ps. kalemim iz prve !!!
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
UterivacDugoga
#2776 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ima li ovdje kakva zgodna cica maca da bi zeljela da joj darujem svoj izrazito kvalitetni genetski materijal
ps. kalemim iz prve !!!

ps. kalemim iz prve !!!
- ho oponopono
#2777 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...koji će mi kurac...tup ka ud...ovo neki energetski vampir...već me srkleti...meteorit135531 wrote:Da li bi mogle biti u vezi sa muškarcem koji je aseksualan ?
Kad bi od vas zahtjevao da ne spominjete seks uopste , da li bi pristale na takvu vezu?
Ako bi od vas zahtjevao vantjelesnu oplodnju, kao način za dobijanje potomstva da li bi na to pristale ?
Da li bi ikad odbile muškarca zato jer je siromašan?
Ako ima kupon od GRASA, umjesto BMW-a što se podrazumijeva, naravno..
Ima li nezaposleni konobar pravo na ljubav ili su mu češke sekretarice najbliže što se može približiti žensku
Kako cu onda dobiti priliku da se razvedem, akobogda ako su cure takve kakve jesu
- superiska
#2778 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ramzess Veliki wrote:Koji ?superiska wrote:... dosta nam moj BMW![]()

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2779 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Što na forumu više muškarci pitaju žene, nego obrnuto?
In real life....znamo kako to ide
- Euridika
- Globalna šefica
#2780 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ne mogu ti dati generalan odgovor, ali što se mene lično tiče - rijetko postavljam pitanja zato što mi nema smisla postavljati općenita pitanja većem auditoriju, kad ću teško doći do jednoznačnog odgovora (sto ljudi - sto ćudi). A s druge strane, konkretna pitanja su uglavnom vezana za konkretne osobe, pa se tad obratim i toj osobi od koje očekujem odgovor (ili prešutim ako mislim da odgovor neću dobiti).Tomahawk11 wrote:Što na forumu više muškarci pitaju žene, nego obrnuto?
- Ramzess Veliki
#2781 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
One su unaprijed spremne, one imaju tajne planove, one ne pitaju, one urade po svome ...Tomahawk11 wrote:Što na forumu više muškarci pitaju žene, nego obrnuto?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2782 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Bogme si onda izuzetak - ja navikao od ženskog svijeta neke uopštene odgovore, kad insistiram na konkretnom, ono opet nešto iz maseEuridika wrote:Ne mogu ti dati generalan odgovor, ali što se mene lično tiče - rijetko postavljam pitanja zato što mi nema smisla postavljati općenita pitanja većem auditoriju, kad ću teško doći do jednoznačnog odgovora (sto ljudi - sto ćudi). A s druge strane, konkretna pitanja su uglavnom vezana za konkretne osobe, pa se tad obratim i toj osobi od koje očekujem odgovor (ili prešutim ako mislim da odgovor neću dobiti).Tomahawk11 wrote:Što na forumu više muškarci pitaju žene, nego obrnuto?
Bold: a šta je onda s onim anketama i to, kaže uzorak toliko i toliko ljudi, ako je po ovome što kažeš, onda je to bullshit
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2783 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Forumski ili inače?Ramzess Veliki wrote:One su unaprijed spremne, one imaju tajne planove, one ne pitaju, one urade po svome ...Tomahawk11 wrote:Što na forumu više muškarci pitaju žene, nego obrnuto?
- Ramzess Veliki
#2784 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sve jarane ....Tomahawk11 wrote:Forumski ili inače?Ramzess Veliki wrote:One su unaprijed spremne, one imaju tajne planove, one ne pitaju, one urade po svome ...Tomahawk11 wrote:Što na forumu više muškarci pitaju žene, nego obrnuto?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2785 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
A ovamo nama prodaju magluRamzess Veliki wrote: Sve jarane ....
Da ne kažem....m....pod bubrege
- Euridika
- Globalna šefica
#2786 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Tomahawk11 wrote:Bogme si onda izuzetak - ja navikao od ženskog svijeta neke uopštene odgovore, kad insistiram na konkretnom, ono opet nešto iz maseEuridika wrote:Ne mogu ti dati generalan odgovor, ali što se mene lično tiče - rijetko postavljam pitanja zato što mi nema smisla postavljati općenita pitanja većem auditoriju, kad ću teško doći do jednoznačnog odgovora (sto ljudi - sto ćudi). A s druge strane, konkretna pitanja su uglavnom vezana za konkretne osobe, pa se tad obratim i toj osobi od koje očekujem odgovor (ili prešutim ako mislim da odgovor neću dobiti).Tomahawk11 wrote:Što na forumu više muškarci pitaju žene, nego obrnuto?
In real life....znamo kako to ide![]()
Bold: a šta je onda s onim anketama i to, kaže uzorak toliko i toliko ljudi, ako je po ovome što kažeš, onda je to bullshit
Ankete su u pravilu čisto trošenje resursa (para, vremena i sl.). Da bi neko istraživanje bilo validno, mora se provesti na dovoljno velikom i dovoljno raznovrsnom uzorku, moraju se jasno postaviti ciljevi i definisati očekivani rezultati istraživanja, mora se obezbijediti objektivnost i sl., da ne idem dalje u obrazlaganje. Uglavnom, skoro svaka se može naučnim metodama oboriti kao netačna ili tačna pod određenim uvjetima. A ove popularističke ankete su tek teška izmišljotina. Al' hajde, da se raja zabavlja...
- Euridika
- Globalna šefica
#2787 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Tačno mi vas žao. Nevinašca...Tomahawk11 wrote:A ovamo nama prodaju magluRamzess Veliki wrote: Sve jarane ....![]()
Da ne kažem....m....pod bubrege
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2788 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Misliš - klikova, klikova 
- Euridika
- Globalna šefica
#2789 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ako mene pitaš, ne kontam šta me pitaš.Tomahawk11 wrote:Misliš - klikova, klikova
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2790 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Euridika wrote:Ako mene pitaš, ne kontam šta me pitaš.Tomahawk11 wrote:Misliš - klikova, klikova![]()
Euridika wrote:Al' hajde, da se raja zabavlja...
- Euridika
- Globalna šefica
#2791 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ahaaaaa, skontala. Da, da, klikove nabijaju.Tomahawk11 wrote:Euridika wrote:Ako mene pitaš, ne kontam šta me pitaš.Tomahawk11 wrote:Misliš - klikova, klikova
Euridika wrote:Al' hajde, da se raja zabavlja...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2792 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
I to. I cjevanicom po glavi 
- Euridika
- Globalna šefica
#2793 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Hahahahahahahahaha... ok, to sam i zaslužila.
Mada bih ja to čak i mogla izvesti, iz sjedećeg položaja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2794 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Malo zezeEuridika wrote:Hahahahahahahahaha... ok, to sam i zaslužila.![]()
Ih
- Euridika
- Globalna šefica
#2795 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nisi dovoljno rastezljivTomahawk11 wrote:Malo zezeEuridika wrote:Hahahahahahahahaha... ok, to sam i zaslužila.![]()
Mada bih ja to čak i mogla izvesti, iz sjedećeg položaja.![]()
![]()
IhNe bih pokušavao, iako sam dugačak
No frks.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2796 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Biće da nisam
Da ne začatavam temu više, pitah, odgovoreno mi, do sljedećeg pitanja
Da ne začatavam temu više, pitah, odgovoreno mi, do sljedećeg pitanja
- annoy
#2797 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ne bih nikad mogla biti s aseksualnim muskarcem jer mi je seksualna komponenta veze jako bitnameteorit135531 wrote:Da li bi mogle biti u vezi sa muškarcem koji je aseksualan ?
Kad bi od vas zahtjevao da ne spominjete seks uopste , da li bi pristale na takvu vezu?
Ako bi od vas zahtjevao vantjelesnu oplodnju, kao način za dobijanje potomstva da li bi na to pristale ?
Ima li nezaposleni konobar pravo na ljubav ili su mu češke sekretarice najbliže što se može približiti žensku
Kako cu onda dobiti priliku da se razvedem, akobogda ako su cure takve kakve jesu
Ne bih pristala na izvantjelesnu oplodnju osim ako je medicinski opravdano
Ne bih odbila muskarca iskljucivo zbog loseg financijskog statusa, ali bih odbila muskarca koji ne cini nista po tom pitanju. Sadasnji nije imao ni posao ni auto kad smo poceli hodati
Nitko nema "pravo" na ljubav, odnosno sretnu vezu/brak, samim time sto postoji. Za takve stvari se treba truditi, raditi na sebi i tome sto imas za ponuditi drugoj osobi, te ulagati u odnos s drugom osobom. Nitko ne zasluzuje nista po defaultu.
- Zejnep
#2798 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
annoy wrote:Ne bih nikad mogla biti s aseksualnim muskarcem jer mi je seksualna komponenta veze jako bitnameteorit135531 wrote:Da li bi mogle biti u vezi sa muškarcem koji je aseksualan ?
Ne bih odbila muskarca iskljucivo zbog loseg financijskog statusa, ali bih odbila muskarca koji ne cini nista po tom pitanju. Sadasnji nije imao ni posao ni auto kad smo poceli hodati
Nitko nema "pravo" na ljubav, odnosno sretnu vezu/brak, samim time sto postoji. Za takve stvari se treba truditi, raditi na sebi i tome sto imas za ponuditi drugoj osobi, te ulagati u odnos s drugom osobom. Nitko ne zasluzuje nista po defaultu.
Ne znam da sam se ikad i sa čim u životu ne slagala kao sa ovim
- supercali
- supercali
#2800 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sadasnji sad nema ni smjestajannoy wrote:Ne bih nikad mogla biti s aseksualnim muskarcem jer mi je seksualna komponenta veze jako bitnameteorit135531 wrote:Da li bi mogle biti u vezi sa muškarcem koji je aseksualan ?