UmiješRamzess Veliki wrote:Jesam te ...
Jesi ti kreativanklixoris wrote:Ma ne mora nista ni sarafati oko motora. Ako je nasekiras, moze ko u Mad Max-u - naspe ti benzina u far, tvoje je samo da upalis svjetlo kad krenes da se provozas
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
UmiješRamzess Veliki wrote:Jesam te ...
Jesi ti kreativanklixoris wrote:Ma ne mora nista ni sarafati oko motora. Ako je nasekiras, moze ko u Mad Max-u - naspe ti benzina u far, tvoje je samo da upalis svjetlo kad krenes da se provozas
Znas da vazda jesamTomahawk11 wrote:UmiješRamzess Veliki wrote:Jesam te ...
![]()
Zarazile me kreativne modifikacije iz WitcheraTomahawk11 wrote:UmiješRamzess Veliki wrote:Jesam te ...
![]()
Dodaj šta i iz Horizonaklixoris wrote: Zarazile me kreativne modifikacije iz Witchera
Moze ona vibro strijela. Pogodi ga u motor i strese mu sve sarafa sto imaTomahawk11 wrote:Dodaj šta i iz Horizonaklixoris wrote: Zarazile me kreativne modifikacije iz Witchera

pa jaRamzess Veliki wrote:Nesto malo ali novo nekoristeno ...pijo_zoljo wrote:ramo brate
imaš ti onog pribora za ribolov
Ma...punoDzordzHodzic wrote:Cendlerino kolko na benchu dizescendlerbing wrote:Ja ne znam kako opstajete od ovakvih aždaha![]()
Edit: Mislio sam na squat
pijo_zoljo wrote:pa jaRamzess Veliki wrote:Nesto malo ali novo nekoristeno ...pijo_zoljo wrote:ramo brate
imaš ti onog pribora za ribolov
daš meni da iskoristim jer kako vidim
....
![]()
![]()
A meni?Xavier1 wrote:Razmislit cu.moonca wrote:Hoces li mami castitati?Xavier1 wrote:Ma moras biti lud za bilo kome sta uzimati osim eto za porodicu i djevojku. Mada ja bas nikome necu nista.
I hocel bit piiivi, vina i tamburica ?Tomahawk11 wrote:Gdje idete sutra na dernek?
Jes, i roooooža, kuranfila i tak toklixoris wrote:I hocel bit piiivi, vina i tamburica ?Tomahawk11 wrote:Gdje idete sutra na dernek?
ccccTomahawk11 wrote:Jes, i roooooža, kuranfila i tak toklixoris wrote:I hocel bit piiivi, vina i tamburica ?Tomahawk11 wrote:Gdje idete sutra na dernek?
alo, lengviđpijo_zoljo wrote: cccc
cvijeća kita
bolan bolan
ne razumijemTomahawk11 wrote:
alo, lengviđ![]()
Eno ga, opet zamotava.pijo_zoljo wrote:ne razumijemTomahawk11 wrote:
alo, lengviđ![]()
![]()
ok da vako pitam
buket cvijeća i hoće li bit kićenja
nek ponesu burekTomahawk11 wrote: Eno ga, opet zamotava.
Hoš da ti belajka sa ekipom rastavi komplet salon![]()
Draga kupi pite i izvuci mi GSXR1000.pijo_zoljo wrote:nek ponesu burekTomahawk11 wrote: Eno ga, opet zamotava.
i mogu radit šta hoće
![]()
![]()
![]()
Ramzess Veliki wrote:Draga kupi pite i izvuci mi GSXR1000.pijo_zoljo wrote:nek ponesu burekTomahawk11 wrote: Eno ga, opet zamotava.
i mogu radit šta hoće
![]()
![]()
![]()
Ma ja cu je pravit i jufku razvlacit ako treba.pijo_zoljo wrote:Ramzess Veliki wrote:Draga kupi pite i izvuci mi GSXR1000.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za koru pite
dajem šta hoš
i čuj ovog kupi pite
cccc
to se kaže
napravi pite
a jest te u suru dovela
![]()
![]()
![]()
A fakat imas nekih motora u salonu?pijo_zoljo wrote: to se kaže
napravi pite
a jest te u suru dovela
![]()
![]()
![]()
imaju oni neki skuteriRamzess Veliki wrote:A fakat imas nekih motora u salonu?pijo_zoljo wrote: to se kaže
napravi pite
a jest te u suru dovela
![]()
![]()
![]()