Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arzuhal wrote:Jedino je anchor donekle, i to tek iz drugog pokušaja, dala odgovor... Djelomično i Munlajt, ali je, umjesto da kaže šta misli o samom čuvanju, otišla na osobe pa onda počela to povezivati s osobama koje zna ili ne zna, i tako odlučila da izbjegne odgovor
I corava koka zrno ubode
Moje misljenje je da se to mora probat, ali postujem svaciju odluku i tu nemam sta trazit.
Munlajt wrote:Eh u Bosni moze mrtva glava zbog tog pasti
Ali na moje misljenje o nekome to ne utiče. U suštini me ni ne zanima da li seneka moja prijateljica, poznanica, saradnica čuva za brak ili ne...Nije to moja stvar.
.. Imala sam takvu prijateljicu - pisala sam negdje- vjernice- ujedno i morbidno
-sestra bila u vezi s momkom par mjeseci(neraspakovana ostala) da bi ga - preporucila starijoj sestri i ova se uda za njega.
Cura bila u vezi s momkom, nisu imali seks, ona skontala da nisu jedno za drugo ali da bi veza mogla funkcionisati između njene sestre i njega, pošto ih oboje poznaje pa skontala da više odgovaraju jedno za drugo, pa je sestri nabacila ideju, ova pristane i to se završi brakom?
A fuj, užasniju stvar nisam čuo u životu, hepemtizemberek, a živimo baš u vremenu morbidnosti svakakijeh... A čega sve nema na dunjaluku...
Zbilja je istina- djevojke jako lijepe-obrazovane--- cak ... haj valjda ne citaju forum- ova sto je prepustila momka sestri- uda se za Austijanca, taj predje na Islam... vjerujem zbog nje...
Meni je to objasnjeno kao ok- Turska -Izrael i te zemlje - imaju te slucajeve..
Xavier1 wrote:Sta mislite o zenama koje se cuvaju za brak?
Postujem njihov izbor a i iskreno ne zanima me previse jel se ko cuva ili ne cuva. Ne vidim nista lose u tome sto neko nece nista prije braka a isto tako i u tome sto je neko seksualno aktivan prije braka.
moonca wrote:
..hm.. vidis da to nije bitno -- ipak joj karakter nije odgovarao-- sto ne znaci da je momak los
...ili ima drugo objasnjenje- zasto ???
Sad je srecna pored hladnog Austrijanca,drugi mentalitet,drugi obicaji.
Vjerovatno joj karakter malo vuce na financijsku stranu na ustrb centimetara,maternjeg jezika i kulture...
Munlajt wrote:
Čuvanje mi je lijepo, treba biti karakter za to, a i vjera nalaže tako.
Ono što mi je tužno je što u 90% slučajeva taj neki neće biti vrijedan tog čuvanja niti ga zaslužuje, moje subjektivno mišljenje.
Isto tako mislim da se partneri trebaju i u sexualnom smislu slagati, ne samo po pitanju stavova, izbora i slično. Malo mi je čudno osuditi sebe na život s nekim ko ti možda ne odgovara u tom smislu. Nećemo se lagati, to je itekako bitno u jednoj vezi, puno se brakova raspada upravo zbog sexa.
Ne mislim da je ikakva zrtva .
Vjerujem da i ovi- isprobani/ dokazani -- u braku 'podbace' - razloge ne moramo navoditi.
Necemo se lagati- nije svima sex bitan.
Vishe se spominje burek nego li sex/
animals wrote:Mene vise interesuje kako djeluje aktivnost na forumu od 8 ujutro do 12h navecer na brak, vezu i sexualne aktivnosti
forumasa..
Ne zahtjevam, ali mozes svoje iskustvo iznijeti.
Kad si mene vidjela citav dan na forumu..
ja kad udjem ovdje u koje god doba dana uvijek jedni te isti.
znam nedoci po par dana..
nekad i po par nedelja..
animals wrote:Mene vise interesuje kako djeluje aktivnost na forumu od 8 ujutro do 12h navecer na brak, vezu i sexualne aktivnosti
forumasa..
Ne zahtjevam, ali mozes svoje iskustvo iznijeti.
nekad i po par nedelja..
Ne gledam, ne partim i ne interesuje me, zasto mi to postavljas kao pitanje- to nije moje interesovanje -
iznesi svoje iskustvo ako je poucno, koje te golica, vezano za 'neke' forumashe.
animals wrote:
nekad i po par nedelja..
Ko ti je kriv kad na selu imas slabu konekciju,ha´ja...
animals wrote:
nekad i po par nedelja..
Ko ti je kriv kad na selu imas slabu konekciju,ha´ja...