a ovo sto si nabrojao nije nista negativno,lijep,auto,pare stan.
Pa nes ni ti ici da jebes debelu babu pod mostom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
...šta je ovo ...došli nam viziri, stigli i veziri...Mladi Vezir wrote: ↑29/05/2020 10:54 Evo jedno pitanje za žene.Što su vam privlačni ćelavi ili "na nulu" ošišani momci?.Koji je fazon,Šta vam predstavlja ćelavica?

...eno Vezir aga, veli da kada opali nularicu, ponuda mu je velika...samo probere za taj dan pojebati šta će, tebi bezze od finoće i dumanja šta je ovo jebote sa ovim curama danas... skoči na usni plik, a njemu u zagrljaj idu sve viču mmmm koji najs dik...
Pa ne kažem da nemaš. Imaš žene kojima je bitno da im kupuješ krpice, vodaš po svijetu, a ovamo je možeš mrškati, tući, ne mari. Imaš i one kojima je bitno poštovanje, pažnja i posvećenost, a ostalo može svojim novcem kupiti. Imaš i muškaraca i ovakvih i onakvih.The Saboteur wrote: ↑31/05/2020 17:57
Masu djevojaka koje bi pristale na ovo ali ako imaš dobra leđa tj.pare,dobar izgled,auto i stan.Vidim da si ti stara škola,ali jednostavno danas se više (ne znam kako bih se izrazio)djevojke ne primaju na to.Prije ćeš ti kao neki ljepuškast polu-kreten sa ovakvim pitanjem doći do djevojke i njenog kreveta ali pitanje kakve.
Pa kako sam ti navela, ne bi me odbio tvoj poziv za kafu, ali bi me odbilo ponašanje koje sam gore navela i gluposti. Nikad nisam pomislila kada me neko pozove na kafu, kolač, šetnju da želi samo sex. Ali kada ti priča onakve nebuloze, očito je da samo to želi. Nadam se da se razumijemo.almir90 wrote: ↑31/05/2020 17:59Nisam na to mislio, već na situaciju gdje me poznaješ onako površno, iz viđenja; možda preko socijalnih mreža, radimo blizu, stanujemo - sasvim je nebitno. Šta bi te u toj situaciji dovelo da te ja pitam da izađemo na kafu, a ti odbiješ jer kontaš da hoću s tobom samo radi seksa?Miss Moonlight wrote: ↑31/05/2020 17:49
Ako te zanima u nekom ozbiljnijem smislu, a ne samo kao sex relacija, pozvat ces je na piće, u šetnju ili nesto normalno.
Neces je zvati kod tebe da gleda film, reci joj da ces je i kuda ljubiti, predlagati da pijete kafu kod nje, zvat je u ponoć da izadjete, tražiti slike ispod tuša itd. Ako te zanima samo sex otvoreno kažeš, hoces neces hvala I doviđenja.
Eh da mi žene objavljujemo scrsht poruka koje primamo
Zasto da ti ja pišem, valjda ti kao muškarac znas sve te fore...
A čega si svjesna?Većina djevojaka danas uopće vrijednosti nema,pate za muškom pažnjom ali krišom,to tek primjetiš kada se svidiš jednoj takvoj koliko te smara porukama i obasipa komplimentima koliko ti se udvara i fizički te spopada,nemoguće je da normlna djevojka nakon 2 sedmice kontanja i razgovora priča o braku sa tobom,zove te mužem itd.Ova je "teška",normalna cura ali realno malo zatvorena.Rijetko sam nalijetao na ovakve haha,uglavnom danas ako si kulturan dečko nećeš proći nešto kod cura.Miss Moonlight wrote: ↑31/05/2020 21:49Pa ne kažem da nemaš. Imaš žene kojima je bitno da im kupuješ krpice, vodaš po svijetu, a ovamo je možeš mrškati, tući, ne mari. Imaš i one kojima je bitno poštovanje, pažnja i posvećenost, a ostalo može svojim novcem kupiti. Imaš i muškaraca i ovakvih i onakvih.The Saboteur wrote: ↑31/05/2020 17:57
Masu djevojaka koje bi pristale na ovo ali ako imaš dobra leđa tj.pare,dobar izgled,auto i stan.Vidim da si ti stara škola,ali jednostavno danas se više (ne znam kako bih se izrazio)djevojke ne primaju na to.Prije ćeš ti kao neki ljepuškast polu-kreten sa ovakvim pitanjem doći do djevojke i njenog kreveta ali pitanje kakve.
Ja jesam stara škola, i ponosna sam na to. Mislim da je i ta tvoja. Bila sam u 20tim, a i sada imam poznanice u tim godinama sa kojima razgovaram i svjesna sam svega.
Na kraju ti je jedino stvar u tome šta si spreman dati za nešto što želiš i šta možeš trpiti i pod kožu ti stati, a šta ne. Sada dosta utjecaja imaju ovi realty tipa zadruge i drugih nebuloza, pa mladi ljudi, posebno djevojke ne mogu razviti osjecaj za prave vrijednosti.
Kako si sam rekao sa takvim mangupskim ponašanjem ćeš se lakše smjestiti u krevet neke djevojke, ali kakve. Da ne budem sad kao mama pa da ti ne pamtujem o raznim rizicima i bolestima...![]()
Pa kako sam ti navela, ne bi me odbio tvoj poziv za kafu, ali bi me odbilo ponašanje koje sam gore navela i gluposti. Nikad nisam pomislila kada me neko pozove na kafu, kolač, šetnju da želi samo sex. Ali kada ti priča onakve nebuloze, očito je da samo to želi. Nadam se da se razumijemo.almir90 wrote: ↑31/05/2020 17:59Nisam na to mislio, već na situaciju gdje me poznaješ onako površno, iz viđenja; možda preko socijalnih mreža, radimo blizu, stanujemo - sasvim je nebitno. Šta bi te u toj situaciji dovelo da te ja pitam da izađemo na kafu, a ti odbiješ jer kontaš da hoću s tobom samo radi seksa?Miss Moonlight wrote: ↑31/05/2020 17:49
Ako te zanima u nekom ozbiljnijem smislu, a ne samo kao sex relacija, pozvat ces je na piće, u šetnju ili nesto normalno.
Neces je zvati kod tebe da gleda film, reci joj da ces je i kuda ljubiti, predlagati da pijete kafu kod nje, zvat je u ponoć da izadjete, tražiti slike ispod tuša itd. Ako te zanima samo sex otvoreno kažeš, hoces neces hvala I doviđenja.
Eh da mi žene objavljujemo scrsht poruka koje primamo
Zasto da ti ja pišem, valjda ti kao muškarac znas sve te fore...
Dobro iskreno nisam nešto u zadnje vrijeme pokušavao lijen sam malo postao ali moraš kod takvih ostaviti "skup" utisak.Slažem se,ali koga je više?Ili su seljanke u centru pažnje danas pa moraš malo zaroviti da nađeš ove?Samo mi ne odgovori čega si svjesna?Razumiješ ne možeš ti kada su polugole paćenice koje se ponašaju kao mačke u tjeranju su na svakom koraku,ne kažem da ovih drugih nema,naravno i ja sam muško i ja ih poželim imati ali za možda 5 dana da se dobro ispraznim i reksiram.Nemoj ti mene shvatiti kao takvog lika figurativno pričam.Miss Moonlight wrote: ↑31/05/2020 22:19 Pa eto, vidis da se moze cura I pažnjom osvojiti, ne treba ti bas bijesno auto uvijek.
Lično mislim da ono što nudiš, to ces i privući.
Kulturan dečko će proci kod kulturne cure. Kod seljanke neće sigurno. I obrnuto![]()
Svjesna sam kakvih sve djevojaka ima. Isto tako sam svjesna sta se u tim godinama jednoj djevojci nudi i s čim se sve susretne.The Saboteur wrote: ↑31/05/2020 22:23Slažem se,ali koga je više?Ili su seljanke u centru pažnje danas pa moraš malo zaroviti da nađeš ove?Samo mi ne odgovori čega si svjesna?Razumiješ ne možeš ti kada su polugole paćenice koje se ponašaju kao mačke u tjeranju. na svakom koraku,ne kažem da ovih drugih nema,naravno i ja sam muško i ja ih poželim imati ali za možda 5 dana da se dobro ispraznim i reksiram.Nemoj ti mene shvatiti kao takvog lika figurativno pričam.Miss Moonlight wrote: ↑31/05/2020 22:19 Pa eto, vidis da se moze cura I pažnjom osvojiti, ne treba ti bas bijesno auto uvijek.
Kulturan dečko će proci kod kulturne cure. Kod seljanke neće sigurno. I obrnuto![]()
Da ne stekneš krivi utisam nisam ja "fini momak" imao sam uspjeha sa djevojkama ali sam pomalo lijen za to.Znaš isto šta je problem to što se dosta djevojaka boji muškaraca,kod polovine cura se osjeti neka averzija,strah od muškaraca,kod ove se u neku ruku i to osjeti.Shvatam ja ima normalnih,ali ponašanje koje je danas u centru pažnje je meni oke kada mislim drugom glavom,a da li bih ja tu djevojku volio vodati,nema teorije.Opet ne treba toliko površno gledati.Nego samo mi objasni sa čime se to susreću?Miss Moonlight wrote: ↑31/05/2020 22:28Svjesna sam kakvih sve djevojaka ima. Isto tako sam svjesna sta se u tim godinama jednoj djevojci nudi i s čim se sve susretne.The Saboteur wrote: ↑31/05/2020 22:23Slažem se,ali koga je više?Ili su seljanke u centru pažnje danas pa moraš malo zaroviti da nađeš ove?Samo mi ne odgovori čega si svjesna?Razumiješ ne možeš ti kada su polugole paćenice koje se ponašaju kao mačke u tjeranju. na svakom koraku,ne kažem da ovih drugih nema,naravno i ja sam muško i ja ih poželim imati ali za možda 5 dana da se dobro ispraznim i reksiram.Nemoj ti mene shvatiti kao takvog lika figurativno pričam.Miss Moonlight wrote: ↑31/05/2020 22:19 Pa eto, vidis da se moze cura I pažnjom osvojiti, ne treba ti bas bijesno auto uvijek.
Pa ja sam za marketinški pristup... Ako prodajes kremu protiv bora, kome ćeš je nuditi i gdje ces tražiti kupce?
Ne smatram te površnim, mlad si i logično je da hoćeš sve da probaš I "proživiš".
Poenta priče je da ako ti ganjas seks a cura ozbiljnu vezu, bice uvijek toplo hladno dok neko od vas ne odustane ili ne nadje ono što želi.
The Saboteur wrote: ↑31/05/2020 22:37
Da ne stekneš krivi utisam nisam ja "fini momak" imao sam uspjeha sa djevojkama ali sam pomalo lijen za to.Znaš isto šta je problem to što se dosta djevojaka boji muškaraca,kod polovine cura se osjeti neka averzija,strah od muškaraca,kod ove se u neku ruku i to osjeti.Shvatam ja ima normalnih,ali ponašanje koje je danas u centru pažnje je meni oke kada mislim drugom glavom,a da li bih ja tu djevojku volio vodati,nema teorije.Opet ne treba toliko površno gledati.Nego samo mi objasni sa čime se to susreću?
Zar ima ovoga?Ma ja klasika muškarci ili su silovatelji ili su ku*vari,pa ona mora izabrati manje od dva zla a i ta dva zla neka budu manja.Zato je većina cura samo i zatvoreno haha.Hvala ti uglavnomMiss Moonlight wrote: ↑31/05/2020 23:03The Saboteur wrote: ↑31/05/2020 22:37
Da ne stekneš krivi utisam nisam ja "fini momak" imao sam uspjeha sa djevojkama ali sam pomalo lijen za to.Znaš isto šta je problem to što se dosta djevojaka boji muškaraca,kod polovine cura se osjeti neka averzija,strah od muškaraca,kod ove se u neku ruku i to osjeti.Shvatam ja ima normalnih,ali ponašanje koje je danas u centru pažnje je meni oke kada mislim drugom glavom,a da li bih ja tu djevojku volio vodati,nema teorije.Opet ne treba toliko površno gledati.Nego samo mi objasni sa čime se to susreću?Nije fin momak onaj koji nema uspjeha sa ženama, vec onaj koji se prema njima ophodi sa poštovanjem. O tome ti vise može Alles reci
![]()
Djevojke u 20tim žele ljubav, bliskost, posvećenost, romantiku.. Bar to je ono normalno. O društvenim devijacijama koje danas imamo, ne pričam. Dečki uglavnom žele provod, zabavu i eksperimentisati.
Djevojke imaju različite ponude i pozive. Od dečki koji žele samo provod, preko onih koji ne znaju sta žele ni gdje su i ko su, do onih oženjeni, pa onih psihičkih slučajeva itd. U tim godinama su prilično naivne i neiskusne i teško mogu prepoznati muškarca koji ih želi iskoristiti, ili onoga kome je stalo zaista. Na Balkanu se djevojke odgajaju tako da se muškarcima ne treba I ne može vjerovati. Isto tako svakodnevno slušaju i gledaju primjere svojih majki, tetki, komšinica koje su prevarene i izigra ne. Kojima je neki muškarac "uništio" život. U jednoj mladoj glavi to stvara haos i konfuziju i zato imaju gard i oprezne su i strašljive.
Imaš I one djevojke koje previše gledaju tv, čitaju žutu štampu i čekaju svog princa koji će ih spasiti i popuniti finansijske praznine ali ostaviti emotivnu rupu, mada toga nisu svjesne.
Nejse, umori ti mene
Mozda ti Alibaba, Dino, Hakiz, ramzes I dr dečki mogu dati bolje savjete![]()
Polijen sam da tražim djevojku.To je malo do menecendlerbing wrote: ↑31/05/2020 23:05 Šta vam znači da ste "polijeni za to" kad je riječ o muško-ženskim odnosima?
To fin momak ne pije vode kod većine mlađih žena. Samo za preko 30 i više kad treba zasnovati porodicu pa je najčešće ono daj najbolje od preostalog (obje strane).Miss Moonlight wrote: ↑31/05/2020 23:03Nije fin momak onaj koji nema uspjeha sa ženama, vec onaj koji se prema njima ophodi sa poštovanjem. O tome ti vise može Alles reci
![]()
cendlerbing wrote: ↑31/05/2020 23:05 Šta vam znači da ste "polijeni za to" kad je riječ o muško-ženskim odnosima?
A šta to vam neki naziv za nove forumaše?
Ne znam Zlacani, ja sam oduvijek preferirala fine insane, I kad sam mladja bila, tako biram i prijatelje i saradnike.MarlboroGold wrote: ↑31/05/2020 23:32To fin momak ne pije vode kod većine mlađih žena. Samo za preko 30 i više kad treba zasnovati porodicu pa je najčešće ono daj najbolje od preostalog (obje strane).Miss Moonlight wrote: ↑31/05/2020 23:03Nije fin momak onaj koji nema uspjeha sa ženama, vec onaj koji se prema njima ophodi sa poštovanjem. O tome ti vise može Alles reci
![]()
Fin je za mlađe žene samo lijepo upakovana korpa za one koji im nisu privlačni - nebitno koliko poštovanja pokazivali prema ženama. Šta ih znam koji su pokazivali i dalje pokazuju izuzetno poštovanje prema ženama i bili etiketirani kao fini, a nikad nisu bili u ozbiljnoj (ili uopšte) u vezama.
The Saboteur wrote: ↑31/05/2020 23:29Polijen sam da tražim djevojku.To je malo do menecendlerbing wrote: ↑31/05/2020 23:05 Šta vam znači da ste "polijeni za to" kad je riječ o muško-ženskim odnosima?
Super, ali kako koja generacija dolazi to je sve gore. Prave vrijednosti se sve više gube.Miss Moonlight wrote: ↑31/05/2020 23:39Ne znam Zlacani, ja sam oduvijek preferirala fine insane, I kad sam mladja bila, tako biram i prijatelje i saradnike.MarlboroGold wrote: ↑31/05/2020 23:32To fin momak ne pije vode kod većine mlađih žena. Samo za preko 30 i više kad treba zasnovati porodicu pa je najčešće ono daj najbolje od preostalog (obje strane).Miss Moonlight wrote: ↑31/05/2020 23:03Nije fin momak onaj koji nema uspjeha sa ženama, vec onaj koji se prema njima ophodi sa poštovanjem. O tome ti vise može Alles reci
![]()
Fin je za mlađe žene samo lijepo upakovana korpa za one koji im nisu privlačni - nebitno koliko poštovanja pokazivali prema ženama. Šta ih znam koji su pokazivali i dalje pokazuju izuzetno poštovanje prema ženama i bili etiketirani kao fini, a nikad nisu bili u ozbiljnoj (ili uopšte) u vezama.
Vjerujem da ih ima u svim generacijama, rasama i spolovima.
Nemoj me ubjeđivati u suprotno, jer mi život ne bi imao smisla![]()
Mene uvijek kupi nečiji odnos prema meni, ne izgled ne automobil, a pogotovo ne mangupluk
Pa, jedno je teorija a drugo zvot..