Ma taman posla da pljujem bilo na sebe bilo na druge ...nova_ja wrote: ...
Šalila sam se , jer čim kazes nesto lijepo o sebi pojedini misle da se hvalis i pretjerujes, treba valjda pljuvati na sebe za promjenu![]()
...
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#33876 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
- Ramzess Veliki
#33877 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nije ti se valjda zbog toga ogadila piva ???animals wrote:E kad si kod cekera..
ja sam kao mali, bio dobro vaspitan..
i to je iskoristavao moj susjed, kojem sam morao svaki dan
sa cekerom iz prodavnice pivo donijeti..
- animals
#33878 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kavaljerstvo je kodeks ponasanja..Ramzess Veliki wrote:Kavalirstvo dolazi iz lijepog odgoja, to je jednostavno neciji nacin.animals wrote:Ma sad ste pomjesali kavalirstvo i dobar odgoj..
Neciji nije.
Neko misli da je kavalirstvo pedersko, da ispadas slabic u raji, da si manje muzevan ... zahvaljujuci drustvu u kojem se krecu.
Imam ja i takve raje, kad progovore "Joj jes' levat cuj otvorio joj vrata od auta ..." i takvima nema pomoci.
kao ponasanje na dvoru ili sta ja znam..
uci se, kao i rukovanje priborom za jelo..
ili pravilnim srkanjem juhe, ili oblacenje..
ne igra se golf, u odjeci iz Wakikija, i sta znam kako se to cudo zove..
imaju jasna pravila..
- animals
#33879 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ne..naprotiv..Ramzess Veliki wrote:Nije ti se valjda zbog toga ogadila piva ???animals wrote:E kad si kod cekera..
ja sam kao mali, bio dobro vaspitan..
i to je iskoristavao moj susjed, kojem sam morao svaki dan
sa cekerom iz prodavnice pivo donijeti..
usadio mi ljubav prema njoj..
ali mrzim cekere..
- DzordzHodzic
#33880 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Boemica wrote:
Nekad mi se stvarno čini da ga i mi žene pretjerujemo, hoćemo sve, i da nas gledaju kao potpuno sebi jednake, a da u isto vrijeme nas paze kao da nosimo korzete u kojima se ne možemo saget da izvučemo stolicu, hajde molim vas.

Last edited by DzordzHodzic on 16/09/2019 12:35, edited 1 time in total.
- Ramzess Veliki
#33881 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Malo si krivo shvatila pojam kavalirstva. To je svakodnevna ljubaznost i paznja, ne dzahkad mu naumpalo da se ipak pokaze da zna i on pridrzati vrata ili spustiti poklopac na solji.Boemica wrote:
Bitnije mi je da je divan, krasan iskren i pošten, nego kavalir.
Ako je kavalir a sve to nije, džaba mu.
Može se desiti i da se to spoji u jednoj osobi, ali i ako se ne spoji, definitivno ne uzimam to kao neki minus.
I kao što rekoh, iskustvo me naučilo da su oni koji se drže forme, pretanki u suštini
- Boemica
#33882 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Spuštanje poklopca na šolji je obavezaRamzess Veliki wrote:Malo si krivo shvatila pojam kavalirstva. To je svakodnevna ljubaznost i paznja, ne dzahkad mu naumpalo da se ipak pokaze da zna i on pridrzati vrata ili spustiti poklopac na solji.Boemica wrote:
Bitnije mi je da je divan, krasan iskren i pošten, nego kavalir.
Ako je kavalir a sve to nije, džaba mu.
Može se desiti i da se to spoji u jednoj osobi, ali i ako se ne spoji, definitivno ne uzimam to kao neki minus.
I kao što rekoh, iskustvo me naučilo da su oni koji se drže forme, pretanki u suštini
- wewa
#33883 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
bitna je dobra volja, spremnost za udovoljavanje (mada ovo nije najsretniji izbor rijeci...)
recimo, moj djuvegija djahkad zaboravi te 'formalnosti', pa ispadne da ja njemu pricuvam vrata lifta i sl. dobije naravno sta ga sljeduje za to
ali je u drugim prilikama toliko pazljiv da mu halalim omaske...
ne patim za otvaranjem vrata auta, cak mi je moronski ocekivati da neko obilazi oko auta da mi otvori vrata ako ja vec nemam obje ruke u gipsu. ali ne volim ni ono naginjanje preko sjedista da otvori vrata, to mi mirise na izbacivanje iz auta
sama cu izabrati kad cu otvoriti vrata.
nema vece paznje od mirisa kafe ujutru <3
recimo, moj djuvegija djahkad zaboravi te 'formalnosti', pa ispadne da ja njemu pricuvam vrata lifta i sl. dobije naravno sta ga sljeduje za to
ne patim za otvaranjem vrata auta, cak mi je moronski ocekivati da neko obilazi oko auta da mi otvori vrata ako ja vec nemam obje ruke u gipsu. ali ne volim ni ono naginjanje preko sjedista da otvori vrata, to mi mirise na izbacivanje iz auta
nema vece paznje od mirisa kafe ujutru <3
-
allem_77
#33884 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Prije par godina me jedna nepoznata djevojka u jednoj piljari uhvati za guz. Da li je to u ovom vaktu sada normalno ili ta djevojka nije normalna?
- strucnjakdemagog
#33885 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Boemica wrote:U vrijeme kad jedni druge mahom lažemo, obmanjujemo, sakrivamo istine, iskazujemo nepoštovanje, nerazumjevanje, ne slušamo i nismo istinski prisutni u razgovoru sa drugom osobom, možemo onda i odbaciti formalnost i "pretvaranje"MarlboroGold wrote:Eto žašto su kavaliri postali endemska vrsta. To je samo jedan od primjera
A najveći ljigavci i lažovi koje sam upoznala su upravo ti što izmiču stolice i drže kapute, valjda misle da će me time osvojit i da ne vidim kroz njihove laži
I oni što ti svaki dan ponavljaju "dušo", "zlato"...
- Boemica
#33886 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Say my namestrucnjakdemagog wrote:Boemica wrote:U vrijeme kad jedni druge mahom lažemo, obmanjujemo, sakrivamo istine, iskazujemo nepoštovanje, nerazumjevanje, ne slušamo i nismo istinski prisutni u razgovoru sa drugom osobom, možemo onda i odbaciti formalnost i "pretvaranje"MarlboroGold wrote:Eto žašto su kavaliri postali endemska vrsta. To je samo jedan od primjera
A najveći ljigavci i lažovi koje sam upoznala su upravo ti što izmiču stolice i drže kapute, valjda misle da će me time osvojit i da ne vidim kroz njihove laži
![]()
I oni što ti svaki dan ponavljaju "dušo", "zlato"...
You're acting kind of shady when calling me babyyy
-
Hakiz
#33887 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Oboje.allem_77 wrote:Prije par godina me jedna nepoznata djevojka u jednoj piljari uhvati za guz. Da li je to u ovom vaktu sada normalno ili ta djevojka nije normalna?
-
moonca
#33888 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
..nije nikada bilo nit ce biti normalno, ali 'ta' djevojka jeallem_77 wrote:Prije par godina me jedna nepoznata djevojka u jednoj piljari uhvati za guz. Da li je to u ovom vaktu sada normalno ili ta djevojka nije normalna?
Last edited by moonca on 16/09/2019 13:48, edited 1 time in total.
- Belay Queen
#33889 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
to ti nama ustvari hoces da kazes kako je tvoje dupence zanosno,sjooj koji siallem_77 wrote:Prije par godina me jedna nepoznata djevojka u jednoj piljari uhvati za guz. Da li je to u ovom vaktu sada normalno ili ta djevojka nije normalna?
-
moonca
#33890 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
animals wrote:Ma sad ste pomjesali kavalirstvo i dobar odgoj..
/a nema pitanja.
-
allem_77
#33891 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Bila je tu još jedna djevojka koja radi u piljari. Ona je to vidjela i bi joj neugodno,moonca wrote:..nije nikada bili nit ce biti normalno, ali 'ta' djevojka jeallem_77 wrote:Prije par godina me jedna nepoznata djevojka u jednoj piljari uhvati za guz. Da li je to u ovom vaktu sada normalno ili ta djevojka nije normalna?![]()
-
moonca
#33892 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...allem_77 wrote:Bila je tu još jedna djevojka koja radi u piljari. Ona je to vidjela i bi joj neugodno,moonca wrote:..nije nikada bili nit ce biti normalno, ali 'ta' djevojka jeallem_77 wrote:Prije par godina me jedna nepoznata djevojka u jednoj piljari uhvati za guz. Da li je to u ovom vaktu sada normalno ili ta djevojka nije normalna?![]()
a i meni.
Da je obrnuto- e, nije ugodno--
- alibaba_i_30_godina
#33893 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Belay Queen wrote:to ti nama ustvari hoces da kazes kako je tvoje dupence zanosno,sjooj koji siallem_77 wrote:Prije par godina me jedna nepoznata djevojka u jednoj piljari uhvati za guz. Da li je to u ovom vaktu sada normalno ili ta djevojka nije normalna?![]()
Nego duge noge, a neko guz... Štaš.
- DzordzHodzic
#33894 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ako ga nesto sljeduje zato sto ispadne da ti njemu vrata moras cuvat onda jebi gawewa wrote:recimo, moj djuvegija djahkad zaboravi te 'formalnosti', pa ispadne da ja njemu pricuvam vrata lifta i sl. dobije naravno sta ga sljeduje za to![]()
- wewa
#33895 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
cuj, ja od ljudi oko sebe ocekujem uljudnost s kojom ja postupam prema njima, barem pribliznuDzordzHodzic wrote:Ako ga nesto sljeduje zato sto ispadne da ti njemu vrata moras cuvat onda jebi gawewa wrote:recimo, moj djuvegija djahkad zaboravi te 'formalnosti', pa ispadne da ja njemu pricuvam vrata lifta i sl. dobije naravno sta ga sljeduje za to![]()
- DzordzHodzic
#33896 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kao sto rekoh jebi ga onda
- MarlboroGold
- Ramzess Veliki
#33898 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Mozda je djevojka sa ekstenzijom ...allem_77 wrote:Prije par godina me jedna nepoznata djevojka u jednoj piljari uhvati za guz. Da li je to u ovom vaktu sada normalno ili ta djevojka nije normalna?
- MarlboroGold
#33899 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa u ovom vaktu je to izgleda manje vise normalno a mozfa i neobicno i neugodno zavisno od situacije, a obrnuto bi najvjerovatnije dobio samarcinu... a negdje bi one zvale i policiju zbog namjere silovanja 
- Ramzess Veliki
#33900 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Bojim se da ce doci vrijeme kad ce te peder moci ufatiti za guzicu i neces se smjeti braniti ...
Teska vremena za normalna insana ...
Teska vremena za normalna insana ...