Meni moja poturala obraz prvih mjesec dana, sta god krenem da poljubim doceka me obraz.

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Meni moja poturala obraz prvih mjesec dana, sta god krenem da poljubim doceka me obraz.
Haj mi iskreno reci, jesi li ikad igdje vidio zadovoljnu zenu da joj je sve po Pe esuMarlboroGold wrote: ↑19/12/2019 11:08Zašto smatrate da su u 95% (da ne kažem 99,99%) slučajeva muškarci ti koji su nezreli u m/ž odnosima?
Znam X primjera kad su zapravo žene takve i to neke čak u tridesetim, ali jok muškarci su nezreli jer ne znaju šta one hoće ili traže a ni same ne znaju.
Mislim da vi često brkate nezrelost i krajnju opuštenost.
Pravda za Alibabu![]()
Nebeni-bu-man wrote: ↑19/12/2019 11:36Haj mi iskreno reci, jesi li ikad igdje vidio zadovoljnu zenu da joj je sve po Pe esuMarlboroGold wrote: ↑19/12/2019 11:08Zašto smatrate da su u 95% (da ne kažem 99,99%) slučajeva muškarci ti koji su nezreli u m/ž odnosima?
Znam X primjera kad su zapravo žene takve i to neke čak u tridesetim, ali jok muškarci su nezreli jer ne znaju šta one hoće ili traže a ni same ne znaju.
Pravda za Alibabu![]()
Ma cemu generalizirati. Svi se mi u nekim prilikama ponasamo nezrelo. Eto muskarci mozda u vezama vise od zena, mada ni nase maslo nije za RamazanaMarlboroGold wrote: ↑19/12/2019 11:08Zašto smatrate da su u 95% (da ne kažem 99,99%) slučajeva muškarci ti koji su nezreli u m/ž odnosima?
Pravda za Alibabu![]()
Da... samo što vi to često ne želite priznati. U tome je kvakaMunlajt wrote: ↑19/12/2019 11:48Ma cemu generalizirati. Svi se mi u nekim prilikama ponasamo nezrelo. Eto muskarci mozda u vezama vise od zena, mada ni nase maslo nije za RamazanaMarlboroGold wrote: ↑19/12/2019 11:08Zašto smatrate da su u 95% (da ne kažem 99,99%) slučajeva muškarci ti koji su nezreli u m/ž odnosima?
Pravda za Alibabu![]()
![]()
Nećemo generaliziratiMarlboroGold wrote: ↑19/12/2019 12:01
Da... samo što vi to često ne želite priznati. U tome je kvaka
Kod vas se nezrelost najčešće ogleda u nerealnim i suvišnim kriterijima bez ikakve spremnosti na kompromis.
Ma ne mislim na sve žene... mrsko mi pisati većina, neke ovo ono.Munlajt wrote: ↑19/12/2019 12:05Nećemo generaliziratiMarlboroGold wrote: ↑19/12/2019 12:01
Kod vas se nezrelost najčešće ogleda u nerealnim i suvišnim kriterijima bez ikakve spremnosti na kompromis.![]()
Ja ne kažem da sam najzrelija osoba na svijetu, a vala ni ne želim biti. Možda neko i za moje ponašanje može reci da je nezrelo.
Ali u ovim muško-ženskim odnosima ja mislim da su češće muškarci nezreli. Ne svi i ne uvijek, ali češće. Ti ne misliš?
Postoji samo matematicka i dijalekticka logika, sve ostalo je – ZenskaMarlboroGold wrote: ↑19/12/2019 11:44Nebeni-bu-man wrote: ↑19/12/2019 11:36Haj mi iskreno reci, jesi li ikad igdje vidio zadovoljnu zenu da joj je sve po Pe esuMarlboroGold wrote: ↑19/12/2019 11:08Zašto smatrate da su u 95% (da ne kažem 99,99%) slučajeva muškarci ti koji su nezreli u m/ž odnosima?
Pravda za Alibabu![]()
![]()
To zadnje ide više na opuštenost koju sam gore spomenuo, a ne nezrelost. To je ok.Tomahawk11 wrote: ↑19/12/2019 12:09Ne valja ni kad je neko potpuno zreo. Ono, sve ozbilja, sve pod konac...dosadno je to.
Neki miks...moraš nekad biti i šejtan, naivan, smotan, djetinjast...
Nisam ali sad znamo da je neki Samir ljubio tvoje obraze.Uhvacena si na djelu.
zrelost ne isključuje šegu, šalu, interesantnost i to. ..Tomahawk11 wrote: ↑19/12/2019 12:09Ne valja ni kad je neko potpuno zreo. Ono, sve ozbilja, sve pod konac...dosadno je to.
egzaklilmo wrote: ↑19/12/2019 16:06zrelost ne isključuje šegu, šalu, interesantnost i to. ..Tomahawk11 wrote: ↑19/12/2019 12:09Ne valja ni kad je neko potpuno zreo. Ono, sve ozbilja, sve pod konac...dosadno je to.
zrelost samo kanališe kada se ponašati opušteno i otkačeno, a kada preuzeti odgovornost i postupiti kako situacija zahtijeva.
E vala ja ne odrastao, dosta od mene ... sta ce mi veza ako se moram i u vezi ponasati uvijek ozbiljno.Munlajt wrote: ↑19/12/2019 12:05Nećemo generaliziratiMarlboroGold wrote: ↑19/12/2019 12:01
Kod vas se nezrelost najčešće ogleda u nerealnim i suvišnim kriterijima bez ikakve spremnosti na kompromis.![]()
Ja ne kažem da sam najzrelija osoba na svijetu, a vala ni ne želim biti. Možda neko i za moje ponašanje može reci da je nezrelo.
Ali u ovim muško-ženskim odnosima ja mislim da su češće muškarci nezreli. Ne svi i ne uvijek, ali češće. Ti ne misliš?