Zvale su mene komsinice tako da nosim namjestaj,ali poslije ne bi ni kafe ni nicega
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Optimus09
#25326 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Cesto spucam glavom,to je normalna pojava
Zvale su mene komsinice tako da nosim namjestaj,ali poslije ne bi ni kafe ni nicega
- male_okice
#25327 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Optimus09 wrote:U cemu je fazon kada se par vjenca,preko noci izbjegava prijatelje koji nisu ozenjeni.Nekoliko njih imam takvih,da li je to do zena ili oni misle da nisam drustvo za njih vise ?
Glupo mi je,s nekim odrastes a onda kao da se znate samo iz vidjenja
ako su se tek vjencali imaj razumijevanja imas tu gomilu nekih obaveza, narocito ako su tad poceli zivjeti skupa, treba se skuciti, dodatnu rodbinu docekati koja nije bila na svadbi, ma mali milion stvari a da ne govorim da se moraju malo i vise sexati.
cekaj par mjeseci vratice se to vecinom u normalu neku.
mada tesko da mozes ocekivati da ce to biti ikad vise bas onako kako je bilo prije jer novi muz mora malo obratiti paznju na svoju zenu, znas ako ti nemas nikoga i ti izlazis a on je ozenjen, ne moze on bas partijati kao sto ti to radis (ganjas cure i sl, jer on vec ima curu tj zenu), niti se ponasati onako kako to slobodan muskarac radi, a isto recimo i ako izadjete skupa sve troje, neko ce se tu poceti osjecati kao visak, onda je i njima lakse neki izlazak u 4 (tipa sa drugim parom).
jbg to je tako, on sad ima malo drugacije obaveze od tebe i to je isto sasvim ok. shvatices kad se udas (posto si rekao da se neces zeniti)
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25328 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
bRezobrazneOptimus09 wrote:Cesto spucam glavom,to je normalna pojava![]()
- Optimus09
#25329 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...
Last edited by Optimus09 on 24/08/2020 21:51, edited 1 time in total.
- tuzlak1212
#25330 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
"Nemoj glavom u štok, izbit ćeš mi vrata"Tomahawk11 wrote:Pih, a onda će bitišto je glavom zakačio luster
- Klixadzija
#25331 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ti mislis da te izbjegavaju samo zato sto im se ne svidjas? Ja ne mislim tako, jer nisi ti bas toliko ruzna da se nikom ne svidjas. Izbjegavaju te iz drugih razloga.cendlerbing wrote:Mnogi ljudi za koje misliš da su umišljeni, samo te drže na distanci jer im se ne sviđaš. Eto malo pametovanja, možda ti pomogne.Klixadzija wrote:@Optimus90, boje se da ces im jebati zenu.cendlerbing wrote: Meni često kažu da me nema nigdje, ko da sam se udala. Ne znam šta to znači.![]()
@cendler, tebe svi izbjegavaju jer si previse umisljena i volis pametovati
- tuzlak1212
#25332 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ma umisljena, ne mogu je ljudi smislitKlixadzija wrote:Ti mislis da te izbjegavaju samo zato sto im se ne svidjas? Ja ne mislim tako, jer nisi ti bas toliko ruzna da se nikom ne svidjas. Izbjegavaju te iz drugih razloga.cendlerbing wrote:
Mnogi ljudi za koje misliš da su umišljeni, samo te drže na distanci jer im se ne sviđaš. Eto malo pametovanja, možda ti pomogne.
- Boemica
#25333 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Odlican izgovor da ne stavljam lustere u kucuTomahawk11 wrote:Pih, a onda će bitišto je glavom zakačio luster
- Boemica
#25334 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Casticu te ja kafom, cak mi ni ne moras unosit namjestajOptimus09 wrote:Cesto spucam glavom,to je normalna pojava![]()
-
Hakiz
#25335 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Optimus09 wrote:Zvale su mene komsinice tako da nosim namjestaj,ali poslije ne bi ni kafe ni nicega
-
Hakiz
#25336 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Hm.Klixadzija wrote:...nisi ti bas toliko ruzna da se nikom ne svidjas...cendlerbing wrote:...
- cendlerbing
#25337 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ko je ovaj lik
nisam znala da sam mu toliko bitna, pa se ovoliko trudi neinteligentnim i nepovezanim upadima biti šaljiv.
- MarlboroGold
#25338 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ma Xavier. Ko će drugi.
- MarlboroGold
#25339 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
To su izgovori. Ko hoće nađe vremena makar jednom u 1-2 mjeseca ako ništa više. I sam imam takvih u društvu. Neki mogu, a neki nikad ne mogu. To je do toga kakvu su ženu oženili i kako su se postavili u startu u vezi, pa se kasnije samo preslikalo i na brak kad je postalo još intenzivnije, a to će rijetko koji priznati. I žene znaju zapostavljati drugarice ako imaju muža koji je control freak i dosta ljubomoran.male_okice wrote:Optimus09 wrote:U cemu je fazon kada se par vjenca,preko noci izbjegava prijatelje koji nisu ozenjeni.Nekoliko njih imam takvih,da li je to do zena ili oni misle da nisam drustvo za njih vise ?
ako su se tek vjencali imaj razumijevanja imas tu gomilu nekih obaveza, narocito ako su tad poceli zivjeti skupa, treba se skuciti, dodatnu rodbinu docekati koja nije bila na svadbi, ma mali milion stvari a da ne govorim da se moraju malo i vise sexati.![]()
cekaj par mjeseci vratice se to vecinom u normalu neku.
mada tesko da mozes ocekivati da ce to biti ikad vise bas onako kako je bilo prije jer novi muz mora malo obratiti paznju na svoju zenu, znas ako ti nemas nikoga i ti izlazis a on je ozenjen, ne moze on bas partijati kao sto ti to radis (ganjas cure i sl, jer on vec ima curu tj zenu), niti se ponasati onako kako to slobodan muskarac radi, a isto recimo i ako izadjete skupa sve troje, neko ce se tu poceti osjecati kao visak, onda je i njima lakse neki izlazak u 4 (tipa sa drugim parom).
jbg to je tako, on sad ima malo drugacije obaveze od tebe i to je isto sasvim ok. shvatices kad se udas (posto si rekao da se neces zeniti)
- Optimus09
#25340 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Prvom prilikom kada dodjem u SarajevoBoemica wrote:Casticu te ja kafom, cak mi ni ne moras unosit namjestajOptimus09 wrote:Cesto spucam glavom,to je normalna pojava![]()
- Boemica
#25341 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kako ti znaš okle sam jaOptimus09 wrote:Prvom prilikom kada dodjem u SarajevoBoemica wrote:Casticu te ja kafom, cak mi ni ne moras unosit namjestajOptimus09 wrote:Cesto spucam glavom,to je normalna pojava![]()
- Optimus09
#25342 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Odakle ces biti drugo 
- alijagoro
#25343 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jel vam se nabacuju ozenjeni cesto ili ponekad 
- Klixadzija
#25344 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
E cuj ti nekom bitnacendlerbing wrote:Ko je ovaj liknisam znala da sam mu toliko bitna, pa se ovoliko trudi neinteligentnim i nepovezanim upadima biti šaljiv.
Bitna si ko lanjski snijeg, ja ti samo skrecem paznju i ne glumim kao neki drugi nego kazem sta mislis, tj znam. Upitaj se sto ti je jedina ''prijateljica'' ona koju si upoznala preko foruma i druzite se isto koliko se druzis i samnom
- Boemica
#25345 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Klixadzija wrote:E cuj ti nekom bitnacendlerbing wrote:Ko je ovaj liknisam znala da sam mu toliko bitna, pa se ovoliko trudi neinteligentnim i nepovezanim upadima biti šaljiv.
![]()
![]()
![]()
Bitna si ko lanjski snijeg, ja ti samo skrecem paznju i ne glumim kao neki drugi nego kazem sta mislis, tj znam. Upitaj se sto ti je jedina ''prijateljica'' ona koju si upoznala preko foruma i druzite se isto koliko se druzis i samnom
Nešto si izmješao
- vjeshalica
#25346 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Optimus09 wrote:U cemu je fazon kada se par vjenca,preko noci izbjegava prijatelje koji nisu ozenjeni.Nekoliko njih imam takvih,da li je to do zena ili oni misle da nisam drustvo za njih vise ?
žele da nametnu svima na nos da su oni sada u posebnom dijelu života gdje im se ukratko niko neće petljati na bilo koji način, jer ako je neko slobodan odma je prijetnja po brak u svakom smislu,sve ostalo ti je šupljak, upamti dobro šta ti vjeshalica govori
jer ti kad si slobodan,više otvoren u društvu, otvaraju ti se razne mogućnosti da neke stvari, kako da se izrazim, ne držiš previše ozbiljno, uključujući i relaciju sa recimo momkom/djevojkom,
u braku to je već poprilična prijetnja relaciji, i većinom su to nestabilni brakovi koji su ispunjeni nekim sumnjama ili patološkim stanjima poput ljubomore ili želje za dominacijom u tuđim životima
otprilike,s vremenom izgube taj kompas,pa se toliko društveno izoluju,al kad to skontaju bude kasno....jebeš sranja iskompleksiranih ljudi,jednostavno nemoj patiti za tim otrovanim ljudima, okreni ti glavu od njih,pa neka se oni pitaju što nema ni onog elementarnog minimuma poznanstva,upamti sta ti vjeshalica kaže
- Boemica
#25347 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
vjeshalica wrote:jebeš sranja iskompleksiranih ljudi,jednostavno nemoj patiti za tim otrovanim ljudima
Ovo treba u svakom segmentu života upražnjavat.
- vjeshalica
#25348 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
pa naravno,ali eto onako ukratko se referisah na komentar forumasa, jer sam tako reci bila u nekoj slicnoj situaciji sa odredjenim ljudima
nije to npr samo brak,vec neko i kad se zaposli i slicno...ljudi su drustvena bica, i nije ok da se neko osjeca sugavo jer si ti ulaskom u brak zglajzao do maksimale
danas,u urbane sredine su došli običaji iz ruralnih sredina, i sve se gleda pogrešnim očima i jako je teško od priča i poganih jezikara ostati čovjek na svom mjestu...
nije to npr samo brak,vec neko i kad se zaposli i slicno...ljudi su drustvena bica, i nije ok da se neko osjeca sugavo jer si ti ulaskom u brak zglajzao do maksimale
danas,u urbane sredine su došli običaji iz ruralnih sredina, i sve se gleda pogrešnim očima i jako je teško od priča i poganih jezikara ostati čovjek na svom mjestu...
- Klixadzija
#25349 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa zar nisi ti prije pola sata napisala da se druzis sa jednom takvomBoemica wrote:vjeshalica wrote:jebeš sranja iskompleksiranih ljudi,jednostavno nemoj patiti za tim otrovanim ljudima
Ovo treba u svakom segmentu života upražnjavat.
-
Hakiz
#25350 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ukratko, susreti sa slobodnima ih podsjećaju na to kakvu grešku su napravili.vjeshalica wrote:Optimus09 wrote:U cemu je fazon kada se par vjenca,preko noci izbjegava prijatelje koji nisu ozenjeni.Nekoliko njih imam takvih,da li je to do zena ili oni misle da nisam drustvo za njih vise ?
žele da nametnu svima na nos da su oni sada u posebnom dijelu života gdje im se ukratko niko neće petljati na bilo koji način, jer ako je neko slobodan odma je prijetnja po brak u svakom smislu,sve ostalo ti je šupljak, upamti dobro šta ti vjeshalica govori
jer ti kad si slobodan,više otvoren u društvu, otvaraju ti se razne mogućnosti da neke stvari, kako da se izrazim, ne držiš previše ozbiljno, uključujući i relaciju sa recimo momkom/djevojkom,
u braku to je već poprilična prijetnja relaciji, i većinom su to nestabilni brakovi koji su ispunjeni nekim sumnjama ili patološkim stanjima poput ljubomore ili želje za dominacijom u tuđim životima
otprilike,s vremenom izgube taj kompas,pa se toliko društveno izoluju,al kad to skontaju bude kasno....jebeš sranja iskompleksiranih ljudi,jednostavno nemoj patiti za tim otrovanim ljudima, okreni ti glavu od njih,pa neka se oni pitaju što nema ni onog elementarnog minimuma poznanstva,upamti sta ti vjeshalica kaže