvih da li ste primjetile promjenu u odnosu okoline prema vama nakon sto ste postale zvijedze drustvenih mreza?
Ne razmisljam o tome koliko tko ima pratitelja na drustvenim mrezama
Euridika
Globalna šefica

#512 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

alijagoro wrote:Zasto se cure/zene unervoze kad nadzu momka/muza pa krene brisanje sa fejsa,ignorisanje,nemoj mi prici stav :D
Pretpostavljam da to rade cure/žene čiji su momci/muževi jako ljubomorni, pa ne žele incidente. :|
Euridika
Globalna šefica

#513 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

_BataZiv_0809 wrote:Opisite mi kako volite da dobijate oralac :sladoled:
Zar nismo o ovom već pričali na posebnoj temi? :D
nuovavita

#514 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by nuovavita »

sunceKOtepsija wrote:potaknut ocim vlankom: Da li ste ljubomorne na djevojke koje imaju hiljade sljedbenika na drustvenim mrezama, ili ukoliko ste i same jedna od takvih da li ste primjetile promjenu u odnosu okoline prema vama nakon sto ste postale zvijedze drustvenih mreza?
Veliko NE.
Ne razumijem kako ljudi mogu da troše svoju energiju na takve gluposti...brinuti se koliko si lajkova dobio za neku sliku...ili sljedbenika na nekom profilu. :roll: Činjenica je da živimo u svijetu u kojem se skoro sve odvija preko društvenih mreža, i nažalost mnogo je onih koji su zbog toga izgubili vezu sa stvarnošću...iskreno ih žalim.
annoy

#515 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

U članku se spominju manekenke...mislim da,kad se baviš takvim poslom, ili bilo kojim drugim koji zahtjeva što bolje odnose s javnošću i što veću prisutnost u javnosti, društvene mreže su dobar alat promocije. Međutim, za nas "obične smrtnice", ne vidim razloga biti opsjednut prisutstvom na društvenim mrežama do te mjere da treba skupiti što više pratitelja, lajkova itd. Ne znam čemu to uopće, ima pametnijih stvari na koje se energija može preusmjeriti
Recimo forum :D
pukepuke

#516 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Euridika wrote:
Da, davno opisano :D Bato, Bato...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#517 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by _BataZiv_0809 »

pukepuke wrote:
Euridika wrote:
Da, davno opisano :D Bato, Bato...
Ne sjecam se :shock: Bice da sam to propustio.
pukepuke

#518 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Otto_13 wrote:
cLo wrote:
Otto_13 wrote:Nema tu nikakvog čuđenja. Žene oduvijek koriste neke trikove kako bi dobile šta žele ili manipulisale muškarcima .
Image :D
:) naravno . Mene zanima zašto se žene ljute kad se na njima primjeni ista metoda. Žena koja laže je šarmantna i maštovita a muškarac koji radi to isto je sotona , šejtan , najgori ?
Ah, takav je život. Valjda iz istog razloga iz kojeg je žena koja ima određeni broj partnera kurva, a muškarac s tim istim ili većim brojem partnerica je frajer... Dvostruki standardi prijatelju Otto.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#519 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by _BataZiv_0809 »

pukepuke wrote: Ah, takav je život. Valjda iz istog razloga iz kojeg je žena koja ima određeni broj partnera kurva, a muškarac s tim istim ili većim brojem partnerica je frajer... Dvostruki standardi prijatelju Otto.
Samo sto je drustvo nametnulo takve standarde.
jao_situacije

#520 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by jao_situacije »

pa dobro nije baš frajer svaki, kvalitet je bitniji od kvantiteta
šta mi znači 150 povaljenih mejtova i zombija, kad se prisjetiš povraća ti se i gadiš se sam sebi :run:
kokuz_sa

#521 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by kokuz_sa »

_BataZiv_0809 wrote:
pukepuke wrote: Ah, takav je život. Valjda iz istog razloga iz kojeg je žena koja ima određeni broj partnera kurva, a muškarac s tim istim ili većim brojem partnerica je frajer... Dvostruki standardi prijatelju Otto.
Samo sto je drustvo nametnulo takve standarde.
mislis zene?
Valjda iz istog razloga iz kojeg je žena koja ima određeni broj partnera kurva
zensko shvatanje ovoga je da je ona nesputana, produhovljena, moderna i da je ne opterecuju komentari drugih nego uziva u zivotu..

a sa druge strane ako je ta "dama" bolja i ljepsa od neke doticne dame..onda je ona "kurva"..

muškarac s tim istim ili većim brojem partnerica je frajer.
po nekim zenskim shvatanjima je on kurvarcina..a po drugim zenskim shvatanjima je on alfa muzijak koji se samo treba zauzdat i ispada idealna zenidbena prilika..

zene to oblikuju kako njima odgovara..to im u krvi.. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#522 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by _BataZiv_0809 »

Dobar dobar :thumbup:

Ima istine u tvojim rijecima, vidi se da si pregrmio mnogo bitaka :thumbup:
pukepuke

#523 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

kokuz_sa wrote: zensko shvatanje ovoga je da je ona nesputana, produhovljena, moderna i da je ne opterecuju komentari drugih nego uziva u zivotu..

a sa druge strane ako je ta "dama" bolja i ljepsa od neke doticne dame..onda je ona "kurva"..
Mmm, da. Muško shvaćanje toga je da je ona prešla Bunu i Bunicu,to jest,kurva.
kokuz_sa wrote:po nekim zenskim shvatanjima je on kurvarcina..a po drugim zenskim shvatanjima je on alfa muzijak koji se samo treba zauzdat i ispada idealna zenidbena prilika..
Po nekom muškom shvaćanju, on je frajer.
kokuz_sa wrote:zene to oblikuju kako njima odgovara..to im u krvi.. :D
:lol: To su ti valjda ti iskonski majčinski geni, oblikuj dijete u čovjeka :lol:
kokuz_sa

#524 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by kokuz_sa »

rekoh ja vec..oblikujete kako vam odgovara.. 8-)

a ovo zadnje sto si napisala..

Image
kokuz_sa

#525 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by kokuz_sa »

jel imate i vi ili ste imale iste kriterije?
Post Reply