Gdje pobjegnu? Jel' na tribine?moonca wrote:![]()
Kada igraci suprotnog tima pobjegnu i ostave duda spustenih gaca.
Moze proci...moonca za pomocnika selektora
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Gdje pobjegnu? Jel' na tribine?moonca wrote:![]()
Kada igraci suprotnog tima pobjegnu i ostave duda spustenih gaca.
Paco wrote:Ma bravo!superiska wrote:Nedozvoljena pozicija.Paco wrote:Zene,
Znate li sta je ofsajd?
Opisite svojim rijecima i bez guglanja, pliz
Ako se u trenutku upucivanja lopte iza njega nadje napadac protivnicke ekipe onda se dosudjuje ofsajd.
Superisku za selektora![]()
Ovo je ponizavajuce pitanjePaco wrote:Zene,
Znate li sta je ofsajd?
Opisite svojim rijecima i bez guglanja, pliz
Paco wrote:A zasto je ponizavajuce, molicu lijepo?
Doduse, iskreno receno nisam ocekivao da se forumasice na ovom pdf toliko razumiju u pravila nogometne igre. Bravo za vas!
Sta ima, tamo kad bi svratile, i prije nego kazemo dobar dan - za odgovor bi nam uslijedilo, jednoglasno, dovidjenja!Paco wrote:'ta je bilo?
Ne vidjam vas nesto na sportskim pdf
Ili mozda ajmo na kafusuperiska wrote:Sta ima, tamo kad bi svratile, i prije nego kazemo dobar dan - za odgovor bi nam uslijedilo, jednoglasno, dovidjenja!Paco wrote:'ta je bilo?
Ne vidjam vas nesto na sportskim pdf
Paco wrote:A zasto je ponizavajuce, molicu lijepo?
Doduse, iskreno receno nisam ocekivao da se forumasice na ovom pdf toliko razumiju u pravila nogometne igre. Bravo za vas!
Bogati dodije li tebi tako kontrirati, na sve?moonca wrote:Zasto, pitanje je simpaticno.
A , zasto si tako osjetljiva.Zejnep wrote:Bogati dodije li tebi tako kontrirati, na sve?moonca wrote:Zasto, pitanje je simpaticno.
triconja wrote:E zene slusati li vi (ili citate li) razne radikale (preciznije bi bilo reci fanatike) koji govore kako bi se ljudi trebali ponasati u onim stvarima () i ima li to uticaja na vase slobode za vrijeme
?
hmmmZejnep wrote:Bogati dodije li tebi tako kontrirati, na sve?moonca wrote:Zasto, pitanje je simpaticno.
Tacno.Anestezija wrote:jel tacno da nikad prvu ljubav ne zaboravite,dok mi muski to lahko zaboravimo
brze od vas ipakZejnep wrote:Tacno.Anestezija wrote:jel tacno da nikad prvu ljubav ne zaboravite,dok mi muski to lahko zaboravimoa ne lazi da zaboravite lahko
vi da se sjetite prve ljubavi,e de mi nadji musko koje se sjeti bivseAnestezija wrote:brze od vas ipakZejnep wrote:Tacno.Anestezija wrote:jel tacno da nikad prvu ljubav ne zaboravite,dok mi muski to lahko zaboravimoa ne lazi da zaboravite lahko